Jos Suomessa säät temppuilevat niin sekaisin on sääkirjat täälläkin. Koko Balkanin aluetta tuntuu vaivaavan sadealue, joka pitää pintansa päivästä toiseen, joten ei auta maan tai kaupunginvaihto, kaikkialla sataa. Hotellin respa päivitteli, että yleensä tähän aikaan vuodesta on 30-35 astetta ja yhtä aurinkoa, mutta nyt, vettä tulee kaatamalla ja lämpötilat ovat pahimmillaan tipahtaneet reilusti alle 20 asteen. Tiedän, onhan se silti parempi kuin Suomessa (lueskelin facebookista jotain toppatakeista sun muista kesään kuulumattomista vaatteista), mutta silti, kun kerran täällä ollaan, ottaisin mielellään aurinkoannoksen ja ennen kaikkea, katselisin sekä kuvailisin maisemia kuivassa säässä. Kun sataa kaatamalla, ei upeat luontokohteet houkuttele tai pääse oikeuksiinsa, niinpä nämä kelit väistämättä rajoittavat näkemistä ja tekemistä.

Sateen takia jätettiin välistä eteläisessä Makedoniassa sijaitseva Ohridin alue, jonne olisin kovasi halunnut päästä, ja sen sijaan jäätiin Skopjeen yhdeksi ylimääräiseksi yöksi. Viihdymme kyllä täälläkin oikein hyvin, kaupunki on kiehtova ja ehdottomasti sellainen, jonne voisin vielä palata uudelleen, vaikka olemmekin näiden kolmen päivän aikana ehtineet sateisesta säästä huolimatta koluta paikan aika hyvin. Huomenna on aika matkata Kosovoon, mutta ilmeisesti parempaa säätä on vielä silloin turha odottaa. Ennusteet ovat kuitenkin varovaisesti lupailleet auringon palaavan viikonloppuna, joten toivotaan parasta sekä Suomeen kauniita juhannussäitä ja tänne helteistä viikonloppua!

selected pusero 13selected pusero 14selected pusero 17selected pusero 5selected pusero 15Pusero: Selected / Hame: River Island / Clutch: ASOS / Vyö: Nini’s / Sandaalit: Nome

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Uuuulalalaa, mikä ilmestys! Yksi mun lemppariasuista, ehdottomasti! Tosi makea kokonaisuus!

Toivotaan että sateet hellittävät ja pääsette nauttimaan nähtävyyksistä kunnolla. Letkeitä käänteitä, söpöliinit! :)

Vastaa

Ooh, ihan mahtavaa, että tykkäät! Kiitos kovasti ja aivan ihanaa Juhannusta sinne! :)

Vastaa

Olen ihmeissäni seurannut näitä matkapostauksiasi oikeastaan kahdesta syystä eli siksi, että miten ihmeessä osaat kirjoittaa noin hyvin kaikist matkakohteista ja siksi, että miten ihmeessä joku voi näyttää noin hyvältä ja tyylikkäältä säässä kuin säässä, reissussa tai kaupungilla :)

Vastaa

Voi, kiitos kovasti aivan ihanasta kommentistasi!! <3 Haha, ihana jos onnistun näyttämään tyylikkäältä, myönnettävä kyllä on, että suurin osa matkapäivistä olo on enemmänkin joko nuutunut matkanteosta tai helteessä sulava :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.