Tämä asukuva on otettu matkan jälkeen sellaisena päivänä kun juuri ja juuri tarkeni shortseissa, fiksumpi valinta varmasti olisi ollut pitkät housut, mutta kai olin vielä mielessäni ihan Kroatian lämmössä enkä voinut uskoa paluuta siivittäneitä säitä. Toista on nyt, shortseissakin tulee kuuma. Kaikkialla on kuuma. Kotona pärjää jos on alasti eikä liiku, mutta annas olla kun yrittää tehdä edes jotain ihan arkista, hiki puskee pintaan välittömästi. Pukeutuminen onkin lähinnä vitsi, turha edes yrittää kun vaatteet on kuitenkin hiessä alta aikayksikön. En minä sillä, etteikö olisi ihanaa kun on lämmin, mutta kun keksisi jonkin tavan viilentää itsensä muutamaa minuuttia pidemmäksi ajaksi. Kylmä suihku on kiva, mutta ei siellä voi koko päivää viettää tai nukkua, kai?

lindex shortsitkuviolliset shortsitkuviolliset shortsit 5kuviolliset shortsit 7kuviolliset shortsit 1lindex shortsit 16Pusero: H&M / Huivi: Lindex, saatu blogin kautta / Bleiseri: Zara / Laukku: Marc Jacobs / Shortsit: Lindex, saatu blogin kautta / Sandaalit: Nome

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Shortsit on tosi veikeät ja edellisen postauksen musta hame on kanssa aivan ihana! :) Mä olen NIIN LOPPU näihin helkkarin helteisiin, jotka ei kai koskaan lopu, ei paljoa naurata juosta lasten perässä ja työnnellä rattaita näin kuumalla, plääh… :/ Syksy, tule jo! ;D

Vastaa

Voi eikä, voin niin kuvitella!! Mä vaan makaan sisällä tuulettimen edessä kun en muutakaan voi :D Niin kuuma, huh! Sadettakin on lupailtu ties kuinka monta päivää, mutta ei vielä ainakaan täällä näy, tulisi edes se! :)

Vastaa

Arvaa mitä, helteellä lämmin suihku on parempi kuin kylmä!
Kylmän suihkun jälkeen hikoiluttaa entistä enemmän, lämmin suihku on parempi, koska ruuminlämpätila ei laske niin paljon. Niin paljon kuin se kylmä suihku houkuttaakin, lämpimästä on enemmän hyötyä suihkun jälkeen.

Vastaa

Tuo on kyllä niin totta! Sen vaan niin herkästi unohtaa kun keskittyy vaan hetkelliseen olon lievitykseen! Pitää keskittyä katsomaan asiaa kauaskantoisemmin, kiitos hyvästä muistutuksesta :)

Vastaa

Hienot shortsit! Mulla on samanlaiset :D

http://girlwithapoodle.blogspot.fi/

Vastaa

Haha, hyvä valinta! ;) Nämä on kyllä kivat, mukavat päällä ja väritys on kerrassaan herkullinen!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.