Mieleeni hiipi ihan yhtäkkiä hillitön paniikki kesän loppumisesta. Kolahti kun mies istui avoimen ikkunan ääressä ja totesi, että on jo selvästi viileämpää. Taitaa helteet olla ohi. Havahduin siihen, että totta, on jo elokuun puoliväli, joten paahteiden loppuminen on vain ajan kysymys. Ja just kun aloin päästä kesäpukeutumisen (tai oikeastaan kesäkenkien) makuun, heh!  Ei sillä, syksy on ihanaa aikaa, mutta jotenkin mieleni ja kehoni on alkanut tulla sinuiksi ikuiselta tuntuvan kesän kanssa, enkä millään haluaisi luopua ulkona köllöttelystä, irtojäätelöstä ja pienistä kesäretkistä. Onneksi tämä on ollut kiva kesä, se vähän helpottaa syksyyn valmistautumista (luulen, että syysmuodin pamahtaminen kunnolla kauppoihin tekee loput)! Sitä paitsi tällä asukuvaviiveellä katsellaan shortsikuvia vielä joulukuussakin, joten ehkäpä ne sitten lämmittävät pakkasen keskellä!

keltainen hame 15keltainen hame 3kelatainen hame 28keltainen hame 24Paita: Zara / Skater skirt: Oh my love / Sandaalit: Michael Kors / Vyö: River Island

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Mullekin kävi noin, ja tuli kyllä tosi haikea olo… Mutta onneksi on muoti! Se pelastaa aika paljon :)
Ja sitten jos kehitellään jotain kivaa syksylle/talvelle!

Vastaa

Voi niinpä!! Kivat syysjutut saavat kyllä kummasti fiiliksen kattoon, niin muodin kuin tekemisenkin saralla! :) Ei siis muuta kuin kehittelemään jotain hauskaa pimentyvien päivien varalle!

Vastaa

Tänään pihalla puuhaillessani huomasin, että ilma on muuttunut koleaksi ja oli pakko heittää miehen huppari päälle, että tarkeni vielä hetken ulkona touhuta. Toisaalta en valita, koska helteet oli mulle liikaa :)

Ihanan pirteä tuo keltainen hame :)

Vastaa

Ihan sama juttu! Mekin ollaan totuttu pitämään ikkunoita auki kun on niin kuuma, tänään ekaa kertaa pitkään aikaan oli pakko pistää ikkuna kiinni kun tuli vilu, hui ;)

Sama juttu kyllä, että tällainen vähän viileämpi on parempi monella tapaa ja jos jatkuisi sellaisena välikausisäänä niin olisin oikein tyytyväinen, mutta pahin pelko on, että kylmä tulee nopeasti ja sää muuttuu kestosateiseksi. Mutta toivotaan pitkää ja kaunista syksyä jatkamaan loistavaa kesää! :)

Vastaa

Ei hitsi sä osaat olla aina niin hienona! Todella tyylikäs ja naisellinen asukokonaisuus!

Vastaa

Oi, kiitos ihana!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.