Juuri ennen reissuun lähtöä postiin kilahti paketti Olivia & Oscarilta, josta paljastui muun muassa raidallinen neule. Ensin epäilin sen olevan turhan lämmin keskikesän helteisiin, mutta sopivasti paketin noudosta seuraava päivä valkeni sadekuurojen viilentämänä. Niinpä neule pääsi heti käyttöön ja shortseihin yhdistettynä asu pysyi kuitenkin kesäisenä. Syksymmällä uusi yläosa toimii kivasti vaikkapa farkkujen parina.

olivia and oscar 23olivia and oscar 2olivia and oscar 17olivia and oscar 26Neule: Olivia&Oscar / Shortsit: Zara / Kengät: Nelly / Rannekoru: Glitter

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

oi, se on aivan ihana! sopisi myös tällaisen räsynuken päälle hyvin, farkkushortsit ja jotkut etnokengät vain kaveriksi!

Vastaa

Ooo, mahtavaa, että mun kaapista löytyy jotain, jonka voisit napata! :) Tämä on kyllä kiva ja erityisesti rento, juuri farkkushortsien parina voisi toimia paremmin kuin hyvin!

Vastaa

Jep. Tää on näitä vaatteita, joissa mallivartaloinen kaunokainen näyttää hyvältä, ja meitsi jos vetäisi saman neuleen ylleen niin muistuttaisin raskaana olevaa mursua. Jätän täten neuleen käytön suosiolla sinulle ja tyydyn vain ihailemaan kauempaa.

Vastaa

Oi apua, ihana olet, joka kerta alkaa naurattaa mielikuva kun kommenttisi luen :) Ja ei, olen a-i-v-a-n varma, ettet todella näyttäisi siltä ;) Kiitos päivän piristyksestä, ihana olet!

Vastaa

Oi, nyt täytyy sanoa että värejä rakastavana tuo neule on ihan täydellinen!!!

Mukavaa viikonloppua! :)

Vastaa

Oi, ihana! Mahtavaa kuulla, että tykkäät myöskin :) Kiitos monivärisyytensä, tämä on älyttömän helppo yhdistää monen värisen alaosan pariksi, ja toimii varmasti ympäri vuoden :)

Rentouttavaa viikonloppua myös sinulle!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.