Tänä vuonna vaatekaappiini on eksynyt tavallista enemmän kotimaisia merkkejä, ehkäpä se on seurausta tavoitteesta panostaa ajattomuuteen ja laatuun.

Uusimpia tulokkaita on Suomessa suunniteltu ja valmistettu Melli Ecodesignin luomupuuvillainen mekko, jota olen käyttänyt menneinä viikkoina valtavasti. Se vilahtikin aiemmin jo täällä ja siitä joku ehti kyselläkin lisäinfoa, eli kyseessä superklassinen ja laadukas mekko, josta on mahdottoman helppo tykätä.

melli-mekko-25melli-mekko-0021melli-mekko-22melli-mekko-027

Mekko toimii melkein mihin vain. Olen käyttänyt sitä kotona, töissä ja kaupungilla ystäviä treffaillessa. Toisin sanoen, olen yhdistänyt sitä niin tennareihin kuin korkkareihinkin siinä missä kauluspaitaan kuin neuletakkiin. Juuri tällaisilla moneen taipuvilla ja aina hyvältä päällä tuntuvilla vaatteilla haluan täyttää vaatekaappini!

Bonusta muuten siitä, että mekossa on taskut. Ihan liian harvassa vaatteessa on taskut!

melli-dress-2melli-taskumekkomelli-mekko-33

Mekko: Melli, saatu blogin kautta / Kauluspaita: Zara / Kello: Rosefield

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Onko nää nyt raw-kuvia?

Vastaa

Ei ole! :)

Vastaa

Tämä mekko on huutanut mun nimeäni jo hetken aikaa. Tänään päätin, että saan ostaa kyseisen mekon, kunhan saan myytyä muutamia mekkoja/hameita omasta kaapista ensin poies. :)

Vastaa

Toi on kyllä superhyvä periaate, että ensin kaapista tavaraa pois ja sitten vasta uutta tilalle :) Tästä Mellin mekosta on muodostunut itselle lyhyessä ajassa ihan luottovaate, se vaan käy niin moneen ja tuntuu tosi kivalle päällä. Ihanan helppo ja mukav vaate, joka kuitenkin näyttääkin nätille. Suosittelen siis todella lämpimästi :)

Hei muuten, nyt alkoi raksuttaa, että etkös sä voittanutmyssyarvonnassani…? Sama nimimerkki ainakin ja voittaja ei ole vielä ilmoittautunut! Etkös osallistunutkin arvontaan?

http://www.secretwardrobe.fi/myssyfarmin-myssyn-voittaja/

Vastaa

Mä laitoin sulle just s.postia!!

Vastaa

Jee, kiitti :)

Vastaa

Hei! Ajattelin vihdoin hankkia itselleni tämän ihanan mekon. Semmosta ajattelin vaan kysyä, että onko pysynyt hyvin kuosissaan ja onko nukkaantunut yhtään? :)

Vastaa

Heippa! Olen kyllä ollut tosi tyytyväinen, eli on pysynyt hyvin kuosissaan eikä vielä nukkaakaan ilmestynyt :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.