hm conscious exclusive 1

Poikkesin eilen H&M showroomilla hypistelemässä huomenna myyntiin tulevaa H&M Conscious Exclusive -mallistoa. Rakastan pehmeitä sävyjä, joten kun astuin tilaan, ihastuin ensi vilkaisulla – huone kylpi hempeydessä. H&M:n mallistojen kanssa olen vähän joko tai tyyppiä, jotkut eivät vain kolahda ja jotkut sitten täysillä, joten turha kai sanoa, että tämä tuntui juuri eikä melkein omalta.

Kokonaisuus huokui tiettyä veistoksellisuutta, historian ja nykyajan kohtaamista. Vaatteissa vilahtikin vintage-vibat, muttei liiaksi. Ilmavat ja ylelliset materiaalit yhdistettynä harmonisiin sävyihin tekivät kokonaisuudesta poikkeuksellisen hienostuneen.

hm conscious exclusive 7hm conscious exclusive 19hm conscious exclusive 2

Mallisto on kunnianosoitus Musée des Arts Décoratifs -museolle, ja mallisto onkin saanut inspiraationsa edellisten kolmen sadan vuoden muodin lisäksi taiteesta. Jos pitäisi valita kaksi sanaa kuvaamaan kokonaisuutta, olisi elegantti ehdottomasti ensimmäinen, ylellinen toinen.

hm conscious exclusive 6hm conscious exclusive 11

Omia suosikkejani mallistosta oli ehdottomasti upeat mekot. Voi kun sellaisille löytyisi enemmän käyttömahdollisuuksia niin voisi raaskia ostaakin, erityisesti postauksen viimeisen kuvan mekko kolahti. Eikä hullumpi ole myöskään ylempänä vilahtanut nudesävyinen kerroshelmainen mekko.

Mallistossa on mukana myös kolme hääpukua, mutta miksikäs niitäkin ei voisi valjastaa muuhunkin juhlakäyttöön.

hm conscious exclusive 14 hm conscious exclusive 16 hm conscious exclusive 17

Aihetta vähän sivuten postauksen lomassa H&M Beautyn uusia tuotteita, joiden pakkausdesignia olen aiemminkin ihastellut. Edullisiksi tuotteiksi kauneuspuolenn visuaalisuuteen on panostettu ihanan paljon uudistuksen jälkeen.

hm conscious exclusive 01

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei, kiitos inspiroivasta blogista! Valitettavasti en saa enää nykyisin blogipostauksistasi selville mitkä ovat mainoksia ja mitkä eivät. Se on sääli. Ensimmäisenä tulee mieleen Tampereen hotellimatkasi.

Vastaa

Heippa Enni, kiitos kovasti kommentistasi! :)

Aina kun postaus on tehty yhteistyössä, kirjoitan alkuun tiedon yhteistyöstä tyyliin ”toteutettu yhteistyössä XX:n kanssa” ja jos jokin postauksessa näkyvä/mainittu tuote tai palvelu on saatu blogin kautta, ilmoitan sen joko samassa lauseessa tai viimeistään postauksen lopussa erillisessä lauseessa.

Showroom-visiiteistä ja tapahtumista kirjoitan valikoiden ja niissä postauksissa mainitsen, että kyseessä on joko ollut blogitapahtuma, pressipäivä, tiedote tai showroom-visiitti. Mikäli olen taas lainnannut jotain tuotetta hetkeksi omaan käyttöön tai kuvia varten, mainitsen lopussa, että tuote lainassa.

Eli jos mainintaa ei ole, niin ne ovat ns. omia juttuja/nostoja/hankintoja, kuten vaikka tuo Tampereen reissu :)

Itselle tärkeää on aina mainita, mikäli kyseessä yhteistyö tai blogin kautta saatu tuote, mutta mikäli silti epäselvää, niin aina saa kysyä! Ja mielellään otan myös ehdotuksia vastaan siitä, miten yhteistyömerkintöjä voisi parantaa lukijaystävällisempään suuntaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.