Näin yrittäjänä loma on häilyvä käsite, töistä on vapautta, mutta tavallaan niistä ei ole kokonaan irrallaan. Vaikka heinäkuu onkin töiden puolesta rauhallisempi, ei silti kulu päivääkään, etten tekisi töitä. Siihen kun vielä lisää mukaan remontin, niin ei ehkä ihmekään, että olo on vähän rauhaton ja kesätunnelma kadoksissa. Nyt viikonloppuna tulee pakotettu tauko ainakin remonttiin (töitä tosin täytyy vähän tehdä), sillä pariksi päiväksi saapuu koiravieras, jota ei sovi raahata maalikaupoille tai remonttialueelle. Niinpä keskitytään silittelyterapiaan ja sen sellaiseen lähellä tapahtuvaan aktiviteettiin.

Ensin mietin, sopiikohan hoitokoira juuri tähän väliin, mutta en tohtinut sanoa ei hoitopaikan tarpeessa olevalle. Nyt olen erittäin iloinen siitä, ettei niin sanottu, sillä tällainen pakotettu huomion siirto muihin asioihin on itse asiassa varmasti oikein hyvä juttu. Sitä paitsi, ehdinpähän jossain takaraivossa haudutella remonti seuraavia askeleita, sillä ensi viikolla on pakko vetää isompia suuntaviivoja, joten ehkä epäaktiivinen ajattelu tekee hyvää.

Tämä asu on viikon takaa Tallinnasta, ja kuten taisin jo Instagramissa hehkuttaa, tämä hame on parhaita vaatehankintoja vuoden sisään. Hame käy niin monen eri yläosan kanssa, lisäksi toimii ihan yhtä hyvin talveen kuin kesäänkin. Just tällaisia vaatteita, jotka on aina ilo laittaa päälle ja toimii moneen, haluan vaatekaappiini! Mutta nyt, viikonlopun viettoon, nauttikaa kesäviikonlopusta!

Pusero: Zara / Takki: Zara / Hame: Louche / Sandaalit: Vagabond / Laukku: Coccinelle

 

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Kaunis, naisellinen hame. Sopii sinulle hienosti! Hih, joo, miullakin on nyt hoitokoira seuraavien kuukausien ajan ja vielä rodultaan semmoinen jäärä. ’:D Oikein ihanaa kesää ja tsemppiä remonttiin ja töihin!

Vastaa

Oi, ihana kuulla! Ja eikä, miten ihanaa, että saat nauttia hoitokoirasta noin pitkään – meidän hauva lähti jo kotiin ja mieluusti olisin pitänyt vielä pidempäänkin (hirveä koirakuume) :D

Vastaa

Voisi olla vaikka nykypäivän kansallispuku ja juurikin Virosta.

Vastaa

Totta, nyt kun sanoit! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.