Onnistuin kuin onnistuinkin tänä viikonloppuna pitäytymään tismalleen siinä, mitä olin etukäteen suunnitellutkin, ja mikä kiva viikonloppu olikaan! Sopivasti ohjelmaa ja rentoutumista, eli mainio irtiotto arkikiireiden keskellä. Sain Anskun vieraakseni, joten kivan tekemisen ohella oli myös hyvää seuraa.

Poikkesin todella pitkästä aikaa Indiedaysin pari kertaa vuodessa bloggaajille järjestämässä Inspiration-päivässä, jonka valloittavinta antia oli itse asiassa Konepaja Brunoon tutustuminen ja rakennuksen yksityiskohdista hullaantuminen. Mutta eipä ruokakaan ollut hullumpaa, Shelterin herkut kolahtivat!

indiedays-awards-2016-10indiedays-awards-2016-1indiedays-awards-2016-2 indiedays-awards-2016-12indiedays-awards-2016-13

Illalla juhlittiin samaisessa paikassa parhaimpia blogeja, mutta myönnän itse tarkoituksen menneen itseltä hieman ohi ja lopulta löysimme itsemme pienellä kivalla porukalla istuneena koko illan yhdessä ja samassa nurkassa. Oli kiva päästä kohtuulliseen aikaan nukkumaan ja kävellä lumisateessa tänään sunnuntaina ihanalle brunssille, josta myöhemmin lisää.

indiedays-awards-2016-7indiedays-awards-2016-6

Sain myös viimein pukeutua punaiseen mekkooni, jonka piti päästä käyttöön jo viime huhtikuussa. Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Sitä paitsi, ehkäpä punainen väri sopi jopa paremmin näin aluillaan olevaan pikkujoulukauteen!

Asukuvat: Ansku / Peace&Style

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.