Aika on lentänyt huimaa vauhtia ja huomenna on jo edessä kotiinpaluu! En ole sitten maanantain ehtinyt yhtään kurkkia reissukuvia, joten jätän ne suosiolla odottamaan paluuta. Sitä paitsi, vaikka hotellimme on muuten aivan ihana, on netti ollut koko ajan mahdottoman hidas – ikävä pieni riesa, joka olisi kuitenkin todennäköisesti suht helppo pistää kuntoon. Hyvä puoli on, ettei läppärin ääressä ole tullut roikuttua vaan sen sijaan viiletettyä kaupungilla ja syötyä taas kaikkea hyvää niin paljon, että melkein jo odottaa tuttua kevyempää arkiruokalinjaa. Mutta ei ihan vielä, tänään syödään hyvin ja pitkästi! Mutta kuullaan kunhan kotiudun, tässä asukuvat viikon takaa sunnuntailta.

pitsitoppi 32pitsitoppi 11beige cardigan 4pitsitoppi 9beige cardigan 2pitsitoppi 31 Toppi: Lindex / Neuletakki: Zara / Housut: Mango / Nilkkurit: Bianco / Hattu: H&M / Huivi: Lindex

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Tosi kiva asu! Hattu sopii sinulle mielettömän hyvin ja huulipuna on täydellinen loppusilaus :)

Vastaa

Kiitos kovasti! :)

Vastaa

Ihana asu, hattu ja huulipuna on mun lempparit tässä <3
Nauttikaa loppureissusta!

Vastaa

Kiitti ihana! Tämä huulipuna on yksi suosikeistani piristää asun kuin asun :)

Vastaa

Kaunis asu :) Olet valinnut upean huulipunan sävyn :)

Vastaa

Kiitos kovasti! <3

Vastaa

Huivi tuo kivasti sitä jotain tuohon asuun. Nilkkurit ovat myös kivat. Ehkä silmä eksyi niihin kun olen juuri etsimässä itselleni uusia nilkkureita.

Vastaa

Kiitos paljon! En ihastunut näihin nilkkureihin ostohetkellä, mutta jo ekan käyttökerran jälkeen tykästyin todella – nämä ovat malliltaan kivan klassiset ja todella mukavat jalassa! :)

Vastaa

Ihanat ja raikkaat kuvat, olet sinä vaan niin kaunis :) me kotiuduttiin viime yönä reissusta ja täytyy jälleen todeta että kyllä on sitten ihana tulla aina kotiin :D

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! Hih, oma sänky on kyllä aina oma sänky :D

Vastaa

Upea look. Ihana sävy huulissasi ;)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.