Lomakoomani jatkuu. En tiedä mikä tässä lomassa on, mutta olen ollut äärettömän laiska. Olen toki tehnyt pieniä kivoja kesäjuttuja omalla tahdilla, mutta kaiken luovan ja tuottavan suhteen olen ollut täysin saamaton.  Ehkä kuumuus on ollut osatekijänä, pää haperoituu helteestä. Tai sitten vain olen ollut sellaisen oikean loman tarpeessa, loman, jossa lukee kirjaa meren äärellä tai päivän suurin aktiviteetti on päiväkahvi itsekseen jossain arjesta unohtuneessa kahvilassa.

Meileihin olen vastannut päivien viiveillä, yhden työviestin laittaminen roikkui muistissa viikon päivät, ainakin, ja ikkunalaudalla on kasa laskuja sekä muita papereita, jotka pitäisi käydä läpi.

Niiden sijaan eilen kävelin sillan yli toisen kaupunginosan puolelle vain hakeakseni matchalaten ja irtojäätelön. Raahauduin takaisin ja kuuntelin puoli unessa podcasteja ja katselin sarjoja lopun päivää. Sumuttelin vähän väliä iholle sitruksen tuoksuista kasvosuihketta ja loikoilin sängyssä. Eilisen ultimaattinen energiattomuus tosin on selitettävissä myös eilen pitkäksi venähtäneellä lauantai-illalla, joka oli kolmas myöhään mennyt ilta tällä viikolla. Ennen kuulumatonta itselle, mutta menköön loman ja lämpimien öiden piikkiin.

Tänään otin pienen ryhtiliikkeen ja ensimmäistä kertaa koko lomalla lähdin liikkeelle läppärin kanssa, aamiaiselle Teurastomn uuteen Mokoon, joka seisoi jo ennen loman alkua yhtenä toivekesätekemisenä. Se saattaa jäädä päivän ainoaksi aktiviteetiksi, mutta ehkä lomalla saa olla laiska ilman huonoa omaatuntoa saamattomuudesta.


Neule: Mango / Hame: Storm & Marie / Sandaalit: Vagabond / Laukku: Mango
Kuvat: Saara

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.