Viikonloppuna tavoitin ensimmäistä kertaa sellaisen ihanan kiireettömän lomaolon. Kai se vaati jälleen sen saman, mitä usein ennenkin, maisemanvaihdoksen. Mutta lähelle riittää, tällä kertaa somalle pienelle saarelle Lohjan kupeeseen. Lukemista, pelejä, unta, uimista ja järvellä soutelua, sellaista idyllistä mökkielämää, jollaista en pitkään aikaan ole saanut kokea.

Juuri ennen viikonlopun viettoon lähtöä sattui saapumaan tämä kuvien Oasikselta tilaamani punainen Amalfi Bardot -skatermekko, johon miellyin jo valikoimaa netissä vilkuillessani ja ihastuin heti paketin avattuani. Täydellinen (ja täydellisen mukava) kesämekko, joka on kuin tehty näihin kesän lämpimimpiin päiviin. Tai jos ulkomaan matkoja etelään olisi tiedossa (olisipa!), olisi tämä sellaisellekin loisto.

Melkein teki mieli kulkea koko viikonloppu samassa mekossa, mutta kuumuudessa kupliva iho vaati vaatteen vaihdon päivän vaihtuessa, jolloin huomasin, etten ollut osannut yhtään pakata tällaisiin paahdepäiviin sopivalla tavalla. Kai ajattelen, että mökillä ja järven äärellä Suomessa tulee kuitenkin aina jossain vaiheessa viileä, niinpä laukku oli täynnä kerrostettavia vaatteita, muttei yhtään ainoaa toppia. Niinpä hikoilin sunnuntaina puolipitkissä hihoissa ja kirosin pakkaushetken ajattelemattomuuttani. Virheen korjasin tänään ja kaivoin kaapista sen kaikkein kepeimmän hellemekon ja oli just hyvä.

Tämä päivä tosin on jo ollut paluu arkeen, omalla tavallaan. Jos nyt tätä kotona läppärin ääressä istumista voi vielä arjeksi kutsua. Vakaa tavoitteeni on, että yritys on aloituskunnossa heti elokuun alusta ja tällä hetkellä ehkä kiireellisin asia on nettisivujen valmiiksi saattaminen, mutta loppuviikolle on vielä vakuutus- ja pankkiasioita hoidettavaksi kirjattuna sekä kirjanpito ja laskutusohjelman käytön opettelua. Huomenna on kuvaukset nettisivujen tiimoilta ja näin kellon hipoessa iltayhdeksää huomaan, etten ole vielä ehtinyt miettiä asujakaan.

Niin hassulta kuin se ehkä kuulostaa, huomasin, etten omista järin ammattikelpoisia kuvia, eli sellaisia vähemmän blogimaisia ja enemmän edustuskelpoisia. Niinpä päätin investoida ammattikuvaajaan saadakseni muuhun yritysilmeeseen sopivia kuvia, joten vähän jännittää huomenna astua ihan uuden ihmisen kameran eteen, tällainen uusia ihmisiä hieman arasteleva kun olen.

Ai niin, täydentelen aina kun ehdin Zadaa-putiikkiani, joten kannattaa kurkata päivittyvää valikoimaa! Uudet asiakkaat saavat koodilla AA9019 ilmaiset toimitukset.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Aivan ihana mekko ja ihanat kuvat susta! :)

Vastaa

Oi, kiitos! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.