Aloin viimein tänään purkamaan ihan kunnolla matkakuvia (eihän siihen mennytkään kuin kuukausi, heh) ja kasaamaan heti ensimmäisenä postausta upeasta Dubrovnikista. Siinä reissukuvien kahlaamisen lomassa huomasin sekaan unohtuneen vielä jokusen asun, kuten tämän ihan matkan viimeiseltä illalta. Kokonaisuus on jälleen sellainen, mitä en välttämättä osaisi nähdä kotikaupungin kesäillassa, mutta Dubrovnikin auringonlaskun äärelle se tuntui istuvan helposti. Hassua, miten monesti matkallakin oma tyyli vähän elää, ja kohteesta riippuen eri ulottuvuudet pääsevät esiin – jotkut vaatteet vain istuvat niin paljon paremmin hehkuvien rantakohteiden väreihin ja toiset taas ovat kuin tehty kaupunkitunnelmaan.

black skirt 1 black maxi skirt 2black skirtmusta maksihame 24black maxi skirtmusta maksihame 12black maxi skirt 1musta maksihame 37Maksihame: H&M Concious Collection / Toppi: River Island / Sandaalit: Nome / Kaulakoru: H&M

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Ihana asu. Musta ja kirkas toppi toimivat loistavasti yhteen!

Vastaa

Oi, kiva, että tykkäät! <3

Vastaa

Aivan ihana asu! Niin raikas ja kesäinen.

Jenna terksulife.blogspot.com

Vastaa

Oi, kiitos!! <3

Vastaa

Ihana malli tuolla hameella, tykkään todella paljon! :)

Vastaa

Oi, kiitti! Mä tykkään kanssa tästä mallista, edestä lyhyepi helma tekee siitä mukavasti keveämmän ja kesäisemmän kuin jos olisi kauttaaltaan ihan täysmittainen :)

Vastaa

Upea hame! Tykkään. :)

Vastaa

Kiitos!! :)

Vastaa

Tosi onnistunut asu! Simppeli, mutta ei tylsä tuon värikkään topin ansiosta. :)

Vastaa

Ihana kuulla, että toimii! Ihan totta, että monesti yksikin värikäs vaate tai asuste piristää kummasti asua kuin asua :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.