Kaupunkijuhannus ei ollut hullumpi, joskaan sellaista kauniissa maaseutumaisemissa helpommin tavoitettavaa juhannusoloa ei varsinaisesti mieleen päässyt hiipimään. Mutta muutama paahteinen ja raukea lomapäivä teki hyvää. Tosin en voi kieltää, että asuntoasia istui tiiviinä takaraivossa ja mitä tahansa tein, pieni ääni muistutti siitä, että lunastusaikaa on vielä jäljellä ja on vielä epävarmaa, millaiseksi loppukesän tunnelma muotoutuu. On ollut yllättävän inhottavaa vain odottaa. Tyypillisesti tapaan tehdä harmittaville asioille jotain, mutta nyt on täysin muiden käsissä, onko edessä karvas pettymys vai syy poksauttaa kaapissa jo kauan seissyt samppanjapullo. Tämä maanantaipäivä vielä, lunastusoikeusaika päättyy kuulemma keskiyöllä, joten lopullisen vastauksen saan vasta huomenna.

Tästä alusta ehkä huomaa, että asia todella poukkoilee koko ajan mielessä. Oli oikeasti tarkoitus keskittyä juhannukseen, mutta livuinkin asuntoon.

Mutta juhannus. Se piti sisällään sellaista mukavaa tekemistä, jota vähän toivoinkin tasapainottamaan pohjalla kytevää hermostusta.

  • Pitkiä kävelyitä kesä-Helsingissä
  • Irtojäätelöiden syöntiä
  • Meren rannalla istumista
  • Seurasaaren yöhön valvomista ystävien seurassa
  • Helppoa kotikokkausta
  • Lämmöstä nauttimista varjosta käsin
  • The Great Gatsby -elokuvan katsomisen
  • Noutopizzaa
  • Pari lasia valkoviiniä tuuletusparvekkeella

Eli juuri sellaisia kesäjuttuja, mitä olen toivonutkin voivani kokea tänäkin kesänä. Toivotaan, että näissä lempeissä tunnelmissa saan palata blogiin myös seuraavassa postauksessa kun asuntoasia mitä todennäköisimmin on selvinnyt. Ihanaa uutta viikkoa kaikille!

Tämä asu on muute perjantailta. Hetkittäin tuntui kuin olisi kävellyt Espanjassa Töölön kortteleiden sijaan. Nyt kun reissut ovat jäissä, on ihanaa, että kunnon kesäsäistä pääsee nauttimaan Helsingissäkin.

Kesämekko: Oasis / Korikassi: & Other Stories / Sandaalit: Vagabond / Aurinkolasit: Bikbok, saatu blogin kautta

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Siis, ovatko kuvat Suomesta? Takorautakaiteita ja tiilikatteisia katumuureja, Töölössä?
Vastaavat näkymät todellakin ovat useimmin Espanjassa, jossa on melkein jokaisessa talossa tuollaiset muurit ja ihanat takorautaparvekkeet, sekä ikkunasuojat. Upean näköistä, kyllä Helsinki on kaunis.

Vastaa

Sama hämmästys oli itselläkin, todella epätyypiillisiä elementtejä Suomeen! Mutta kyllä, tämä kaunis kortteli löytyy Taka-Töölöstä, läheltä Meilahden rajaa (siellä kulmilla on muutenkin ihania katuja!) :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.