Selaimeni ikkunassa on auki viisi postausluonnosta, joita työstän yhtä aikaa osaamatta keskittyä vain yhteen kerralla. Niinpä vaati pientä itsekuria pysähtyä juuri tälle ruudulle ja päättää viilata edes yksi raakile julkaisukuntoon asti. Keskittymistä vaikeuttaa se, että mulla on nyt ihan hirvittävästi kaikkea kivaa koneella ja mielessä, mitä tahtoisin jakaa kanssanne, ja siksi tekisi mieli poukkoilla aiheesta ja kuvakansiosta toiseen. On sellaisia pieniä perusjuttuja, kuten asukuvia ja sitten enemmän pureskelua vaativia elämän aakkosia ja vastaavia. Työmietteistäkin tekisi mieli kirjoittaa enemmän, aihe kun tuntuu montaa kiinnostavan ja on myös ihana saada vertaistukea tätä kautta sekä kuulla muiden kokemuksista ja ajatuksista! Niin, ja sitten vielä pieniä sisustuspalasia olisi luvassa, meille kun on tässä lyhyen ajan sisään rantautunut kotiin muutama kiva ja tarpeellinen juttu, jotka ansaitsevat saada palstatilaa myös blogista.

Eikä tässä muuta, mutta kun edessä häämöttää kolmen viikon reissu ja haluaisin saada kaikki työn alla olevat jutut valmiiksi ennen lähtöä, sillä reissulla tahtoisin keskittyä vain lomailuun ja matka-aiheisiin juttuihin sekä asuihin. Vaikka olen kyllä miettinyt, että mikä mahtaa olla nettitilanne matkamme etapeilla? Joissain varmasti hyvä, mutta kaikista en ole varma. Toinen jännityksen aihe on, että kestäähän läppärini. Vanhuus alkaa näkyä neljä ja puoli -vuotiaassa macbookissani, ja viime kuukaudet se on pörissyt niin kuuluvasti ja sammuillut tuon tuosta, että paniikissa napsin varmuuskopioita yhtenään, jottei kävisi vahinkoja kuvien osalta. Mielellään en kyllä juuri nyt lähtisi uutta läppäriä hankkimaan, joten toivotaan tämän elävän vielä pitkään. Mutta tämän ”tulossa ja työn alla” -sepustuksen jälkeen asukuvat viime lauantain hulvattomasta blogitapaamisesta Hämeenlinnasta, josta lisää illemmalla!

banana republic mekko 30banana republic mekko 42banana republic mekko 53banana republic mekko 1banana republic mekko 46banana republic mekko 57Mekko: Banana Republic / Vyö: Lindex, saatu / Kengät: Carvela / Rannekorut: Accessoriez & Shashi

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

17 comments

Vastaa

Kaunis mekko. Tuon näkisin mielelläni omassanikin vaatekaapissa tosi aavistuksen pidempänä. Hiplasin jo tuota vyötä Lindexillä, mutta toistaiseksi se sai jäädä kauppaan kun en heti keksinyt sille sopivaa käyttöä. Kiva se kuitenkin on.

Vastaa

Kiitos kovasti! Tämä on kyllä tosi klassinen ja kaunis, pikkaisen pidempänä olisi vielä monikäyttöisempi ja ehkä jopa toimistokelpoinen oikein asustettuna! :)

Vastaa

Upea mekko, varmasti moneen menoon sopivakin!

Vastaa

Kiitos kovasti!! Tämä on kyllä tosi klassinen ja monikäyttöinen – mustavalkoinen raitakuosi toimii aina :)

Vastaa

Sulla oli kyllä lauantaina niin ihanan pirtsakka asu! Nuo kengät! ♥

Vastaa

Oi kiitos ihana <3 Ja mä jäin kuolaamaan laukkuasi :)

Vastaa

Aivan ihana! :) Miten onnistutkin pysymään noin upeassa kunnossa!

Vastaa

Voi että, kiitos ihana! Haha, en kyllä tuosta kunnosta tiedä, viime aikoina ei ole ihan tuntunut kesäkuntoiselta vaan enemmänkin kaftaanikuntoiselta :D

Vastaa

Ihana kokonaisuus. IHastelin jo livenäkin, vaan on se kaunis kuvissakin :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! Tämä on kyllä kuosiltaan ihanan klassinen ja taipuu asusteita vaihtamalla arkisemmasta juhlavampaan :) Olipa kiva tavata!

Vastaa

Ja sun hiukset, ihanan tuuheat! Itse toista vuotta brunettena alkaa taas haaveileen vaaleammista hiuksista!

Vastaa

Voi kiitos!! Paplarit tekevät ihmeitä :) Niin tiedän tuon värikaipuun, itse poden melkein jatkuvaa toisen värin haikailua, mutta silti kaikista kokeilemistani vaalea on kuitenkin tuntunut eniten omalta :)

Vastaa

Mulla oli läppärissä kans semmonen ongelma että pörisi isosti ja sammuili. Ja oli kuuma.
Niin sinne oli pölyä kertyny sisälle. ja piti vaihtaa tuuletin.
kandee kysyä jostain paljo maksaa tuulettimen vaihto ja puhdistus. :)

Vastaa

Ooh, kiitos vinkistä! Enpä tullutkaan ajatelleeksi tällaista vaihtoehtoa, täytyykiin vähän selvitellä asiaa – kuulostaa nimittäin just ihan samoilta nuo ongelmat! :)

Vastaa

Ihana mekko ja hauskasti olet yhdistänyt vyön ja kenkien värin yhteen! :) Katselinkin jo uudempia kuvia sieltä tapahtumasta Hämeenlinnasta ja näytit kovin iloiselta ja kauniilta niissäkin. Vaikutti hauskalta reissulta!

Vastaa

Oi, kiitos ihana kehuista! <3 Tapahtuma oli kyllä ihanan rento ja täynnä iloisia ihmisiä, jäi niin hyvä mieli päivästä! :)

Vastaa

Asusi oli kyllä niin ihana ja raikas! Varsinkin kengät oli mahtavat :)
Naureskelin muuen jälkikäteen, kun yhdestä kuvast löytyi monta raitaista asua. Taitaa olla raita muodissa ;D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.