Syön arkena melko kaavoihin kangistuneesti. Lomalla ja viikonloppuna syön vaihtelevammin, mutta arkena on helppoa kun on tietyt rutiinit syömiseen, viikko ja ruokakauppakäynnit rullaa mutkattomammin kun ei tarvitse nähdä mainittavasti vaivaa syömisen suhteen joka päivä. Hyvin tyypillinen osa arki-iltojani on ruokaisa smoothie, jonka kokoan sen perusteella, mitä milloinkin sattuu pakastimesta ja jääkaapista löytymään, ja täydennän erilaisilla marja- ja hedelmäjauheilla.

Tänä vuonna smoothie on saanut rinnalleen, tai oikeastaan ennen smoothieta nautittavaksi, vihershotin. Vihershotti taas on huomaamatta korvannut aiemmin nauttimiani spirulinatabletteja. Ne toki ovat edelleen näppärä vaihtoehto, mutta vihershotti on monipuolisempi vaihtoehto sisältäen myös spiruliinaa.

CocoVin Vihermix+inkivääriin ihastuin heti ja kun aikoinaan sain työn puolesta testipakkauksia käyttöön, olen ujuttanut jauheseoksen mukaan arkeeni. Säännöllisessä käytössä se on nyt ollut muutaman kuukauden ajan. Ensin pienempänä annoksena, mutta nykyään jo ihan suosituksen mukaisesti. Vihermix+inkivääri on siis luomulaatuinen sekoitus vehnänorasta, lehtikaalia, ohranorasta, pinaattia, spirulinaa ja inkivääriä. Inkivääri taittaa kivasti voimakkaita vihreitä makuja.

Oikeastaan vihershotti ei nykyään ole vain vihershotti, sillä yhdistän samaan juomaan myös gollageenijauheen ja OptiMSM:n. Gollageenijauhe itsessään on hyvänmakuinen, mutta OptiMSM ja viherjauheet eivät niin (vaikkakin molempiin olen jo hyvin tottunut), joten itselle mieluisa tapa on nauttia ne tujuna shottina muutamalla kulauksella. Koska OptiMSM:n imeytymistä tehostaa C-vitamiini, juon yleensä heti perään smoothien, jossa raaka-aineena on myös c-vitamiinipitoisia marjoja. Yhdessä yllättävänkin ruokaisa ja varmasti ravinteikas kokonaisuus!

Tyypillinen vihershottini on suurinpiirtein seuraava:

  • 1,5-2 dl kylmää vettä
  • 1,5 rkl CocoVin Vihermix+inkivääriä
  • 1 tl CocoVi OptiMSM-jauhetta
  • 1 rkl Puhdas+ beauty -kollageenijauhetta
  • (joskus jos jääkaapista löytyy myös sitruunan mehua)

Sekoita kaikki yhteen ja nauti heti! Jotkut suosivat veden tilalle mehua, joka myös omalta osaltaan pehmittää makukokonaisuutta.

CocoVin uusi ilme

Vihermix+inkivääri on muuten ensimmäisiä kauppoihin päätyneitä uuden lookin CocoVeja. CocoVin pakkausuudistus on ollut yksi työurani mielenkiintoisimpia projekteja. On ollut superinspiroivaa olla mukana mittavassa pakkausuudistuksessa, joka ei käsitä vain visuaalista muutosta vaan myös uudelleen suljettavien pakkausten vaihtumisen kokonaan biohajoaviksi. Nämä uudet pakkaukset siis ovat etikettiä ja suljinmekanismia myöten kompostoituvia ja OK Compost -sertifioituja!

Olen supertyytyväinen lopputulokseen ja sen lisäksi tämä on ollut mielenkiintoinen sekä äärimmäisen opettava projekti. Tuntuukin huikealta nähdä vihdoin livenä tuotteita, joita on työstetty jo jonkin aikaa ja jossain vaiheessa jopa menetetty yöunia yksityiskohtien ja aikataulujen myötä. Vielä menee aikaa, ennen kuin kaikki kaupoissa olevat pakkaukset ovat vaihtuneet, mutta pikkuhiljaa.

Vaikka työn puolesta teen sisältöä ja markkinointia myös FASTille ja Celsiukselle, en voi kieltää, etteikö sydän ihan kaikkein eniten löisi juuri CocoVille. Rakastan brändiä siinä määrin, miten nyt jokin yksittäinen tuotemerkki voi aiheuttaa aidon innostuneen olon.

Muistan joskus blogini alkuaikoina osallistuneeni CocoVin pr-tilaisuuteen, enkä silloin vielä olisi voinut edes kuvitella, että vuosia myöhemmin saan olla tiiviisti mukana kyseisen brändin elämässä ja sen uudistamisessa tähän päivään. Vuosi sitten päivitettiin CocoVin nettisivu, joka oli niin ikään huippuja projekteja, mutta tänä keväänä se sai rinnalleen myös verkkokaupan, jonne parhaillaan päivittelen pala palalta uutta lookia.

Alekoodi verkkokauppaan!

Tajusin ihan vähän aikaa sen, että olen ihan liian vähän muistanut teitä päivätyön mahdollistamilla eduilla, ehkä osin sen takia, että olen halunnut erottaa blogityöt ja päivätyöt, enkä niin ole nähnyt syytä henkilöityä CocoViin.

Nyt kuitenkin ryhdistäydyn ja saatte käyttöönne ihan ensimmäisen kustomoidun verkkokaupan alekoodin!

ALEKOODI: Koodilla secretwardrobe saatte kertaostoksesta -20%:n alen kaikista normaalihintaisista tuotteista kesäkuun loppuun asti. Toimituskulut ovat ilmaiset kaikkiin tilauksiin.

Verkkokauppaan tästä: cocovi.fi.

Valikoimasta löytyy kaikki uutuustuotteetkin, esimerkiksi juuri tämä Vihermix+inkivääri, joka on kuukauden tarjoustuote ja siten jo valmiiksi alessa. Lisäksi Coconut Chipsit, joita on kovasti kehuttu, mutta itse olen jäävi sanomaan, sillä inhoan kookosta. CocoVia löytyy myös esim. Hyvinvoinnin verkkokaupasta.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.