Ajattelin, etten jaksaisi tänään enää avata blogia, mutta koska huomenna olen koko päivän Tukholmassa työmatkalla, venähtäisi aika taas seuraavaan sopivaan loveen. Tukholma ei välttämättä ole paras idea huomioiden, että olen ollut viikonlopun melko kipeänä ja tänään viettänyt illan päivystyksessä, mutta jonkinlainen ylitunnollisuus puskee pintaan ja päätin vain kasata itseni ja hoitaa jo aikaa sitten sovitut työasiat. Kai sitä nyt yhden päivän jaksaa miten vain. Lisäksi nyt on paremmat kipulääkkeet.

Ei sinällään mitään vakavaa, vain kivuliasta. Vanha perinnöllinen vaiva on alkanut oireilemaan eikä tule paranemaan muuta kuin leikkauksella, joten sen kiireellisyyttä tänään päivystyksessä selvitettiin. Kiire, muttei hätä. Niinpä olen ollut aika uuvuksissa, mutta eiköhän tämä nyt tästä! Onneksi on ollut ihania läheisiä, jotka ovat piristäneet, huomioineet ja auttaneet. Näyttää myös siltä, ettei kesäkään ole ihan vielä loppumassa, joten luotto on vahvistunut siihen, että ehdin nauttia aurinkoisista keleistäkin vielä.

Kesään liittyen, korikassi onkin vanhoja kesäasustelemppareita, mutta tämä paitamekko uusia. Etsin jo viime kesänä kaunista paitamekkoa, mutten löytänyt sellaista. Tässä ihastuin vyötärön nauhaan, jonka voi sitoa eteen tai taakse. Se tuo heti ihan eri tavoin muotoa pitkään puseromaiseen mekkoon. Tai tunikahan tuo taitaa olla, syvien halkioiden myötä kun vaatii hameen tai housut alleen. Tykkään joka tapauksessa! Tässä asussa olenkin ollut niin töissä kuin vapaalla, vähän eri tavoin asustamalla taipuu moneen. Ja sininen sävy on ihana, niin raikas.

Paitamekko: Ellos / Farkkuhame: Monki / Korikassi: Anne’s Past&Present / Sandaalit: Swedish Hasbeens

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Wow! Ihana asu!

Vastaa

Oi kiitos! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.