Meillä vietetään rentoa lauantaita, päivällä käytiin kävelyllä Keskuspuistossa sekä kahvittelemassa somassa huvilakahvilassa Töölönlahden rannalla. Ilta on mennyt kokkaillen ja tietenkin ihan vain raukeasta kesäfiiliksestä nauttien. Illan drinkkikin on juuri tunnelmaan sopiva; kesäisen raikas. Olen ihastunut seljankukan lempeään makuun ja etsin pitkään seljankukkatiivistettä, jotta saisimme Aperol spritzille kivan kesäjuomavastineen. Huono onni kuitenkin seurasi ja vaikka tiesin seljankukkasiirappia olevan myynnissä useissakin kaupoissa, niin ikinä siellä, minne suuntasin ei sitä ollut. Lopulta seljankukkatiivistettä löytyi Arabian K-marketista, mutta kuulemma Ikeasta (kiitos Reetta vinkistä!) saa kanssa ja Modo-merkiltä löytyy myös.

Ekat juomaversiot tehtiin jo viime viikonloppuna, mutta nyt pienellä tuunauksella löytyi se täydellinen suhde, eli seuraava: 2 osaa proseccoa, 1 osa seljankukkasiirappia (tai -likööriä) ja 3 osaa kivennäisvettä. Niin hyvää!

seljankukka coctail 02

Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille! Käykää kurkkaamassa matkablogin puolelta matka-aakkoseni ja liittykää viimeistään nyt Snapchatin iloiseen maailmaan – siellä arkea ja ajantasaisia kuulumisia. Videoitakin jopa. :)

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa. Snapchat: @am.arjasto

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Oi, toi on vaan niin paras juoma! <3
Join eilen lasillisen kuoharia porukoilla, mutta en muistanut ottaa sitä seljankukkamehutiivistettä mukaan, nouuu! :(
Täytyy tehdä juomaa sitten jonain lämpimänä syyskuun päivänä. :)

Ihanaa sunnuntaita! <3

Vastaa

Todellakin! Ihanan raikasta ja niin hyvää :)

Aivan ihanaa matkaa!! <3

Vastaa

Hugo on niin hyvää, vielä kun laittaa reilusti mintunlehtiä.

Ja hyvä, että siinä saa proseccon ja kivennäisveden suhdettä muuttamalla vahvempaa tai miedompaa – meillä oli juhannuksena Hugo alkudrinkkinä, lapsillekin maistui alkoholiton versio.

Vastaa

Mintunlehtien mukaan ujuttamista juuri eilen pohdittiinkin, ne sopisivat makumaailmaan ja raikkauteen varmasti todella hyvin! Täytyypä kokeilla seuraavalla kerralla :)

Ja totta, juoman suhdetta voi todella helposti muuttaa ja aivan ihanaa, että taipuu proseccon pois jättämällä helposti lapsillekin :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.