Aika tehdä asuaikamatka koleaan alkukesään, jolloin piipahdimme miehen kanssa nauttimassa kauniin Haikon kartanen tunnelmasta. Nämä napattiin kun aurinko oli jo kaukana horisontissa ja hämärä jo ehtinyt aloittaa hiipimisen maisemaan, siitä kuvien viileä värimaailma.

haikon kartano asu 02haikon kartano asu 01haikko korvakoruthaikon kartano asu 10haikon kartano asu 3haikon kartano 2haikko asuhaikon kartano asuMekko: Forever21 / Poncho: Etcetera / Vyö: Global / Korkkarit: Marian / Clutch: 2nd hand / Korvakorut: Bikbok / Rannekoru: Shashi / Kello: Daniel Wellington

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Vau, kauniita kuvia :). Viime viikon Porvoon reissulla katselin Haikon kartanon kylttejä ja ajattelin, että pitäisi sieläkin joskus käydä. Kuulemma upea miljöö :).

Vastaa

Oi, kiitos! Suosittelen lämpimästi, kartanon miljöö oli kyllä todella upea ja Haikon ravintola myös todella erinomainen! :) Majoituimme sivurakennuksessa, joss ailmeisesti suuri osa huoneista on, mutta jäin miettimään kuinka upeaa olisi yöpyä itse päärakennuksessa! Tosin siellä saattaa olla vain sviittejä tai muuten korkeampitasoisia huoneita, mutta olisihan se kiva, joku päivä… :)

Vastaa

Ihania kuvia! :)

Vastaa

Kiitos!! :)

Vastaa

Voi miten kauniit kuvat ja niin kaunis sinä! Vaikka ainahan sä oot. Pus!

Vastaa

Voi kiitos ihanaa! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.