Niin harmittaa, että kaikkien näiden epävakaisten säiden keskellä en ole vielä päässyt käyttämään kunnolla kesäisiä ja kepeitä vaatteita, hädin tuskin edes lyhythihaisia! Viikonloppuna istuskelin Café Ekbergin ikkunapöydässä ja kiinnitin huomiota siihen, kuinka monella kulkijalla olikaan trenssi päällä. Siis heinäkuussa! Voihan tätä säätä.

Aloin tänään pakkailemaan tulevaa reissua varten ja tuntui ihan hassulta kaivaa kaapin pohjalta toppeja ja kesätunikoita (joita kyllä näytän omistavan hämmentävän vähän). Katselin Bulgarian ja Romanian sääennusteita, ja siellä ei näytä pelkästään lämpimältä vaan pikemminkin kuumalta, joten ihan pian kesävaatteet todella tulevat tarpeeseen! Sen sijaan Suomen kesän käytetyimpiä asuja taitaa olla farkut ja pitkähihainen, kuten vaikkapa viime viikonloppuna tässä pikapikaa napatussa asukuvassa. Oven teksti kertookin, mitä silloin puuhattiin, mutta siitä ja samoin pakkailun yksityiskohdista tulossa matkablogin puolelle pikapuoliin!

blue jeanszara farkut 3zara farkut 13zara farkut 16Pusero: ASOS / Farkut: Zara / Sandaalit: Coccinelle / Laukku: Kate Spade

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Ihana asu, kiva nähdä sulla näitä asuja, joissa on farkut yhtenä osana :). Punatut huulet kyllä tekevät vielä kokonaisuuteen pisteen i:n päälle! :)

Lueskelin kans äsken, että oikeastaan muualla Euroopassa nautitaan helteistä paitsit Suomessa. Toivottavasti teidän reissulla säät suosivat! :)

Vastaa

Onpa kiva kuulla, että kaikessa simppeliudessään toimii! Kirkkaalla huulipunalla kyllä saa paljon aikaan :)

Toden totta, ne helteet, joita ei ole täällä näkynyt ovat velloneet muualla Euroopassa! Todennäköisesti siis saadaan nauttia ei vain lämmöstä vaan kunnon paahteesta tulevat kaksi viikkoa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.