Tänään on ollut ihanan raukea lomaolo. Viimeiset kaksi viikkoa ollaan oltu niin vauhdissa ja autossa on tullut istuttua ihan tarpeeksi, joten nyt on todella ihanaa vain olla ja nauttia säästä sekä viimeisistä kesäpäivistä ennen kuin arki taas alkaa ja tietenkin uudet kuviotkin. Kävelimme päiväkahville Cafe Regattaan, jossa kohtasimme niin huomioivaa palvelua, että kohtaaminen jätti kestohymyn loppupäiväksi – olimme ajattelemattomuuksissamme unohtaneet nostaa käteistä mukaan ja eihän tuossa pienessä kahvilassa käy kortti, olimme jo kääntymässä pois, mutta peräämme huikattiin iloisesti, että voimme hyvin tulla maksamaan sitten joku toinen kerta. Niinpä saimme siitä huolimatta nauttia vastapaistetuista korvapuusteista ja päiväkahvista Regattan meren äärelle avautuvalla terassilla! Nyt onkin sitten oikein hyvä syy poiketa toisenkin kerran kahville ja pullalle kesän aikana, kun täytyy joka tapauksessa käydä kuittaamassa kahvitteluvelat pois. :)helsinki summer 2helsinki summer 6helsinki summer 5

Koska sää oli niin kaunis, päätimme jatkaa vielä kävelyä rantaviivaa pitkin ja ohi kulkiessa eksyimme lasilliselle ja päivää paistattelemaan Mestaritallin rennolle rantaterassille. Katselimme välkehtivää merta ja totesimme, että kotiinpaluuta kummasti helpottaa näin upeat ilmat! Kotimatkalla poikkesimme hakemassa mansikoita iltaherkuksi ja kotona aloitin varovaisen matkalaukun purkamisen, mikä on niin ärsyttävää ja usein viekin itseltä aika pitkän aikaa, ennen kuin laukku on kokonaan tyhjä ja valmis varastoon – toivottavasti tosin ei pitkäksi aikaa!

helsinki summer

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Sitä on taas oltu niin upeana liikenteessä! <3

Ihana juttu, että pääsitte nauttimaan kahvista ja pullasta käteisen puuttumisesta huolimatta – palvelu 110%! :)

Toivottavasti nähdään pian! <3

Vastaa

Voi ihana, kiitos! <3 Ja todellakin, en olisi odottanut tällaista huomioimista paikassa, jossa en edes ole vakiasiakas (vaikka syytä olisi!).

Vastaa

Regatta on kuuluisa juurikin tuosta, että voi maksaa myöhemmin käteisen uupuessa. Ja omat makkarat saa viedä mukana jos haluaa siellä paistaa. Huikee paikka!

Vastaa

Onpa hauska kuulla! Meillä Regatta on kerran kesässä/talvessa tyylinen kohde, mutta nyt jäi kyllä sellainen fiilis, että pitäisi käydä useamminkin. Pienillä asioilla on iso merkitys! :)

Vastaa

Hehe! Mä niin tiedän tuon matkalaukkujutun :D Itsellä saattaa olla rinkka osittain pakattu vielä silloin, kun pitäisi pakata jo uutta varten ;)

Vastaa

Haha, ihana, etten ole ainoa! Ja todellakin, mulla on aika usein ihan sama juttu, eli etten saa laukkua kunnolla purettua ennen matkaa :D

Vastaa

Jep, Regatta on mahtava. Voisinkin mennä sinne taas illalla. Siellä on mahtavat maisemat ja tunnelma ihan kuin olisi kauempanakin. Ja tuo oma linja ja palvelu on legendaarista. Tuo Meritallin terassi on vielä kokematta!

Vastaa

Oi, mekin mietittiin jos ois tänä iltana vielä poikennu siellä maksamassa velat (ja ehkä vähän syömässä pullaa… ;)), mutta laiskuus iski ja taidetaankin ihan vaan löhöillä kotona :) Siihen Mestarilallin eteen oli tullut joku Surf bar, jossa oli kanssa tosi kiva paistatella päivää – terassi aukesi suoraan merelle ja tarjosi todella kauniit näkymät!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.