Nyt täytyy kiljua pientä hoppua! Eilen lento laskeutui onneksi ajallaan ja ehdin kääntyä kotona, heittää matkalaukun nurkkaan ja tehdä maailman nopeimman vaatteiden vaihdon ennen kuin hyppäsin ratikkaan ja suuntasin tunnelmalliseen Ravintola Juureen viettämään iltaa sekä Refan että Bella-blogien tyttöjen kanssa ja Biozellin huipputiimin kanssa! Matkasta väsyneenä olin ajatellut vain poiketa paikalla, mutta aika meni vauhdilla ja huomasin kotiutuvani monen ruokalajin sapas-menun jälkeen valmiina hyppäämään suoraan sänkyyn. Ilta oli siis todella mainio, ruoka loistavaa (kuin pieniä taideteoksia!) ja seura (tietty) erinomaista!

biozell ilta 2

…noin, ja tässä välissä koukkasin hiustenlaitossa ja nyt kuuntelen sivukorvalla kameran räpsyntää, eli tänä aamuna suuntasin Tampereelle ja nyt istun lämpörullat päässä valmiina erääseen kuvausprojektiin, josta lisä myöhemmin. Sen voin jo sanoa, että jännittää ihan älyttömästi, luvassa ei nimittäin ihan tavanomaisia kuvia, jaiks. Mutta nyt meikkituoli kutsuu, palaillaan paremmalla ajalla! Ihanaa päivää kaikille!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onpa hauskaa kuulla mitä puuhasit Tampereella! Ja ihanaa nähdä jatkossa Barcelonan kuvia, kaksi kertaa siellä käyneenä voisin mennä milloin vain uudelleen. :)

Katja
http://optimismiajaenergiaavaatteilla.blogspot.fi/

Vastaa

Hih, Tampere-päivästä tulee lisää pikimmiten – kunhan saan vähän lisää kuvamateriaalia käsiini ;) Ja postaus Barcelonasta on työn alla jo nyt! Ihana viettää viikonloppua fiilistellen reissua :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.