Viimeksi BB-voiteista kirjoittaessani mainitsin niiden löytäneen hiljalleen tien omaan arkeeni päivärytmin muuttumisen myötä. Nyt kevyemmät meikkipohjat, BB-voiteet ja värilliset päivävoiteet ovat käytössä entistä enemmän ja kotipäivien myötä niiden arvo silmissäni on kohonnut huimasti. Joka päivä ei todellakaan huvita väkertää kunnon meikkiä, mutta monesti ihmisten ilmoille lähtiessä on silti kiva laittaa edes hitunen jotain naamaan. Siinä BB-voide astuu kuvioihin, sehän on ikään kuin värillinen päivävoide, joka antaa vähän voidetta enemmän peittoa ollen kuitenkin kevyempi kuin meikkivoide. Niinpä se riittää mainiosti ihan yksikseen tuomaan kuulautta ihoon, mutta joskus täydennän lookia huolittelemalla kulmat ja lisäämällä ripauksen ripsiväriä. Näin lopputulos on tosi luonnollinen, mutta silti freesatumpi kuin täysin meikittömänä. BB-voiteen puolesta täytyy liputtaa myös näinä kuumina päivinä, jolloin meikki sulaa alta aikayksikön. Tavallinen meikkivoide olisi liioittelua, mutta kevyt sipaisu BB-voidetta tuntuu juuri sopivan keveältä!

absolution la creme du teint 11absolution la creme du teint 3

Vaikka kevyiden voidemaisten pohjien käyttöni onkin lisääntynyt huimasti viimeisen puolen vuoden aikana, en edelleenkään voisi kuvitella käyttäväni niitä koko päivän meikkitarpeeseen. Ihoni on aivan liian rasvoittuva voidemaisille meikkipohjille (koostumukselta kuivakampaa Glo Mineralsin meikkivoidetta lukuun ottamatta), niinpä ne lähtevät liikkeelle iholla huomattavasti jauhemaisia mineraalipohjia nopeammin. Siksipä voide ei tulisi itsellä kuuloonkaan vaikkapa työpäivänä tai muuten ohjelmarikkaana päivänä, mutta ne ovat mainioita kotikulmilla liikkuessa kun meikiltä ei edes kaipaa pitkäkestoisuutta.

Tänä kesänä tosi kovassa käytössä on ollut luonnonkosmetiikkasarja Absolutionin Le Créme du Teint (saatu blogin kautta), joka vastaa koostumukseltaan BB-voiteita. Lopputulos jää aivan ihanan luonnolliseksi ja iho hehkuvaksi. Tarjolla on vain yhtä sävyä, joka sekin ehkä suomalaiseen ihoon nähden verrattain tumma. Itsellä se kuitenkin menee varovaisesti käytettynä myös talvella, mutta näin kesällä kun iho on hitusen päivettynyt, sävy on juuri täydellinen! Kaikkein vaaleimmille ihoille en siis välttämättä suosittele, vaikka voide onkin sen verran kevyt, että mukautuu yllättävän hyvin ihon omaan sävyyn. Kuulemma esimerkiksi Iroisie -sarjan BB-voide on vaaleampi (ja myös Absolutionin versiota hieman edullisempi), jos luonnonkosmetiikasta vaaleampaa värivoidetta haikailee.

absolution la creme du teint 5absolution la creme du teint 12

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Onpa tosi hieno uusi banneri, wau!

Vastaa

Oi, kiitos!! Tämä on kyllä niin paljon viimeistellympi kuin se vanha, nopeasti itse kyhätty kammotus, heh :)

Vastaa

Kauniita kuvia! Ja ihanan raikas uusi banneri, Anna-Maria! :) Mulla on Absolutionista kokemusta vain kahden tuotteen osalta, joista toinen on jäänyt vakiokäyttöön. Tuubi tulee varmasti vilahtamaan blogissa syksyn aikana ;) Tätä BB-voidetta mun tekisi mieli myös kokeilla. Absolutionin seerumeista mulla on ollut pieniä testeripussukoita, joiden perusteella sarjan seerumit vaikuttaa myös upeilta!

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Vastaa

Näköjään tämäkin kommentti pompsahti tänne, vaikka kone herjasi, ettei tullut perille. Joten kahdet kehut bannerista, kun kommentoin uusimpaankin postaukseen ;) Haha!

Vastaa

Haha, ihana, ei kai kehuja koskaan voi olla liikaa ;D Meillä kylppäri pullistelee Absolutionin tuotteita, ne ovat olleet vakkarikäytössä koko vuoden, ei kai siis tarvitse enää erikseen sanoa, että tykkään! ;) Suurin osa seerumeista on tosin vielä itselläkin testaamatta, joten palan halusta päästä niihinkin käsiksi!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.