Viime viikonloppuna olisi ollut Indiedaysin Halloween-bileet ja toiset rennot iltajuhlat, mutta arjen kiireet ja syysväsymys saivat aikaan sen, ettei oikeasti huvittanut tehdä mitään ihmeellistä. Lauantaina käytiin katsomassa vastikään ensi-iltaan tullut Bond-leffa ja sunnuntaina taistelin urheasti kotisohvalta tekniikan kanssa sekä asettelin itseäni kodiksi tänne Annaan.

Tämä parin viikon (tai jopa ylikin) takainen ilta-asu olisi kyllä voinut olla naamiaisista, pantterin korvat vain puuttuivat. Joku asussa ei tuntunut ihan omalta, mutta halusin silti kokeilla yhdistelmää. Eläinkuosien kanssa olen nykyään jo suht sinut, joten ehkäpä oranssi huulipuna oli se, joka ujostutti – vaikka olen jo oppinut käyttämään syviä punaisen sävyjä ja kirkasta pinkkiä, värikkäät huulipunat aiheuttavat silti vielä vähän varautuneisuutta peilikuvaa kohtaan.

pantterimekko 03pantterimekko 11pantterimekko 3pantterimekko

Mekko: Mango / Clutch: & Other Stories / Korkkarit: Diavolina / Kello: Tommy Hilfiger, saatu blogin kautta

Psst, te jotka seuraatte blogiani Bloglovin’in kautta, en ole vielä onnistunut päivittämään uutta osoitetta sinne, mutta asia on työnalla ja toivottavasti korjaantuu ihan parin päivän sisään!

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Toi oranssi puna kuule valaisee koko sun kasvot! Sopii tosi hyvin, joten arastelut pois.
Mitä pidit uudesta Bondista? Oliko yhtä hyvä kuin Skyfall?

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! Tällaiset näkyvämmät meikkisävyt vaativat kyllä totuttelua – ensin on olo tuntuu oudolta, mutta pikkuhiljaa alkaa tottua peilikuvaan :)

Tykkäsin kyllä! Musta jatkaa samaa laadukasta linjaa kuin mitä nämä viimeiset Bondit ovat olleet, Daniel Greig on niin tuonut syvyyttä Bondin hahmoon ja muutenkin uudet Bondit (tämä mukaan lukien) ovat toimineet musta tosi hyvin :)

Vastaa

Tulin kurkkimaan uutta blogikotia! Näissä lehtien blogeissa aina ahdistaa mainosten määrä, hidastaa niin paljon selailua. No, se on lehtien mukana tuleva miinus, onnittelut kuitenkin uuteen blogikotiin! :) Mietinkin että missä te kaksi kaimaa olitte lauantaina, harmi kun en nähnyt kumpaakaan!

Vastaa

Jee, ihana kun löysit paikalle! Ja niin ymmärrän, mitä tarkoitat noiden mainosten suhteen. Olen kanssa tosi visuaalinen ja tietty arvostan myös suuresti lukijoideni aikaa ja kokemusta, niinpä tämä oli niitä asioita, mitä punnitsin tosi paljon muuttopäätöstä pohtiessani.

On myönnettävä, että tuo keskelle putkahtava mainosvideo tuli itsellekin yllärinä vasta muuton lähestyessä ja se omaan silmään vaikuttaa eniten kokonaisuuteen (myös kuvien ja tekstin sommitteluun). Nähtäväksi jää, kuinka nopsaan silmä tottuu! :)

Voi, oiskin ollut kiva nähdä! Laiskuus (vaiko vanhuus?) todella iski, eikä jaksanut millään laittaa juhlavermeitä päälle ja lähteä illanviettoon ;)

Vastaa

Voisikohan sitä itse lähettää lehdelle palautetta, että ei laittaisi tuollaisia itsestään käynnistyviä videoita keskelle blogia? Ei ole todellakaan lukijaystävällistä, kun kesken lukemisen alkaa mainos huutaa ääneen. Tulee todella kiire sulkea se ja koko mainos ja sen mainostama asia saa kiukkuni päällensä.

Mainokset ovat ok, koska ymmärrän niiden idean. Hiljaisen tavallisen mainoksen saatan jopa lukaista, mutta tuollainen ääntä päästävä itsestään käynnistyvä video ei saa todellakaan huomiotani. Ja nyt täytyy kyllä sanoa, etten edes ehtinyt katsoa mitä se mainosti, niin kiire tuli se sammuttaa.

Blogistasi tykkään kyllä edelleen.

Vastaa

Voi, niin tiedän tuon tunteen! Sitä jotenkin säikähtää kun ei odota nettisivulle klikatessaan saavansa vastaan liikkuvaa kuvaa ja/tai ääntä ja sulkee ruudun mahdollisimman äkkiä! Vielä ärsyttävämpää, jos sattuu olemaan jollain julkisella paikalla!

Myönnän, että henkilökohtaisesti vahvasti epäilen, että odottamattomat perusnettisivuilla ja blogeissa näkyvät mainosvideot edes olisivat tehokkaita, tarkoitan, että uskon, että suurimmalla osalla ensireaktio on niiden nopea sulkeminen eikä suinkaan katselemaan jääminen (eri asia on, jos ne ovat osa muuta videosisältöä, ei se liikkuva sisältö) – ja pahemmassa tapauksessa vieläpä itse mainostavaan firmaan/tuotteeseen (jos sitä siis edes ehtii rekisteröimään) jää huono maku ärsytystä herättäneen mainostavan takia.

Naurahdin miehelle maanantaina, että Annalaisia alkaa varmaan kohta kaduttamaan, että ottivat mut remmiinsä, sillä rustailin silloin pitkän listan omista toiveista ja kehitysideoista blogiin liittyen heti alkajaisiksi. :D Mutta toisaalta, itse ajattelen, että hyvin toimivat ja visuaaliset blogit ovat kaikkien etu – kirjoittajalla pysyy inspiraatio yllä ja lukijat viihtyvät sivulla pidempään ja ylipäätään tulevat uudelleenkin – ja sehän on myös mainostajan ja tietenkin itse nettisaitin etu. Toki ymmärrän sen, että mainoksia täytyy isommilla sivuilla olla, jotta voidaan maksaa palkat ja tarjota toimiva tekninen ympäristö, mutta silloinkin uskon omaan kokemukseen pohjautuen tehokkaimmaksi mainostamisen harkitusti ja kokonaisuuteen sopivasti.

Itse välitän ehdottomasti palautetta eteenpäin, mutta tietenkin varmasti enemmän vaikutusta on, jos palautetta tulee usealta suunnalta – ehdottomasti siis jos jaksat ja haluat, niin kannattaa laittaa viestiä myös suoraan :)

Kiitos siis kovasti palautteesta, anna sitä ehdottomasti jatkossakin! Mulle tärkeää on kuunnella myös lukijoiden fiilistä ja viihtymistä, sillä totta kai sillä on itselle vaikutusta – täällä olisi tylsää yksin ;) Mutta ihana kuulla, että blogista silti pidät! :)

Vastaa

Wauh!

Mahdottoman hyvinhän tuo oranssi käy sinulle, aivan ihanan näköinen olet.
Sinussa on jotain sellaista hehkua, luonnollista kauneutta, ettei jää varmaankaan keneltäkään huomaamatta.
Asusi on myöskin kaunis, vai näyttääkö se vaan sinun päälläsi.
Onko karisma se oikea sana, jota käyttäisin tapauksessasi?
Elikkä sinussa on positiivista karismaa….hehkut hyvää oloa…luonnollisesti.

Vastaa

Voi ihana, tässähän menee ihan sanattomaksi! Kaunis kiitos kehuistasi, jotka lämmittivät ihanasti mieltä :) Olen todella otettu ja arvostan suuresti sanojasi!!

Vastaa

Kaunis tuo oranssi huulipuna!

Yritin päivittää blogin uutta osoitetta Bloggeriin, mutta se herjasi jotain syötteestä. Siksi blogin lukeminenkin on tällä viikolla jäänyt, kun en ole muistanut käydä erikseen katsomassa, oletko päivitellyt.

Vastaa

No voi harmi, ettei toiminut! Hmm, menisiköhän se läpi tässä muodossa: http://anna.fi/secretwardrobe/feed/ ? Itselläkin nimittäin oli juuri tuon syötteen kanssa haasteita Bloglovinissa, mutt akun laitoin sen tuohon muotoon, niin alkoi toimimaan – mietin, että ratkaisisikohan ongelman myös bloggerissa? Huikkaa onnistuuko, jos ei, niin yritän selvitellä onko muita mahdollisa ratkaisuja ongelmaan! :)

Vastaa

No nyt toimii, kiitos vinkistä! :)

Vastaa

Jee, kiva kuulla!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.