Parasta etätyöpäivissä on tilaisuus arkiaamujen aamiaisiin ja olen käyttänyt mahdollisuutta hyväksi – napannut läppärin matkaan ja lähtenyt liikkeelle ajoissa. Etsinyt paikan, josta saa kiinnostavaa aamiaista ja joka mahdollistaa työrauhan lounasaikaan asti, jonka jälkeen jatkan matkaa rauhallisempiin neliöihin.

Tänä maanantaina kävin toista (vai olisikohan jo kolmatta?) kertaa The Cockin aamiaisella, joka on siitä mainio, että listalta voi koota erikseen hinnoitelluista jutuista omanlaisensa kokonaisuuden fiiliksen ja aamunälän mukaan.

the-cock-helsinki-1the-cock-helsinki-6 the-cock-helsinki-12

Päädyin superherkulliseen smoothiebowliin, jonka syötyäni havaitsin, että se kera kahvin olisi oikeastaan riittänyt jo oikein hyvin, mutta tulin ahmineeksi listaa silmillä ja tilanneeksi oheen croissantin. Hyvää ja kaunista, kuten koko ravintolakin. Lisäksi maanantaiaamuna mukavan rauhallinen mahdollistaen työnteon kaltaiselleni, joka häiriintyy helposti hälystä tai liian voimakkaasta taustamusiikista.

Välttelenkin lounasaikoja kun tarkoitus on saada töitä tehtyä ja harvemmin enää palaan työkoneen kanssa paikkaan, jossa keskittyminen katkeilee ulkoisten ärsykkeiden takia. Vastaavasti taas on ihana viipyillä paikassa, jossa myös visuaalisuus inspiroi. The Cockin sisustus on täynnä yksityiskohtia, ei suotta moni ole tägäillyt kahvila-ravintolaa somekuviin.

Sinne siis täytyy suunnata jatkossakin, erityisesti herkullisen superfoodeja ja kauniita kokonaisuuksia sisältävän listan merkeissä. Ensi viikolla voisin ajatella arkiaamun aamiaisbuffaa? Ehkäpä. Saa nähdä!

the-cock-helsinki-9 the-cock-helsinki-7the-cock-helsinki-016the-cock-helsinki-14the-cock-helsinki-5

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.