Poikkesin tänään Eirenen ja Mikon kanssa after workille vasta avattuun italialaiseen Ravintola Prestoon Etelä-Espalla. Haluan ajatella, että after work -ajatus päti myös itseen, sillä olinhan tänään herännyt varhain ja kiitänyt tutustumaan uutuuskosmetiikkaan (mistä näitä uusia sarjoja oikein sikiää?), jonka jälkeen istunut pari tuntia Aschanissa kirjoittamassa (nyt on liuta postausraakileita koneella, muttei tietenkään mitään valmista) ja poikennut kivassa tapaamisessa Café Espalanadissa. Niinpä tämän työntäyteisen (todella, heh) päivän jälkeen ajatus kuohuvasta hyvässä seurassa kuulosti ihanalta!

presto helsinki 3presto helsinkipresto helsinki 4

Preston sisustus ihastutti jo ovella, ja katse vaelsi pitkään tarkkailemassa eheän kokonaisuuden kiinnostavia yksityiskohtia. Miljöö oli siis oikein viehättävä ja valaistus mukavan tunnelmallinen, kaiken kaikkiaan juuri sellainen paikka, jossa ei tee mieli kiirehtiä. Ruokakin oli mainiota, tosin on pakko todeta, että omasta mielestä hinta-laatusuhde ei ihan täysin kohdannut. Annokset siis tuntuivat hieman ylihinnoitelluilta, joten suosisin paikkaa ensisijaisesti lounaaseen tai after work -lasilliseen – mikä jottei toki illalliseenkin, sillä ei itse ruoissa ollut valittamista, vähän vain hinnoittelussa. :) Täytyy poiketa toistekin, vaikkapa hyvän kuuloista lounasbuffaa testaamassa!

Kiitos illallisseuralle huippuillasta, otetaan pian uudelleen!  ♥

presto helsinki 15presto helsinki 5presto helsinki 12

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Hei kiitos viimeisestä, olipa kiva nähdä pitkästä aikaa! Ja hauskaa viikonloppureissua hyvässä seurassa!

Vastaa

Kiitos sinulle! Paikka oli huppuidea ja seura tietenkin mainiota :)

Vastaa

Kävin tuolla sattumalta avajaisviikolla. Ruoka oli lounasaikaan ihan hyvää (tosin oma annokseni oli mieto, vaikka melko tulinen piti olla) ja hintataso kohtuullinen. Palvelu oli sen sijaan hieman kangertelevaa, ja osa meistä sai odottaa ruokia todella kauan, osalle porukasta ne tulivat sen sijaan todella nopeasti. Miljööstä tykkäsin!

Vastaa

Vilkaisin lähtiessämme lounaslistaa, ja siinä mielestäni vaikutti hinnat huomattavasti kohtuullisemmilta, joten pakko varmasti poiketa vielä lounasaikaan testaamassa :) Meillä palvelu oli tosi mainiota ja ruoat tulivat nopeasti. Hmm, onlikohan vain hyvä onni matkassa vai onko nyt vain alkukankeudesta päästy eteenpäin? Vai vaikuttikohan teillä hitauteen lounasaika? Vaikkei kyllä saisi, lounashetki kun on monella lyhyt ja ruoka pitäisi saada jopa tavallista nopeammin.. Mutta miljöö toden totta oli tosi kiva! :)

Vastaa

Oli tosi kivaa! Ruoka oli minusta hyvää, palvelukin pelasi, hiukka korkean hinnan laitoin itse sijainnin piikkiin. Ainoa miinus siitä, että laskuttivat minua kahdesta lasista viiniä, vaikka join vain yhden… Huomasin vasta kotona, laskutusvaiheessa taisi olla joku hyvä juttu kesken joka hämäsi. Noh, laitetaan oman huolimattomuuden ja paikan alkukangertelun piikkiin se!

Vastaa

Totta, sijainti varmasti tuo oman lisänsä hintoihin, niinhän vähän tuntuu olevan Espan toisellakin puolella! Voi höh tuo tuplalaskutus :/ Myönnettävä on, etten itse edes tullut laskuani tarkistaneeksi, heh, ehkä olisi pitänyt :)

Vastaa

Siinäpä ravintolan sisustus makuuni. Tahdon tuonne!

Vastaa

Tuo sisustus oli kyllä ihan huippu, tykkäsin kovasti ja ihan jo sen takia kannattaa suunnata paikan päälle! Voidaan poiketa ens kerralla kun nähdään ;)

Vastaa

Kuulostaa suunitelmalta :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.