Kävin tänään kotimatkalla ostamassa pienen pullon kuohuvaa illaksi. Olisi kaapissa ollut sampanjaakin, mutta sen korkkaan ehkä vasta reilun viikon päästä. Vaikka oikeastaan olisi ollut syytä nytkin, ei vain ole tässä väsymyksessä sellainen olo, että tekisi mieli annosta enempää. Joka tapauksessa skoolattava on! Ihan perjantaillekin voisi, tai vaikka sille, että enää on enää piirun verran päälle viikko töitä, tai pikemminkin virallisesti vain neljä työpäivää (huh!).

Suurin syy on kuitenkin se, että tällä viikolla saapui vahvistus yrityksen rekisteröinnistä. Tavallaan se on vain pala paperia, mutta itselle silti iso asia ja tärkeä etappi. Tavallaan tästähän vasta työ alkaa, mutta silti, nyt minulla on yritys. Hymyilyttää kirjoittaakin se.

Tämänkin lomakkeen käsittely oli supernopeaa, laitoin ilmoituksen käsittelyyn tasan viikko sitten alkuillasta ja jo seuraavana arkipäivänä kilahti sähköpostiin vahvistus ja juuri sopivasti tänään perjantai-iltapäivänä posti toi paperisen dokumentin. Paperityöt ovat edenneet vauhdikkaammin kuin olisin osannut odottaa, sen sijaan nettisivujen kanssa on takunnut eikä syy ole kenenkään muin kuin itseni: perfektionismi puskee pintaan ja viilaan yötä myöten pikkujuttuja. Domainit on rekisteröity, sivu on pystyssä, mutta käynnissä on sellainen tein ite ja säästin -moodi, eli päätin tehdä sivun asennuksen jälkeen lopun itse sisältörakenteesta visuaaliseen ilmeeseen. Pidän siitä kyllä, oikeastaan aika paljonkin, mutta aikaahan se vie kun ei aina ihan osaa päättää mitä haluaa tai sitten ei vain löydä sitä, mistä saa sen mitä haluaa.

Päätinkin antaa itselleni siinä armoa. Olin ajatellut saavani nettisivut julki heti kun päivätyöni päättyy, mutta tällä viikolla tajusin, että aikapaine on ihan vain itseni määrittelemä. Oikeastaan alunperin se tuli siitä, että jo kesän alussa lupasin lähettää eräälle erittäin potentiaaliselle asiakasyritykselle portfolioni ja olin silloin paljon optimistisempi aikatauluista. Tunnollisuus on pitänyt kiinni asioiden nopeuttamisesta, mutta samaan aikaan tajuan, ettei maailma pariin viikkoon kaadu, ei edes yrittäjyyteni. Sitä paitsi kaikki ovat nyt kuitenkin lomalla ja minäkin tarvitsen ihan oikeasti lomaa, joten eiköhän elokuun taite ole ihan riittävän hyvä aika kunnon käynnistymiselle.

Mekko ja korikassi: & Other Stories / Tennarit: Superga, saatu blogin kautta

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Onnea yrityksellesi! Olen lukenut blogiasi herraties kuinka kauan ja uskon että tulet onnistumaan. Ja ihana kun uskallat lähteä uudelle tielle, ties mitä kaikkea siltä matkalta eteen tuleekaan. Mukavaa kesää ja lämpöisiä lomapäiviä😊

Vastaa

Kiitos tuhannesti sanoistasi ja kannustuksesta! :) Niin mielenkiintoista todella nähdä, mitä uusi vaihe tuo tullessaan ja mihin se kantaa – ainakin jo tähän asti se on opettanut valtavasti uutta!

Ihanaa kesää myös sinulle – toivottavasti saataisiin vielä nauttia lämpimistä päivistä! :)

Vastaa

Onnea uuteen askeleeseen ❤️

Vastaa

Kiitos paljon! <3

Vastaa

Suurensuuret onnittelut unelmien toteuttamisesta! Se, jos mikä, on tärkeää. Itselläni on aikomus astua pienempään projektiin, mutta itselleni yhteen unelman toteutumiseen: syksyllä pianotunneille :-D ! Ans kattoa, mitä tapahtuu.
No, hiukan on eri sfääreissä kuin sulla, joten nyt vaan sulle hurjasti tsemppiä, itseluottamusta ja tekemisen iloa, kuin myös hyvää ja ansaittua lomaa tässä välissä.

Vastaa

Oi kiitos! Niin jännää, mitä uusi vaihe tuokaan tullessaan! :)

Ooh, pienotunnit! Kuulostaa hyvälle, ja ennen kaikkea jos on ollut mietteissä jo pitkään! Samapa tuo minkä mittakaavan juttu, pääasia, että toteuttaa niitä isoja ja pieniä toiveita. Ne kun kuitekin antavat paljon ja haastavat itseä kehitykseen :)

Ja kiitos! Samoin, ihania lomapäiviä (jos sellainen nyt on). Toivottavasti saataisiin vielä nauttia kunnon kesäpäivistä säiden puolesta!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.