No niin, nyt voi vetää yli toisen kohdan tämän hetkisistä elämää suuremmista ongelmistani, nimittäin bannerin. Kuten ehkä huomasitte, se on vaihtunut! Olin jo todenteolla kypsä vanhaan ja mitä enemmän sitä katselin, sitä vähemmän siitä pidin (noin niin kuin nätisti ilmaistuna). Huhuilin ahdistuksissani Facebookissa apuja ja ihana Rhia riensi hätiin loihtien kädenkäänteessä uuden (vaikken oikein edes osannut pukea sanoiksi mitä tahtoisin, heh). Kiitos, nyt voin huokaista helpotuksesta!

Viikon kuluttua voin todennäköisesti jättää myös toisen kauhistukseni historiaan, nimittäin hiuskriisini. Kiitos kommenttienne sain tukea ajatukselle pistää muutama raita tyven päälliosaan freesaamaan päivä päivältä kamalamman näköistä tyvikasvua, ja mikä tärkeintä, raidat eivät pilaa hyvin alkanutta kasvatusurakkaa kun tyveen ei muualta koske. Niinpä varasin kampaajan ja malttamattomana odotan jo kohtaamistamme puolen vuoden jälkeen! Siihen asti taidan kulkea pipo päässä helteistä huolimatta.

nude huivi 21asteekki laukkuazteekki laukku 2nude huivi 22azteekki laukkuPusero: Zara / Shortsit: H&M / Huivi: Zara / Kengät: Miss KG / Laukku: INDISKA, saatu blogin kautta

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

14 comments

Vastaa

Edelleenkin suosittelen sulle sitä oikolukuohjelmaa. Jos haluaa kirjoittaa sanan ”atsteekki”, niin kannattaa laittaa kieli keskelle suuta.

Vastaa

Itse asiassa oikolukuohjelma on käytössä, mutta sekään ei valitettavasti kaikkia virheitä hoksaa! Asteekin kirjoituksen taas kurkkasin Wikipediasta, jonka mukaan kirjoitusasuja olisi useita (joku viisaampi saa mielellään korjata, mikäli ymmärsin väärin):

http://fi.wikipedia.org/wiki/Asteekit

Vastaa

Minäkin luulin, että atsteekki olisi ollut se oikeampi kirjoitusasu, mutta eipä ollutkaan. :) Nykyään taidetaan suositella sellaisia muotoja, jotka ovat lähimpänä alkuperäisiä, samaan tapaan kuin esimerkiksi hallitsija- tai muita nimiä ei enää suositella ”suomennettavan” (poislukien ehkä ne vakiintuneimmat, esimerkiksi Kaarle Suuri)? Veikkaan tuon asteekin olevan lähempänä alkuperäistä kuin atsteekin, vaikka oma kielikorvani tuon yhden t-kirjaimen sinne mielellään lisääkin. Sama kielikorva myös estää minua kirjoittamasta jukurtti. ;)

Anteeksi ajatuksenvirta, tarkoituksena oli kehua kuvissa näkyvää hauskannäköistä laukkua! :)

Vastaa

Muistelin nähneeni molemmat versiot käytössä, niinpä oli ihan pakko googlailla ja tseketa tuo Wikipediakin kirjoitusasua valkatessa :D Voi hyvin olla kuten epäilit, että tuo asteekit on uudempi versio ja atsteekit vanhempi, se selittäisi hyvin sen, että tuntuu kielikorvaan oikeammalta kun on kerran siihen tottunut :) Myönnettävä on, että jukurtti särähtää munkin korvaan, joten ehkä en ihan vielä sen käyttöön siirry. Vaikka hauska kyllä on huomata itsestä, miten ensin korvaan särähtäviin (käännös)sanoihin ja kirjoitusasuihin kuitenkin hyvin nopeasti tottuu.

Ja kiitti, musta tämä laukku on kanssa ihana! Ihastuin siihen heti ensivilkaisulla, niinpä olin onnesta soikeana saadessani sen nyt viimein itselleni :)

Vastaa

Ihana banneri, selkeä, raikas ja kaunis! Ja nuo kengät saavat lättäkenkäfaninkin huokailemaan ihastuksesta – aivan upeat!

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! Ja nämä kengät ovat kyllä muodostuneet ihan tämän kesän suosikeikseni, käyvät värimaailmaltaan niin moneen ja ovat ihanan sirot. En tiedä miten maltan pakata ne yli puoleksi vuodeksi laatikkoon syksyn saapuessa :)

Vastaa

Hieno uusi banneri, simppeli mutta tyylikäs! Ja höh, vieläkin olen sitä mieltä, että taidat itse olla ainoa, joka tyvikasvusi huomaa… :) Mutta hienoa että saat asiaan ratkaisun! Ja kaunis asu, jälleen (sadannen) kerran!:)

Vastaa

Oi kiitos!! Hih, mä vähän luulen, että tyvikasvun kaameus on oman pääni sisällä ja siinä, miten se on näin pidemmälle kasvettuaa alkanut selvästi tuntumaan erilaiselta (vaikkeammin hallittavalta, likaiselta ja lättänältä), tuskinpa muuten tulisi ahdistus näin yhdessä yössä :D

Vastaa

Uusi banneri on yhtä raikas kuin blogisi, Anna-Maria! :) Ja ihana tuo laukku. Kiva asukokonaisuus muutenkin :)

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! Ihanaa, että tykkäät <3

Vastaa

Uusi banneri on tosi kiva ja tyylikäs!

Vastaa

Kiitos kovasti! Ihana kuulla, että tykkäät!! :)

Vastaa

Minäkin tykkään uudesta banneristasi….ja laukusta:)

Vastaa

Oi, kiitos!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.