Tänä viikonloppuna viimein päätin päästää kesästä irti. Hain ullakolta pari pahvilaatikkoa, johon toiseen pakkasin sandaalit ja toiseen hellemekot, niiden aika on nyt virallisesti ohi vaikka tekeekin vähän kipeää myöntää se. Blogin asukuvissa tosin vielä hetken saattaa kesätunnelma vilahtaa, mutta arjessa on ollut jo pakko mennä eteenpäin.

Toinen selkeä syksyä viestivä asia pukeutumisessa on sukkahousut. Olen tähän asti pärjännyt hyvin paljain säärin, ja ajattelin vielä hetken tarjetakin, pitkillä hameenhelmoilla ja umpinaisilla kengillä kun voi tehdä siirtymää asteittain. Mutta siinäkin oli kevyt myönnytys tehtävä, tänä viikonloppuna vedin myös sukkahousut säärteni suojaksi. Verkkosukkahousut tosin, mutta sukkahousut mitkä sukkahousut. Ostin Virosta muutamat sukkahousut ja sukat, sillä niiden hinnat olivat siellä merkittävästi edullisemmat, verkkosukkikset niiden joukossa.

Tämä mekko (ja itse asiassa myös kengät) ovat alkukesän löytöjä Zadaasta, ja se on hieman villi kortti. Tyypillisesti en nimittäin ihastu ihan tämän mallisiin (näin löysiin ja laatikkomaisiin) saati ihan näin voimakkaisiin kuoseihin. Värejä ja kuoseja kyllä rakastan, mutta tyypillisesti pitäydyn vaaleammissa ja pehmeämmissä sävyissä kun tämän sävymaailma on tumma ja voimakas. Mutta silti jokin siinä veti puoleensa. Vaikka malli onkin parhaimmillaan ihan näin, yksinkertaisesti käytettynä, olen kokeillut sitä myös vyön kanssa. Toimii ihan kivasti niinkin, ja tuo siihen itselle tuttua rytmitystä, mutta välillä on kiva astua sivuun tutusta tyylistä.

Mekko: Glassworks / Kengät: Zara / Laukku: Coccinelle
Kuvat: Nina, Tunnetila

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.