Jostain syystä olen kokonaan unohtanut julkaista kuvat alkukesän Maltan matkan suosikkiasustani, johon pukeuduin eräänä iltana syömään lähtiessä. Tai eipä asu itsessään kovin kummallinen ole, mutta kun siinä on yhdet tämän hetken lempihousuistani, niinpä en voi olla tykkäämättä koko asusta. Olen täysin hametyyppiä, kuten tiedättekin, joten housuihastus on erittäin harvinaista. Yleensä housut ovat lähinnä pakollinen paha ja toisinaan se käytännöllinen ratkaisu, mutta näiden housujen kohdalla on toisin! Oikeastaan, ne eivät edes ole järin käytännölliset, mutta mielestäni tavattoman naiselliset (mieheni tosin taitaa olla eri mieltä..) ja kauniit.

evening outfit 02malta outfit 38evening outfit 06

Ostin nämä housut viime keväänä Wienin Zarasta ja ensi-ihastus jatkuu edelleen, rakastan korkeavyötäröistä mallia ja valuvaa sysimustaa materiaalia pitkine, melkein maata laahaavine lahkeineen. Maltalla ne saivat parikseen topin, mutta toimistoon niiden kanssa sopisi vaikkapa tykäistuva pusero tai siro neule – olenpa yhdistänyt nämä jo vahvan vihreään puseroonkin. Yläosamahdollisuuksia siis on, mutta jos minulta kysytään, kenkien on ehdottomasti oltava sirot ja korkeat – mieluiten mustat kapeakärkiset, mutta toimi se näillä sandaaleillakin.

evening outfit 01malta outfit 39malta outfit 05Housut: Zara / Toppi: H&M / Huivi: Next / Clutch: & Other Stories / Kengät: Nome

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.