Kuten säätiedote eilen vihjailikin, aamu valkeni tänään harmaana ja tauoton sade alkoi viimein hiipumaan tunti sitten ja paljasti pilviverhon takaa kaunista kaivattua auringonpaistetta. Harmauden myötä istuin aamulla kiireettä aamiaisella ja ahdoin itseeni herkkuja hotellin houkuttelevilta noutopöydiltä, jonka jälkeen nappasin sateenvarjon matkaan ja suuntasin tutkailemaan ajan kanssa lähialueen ostostarjontaa. Barcelonan kadut ovat pullollaan ihania putiikkeja ja tuttuja ketjuliikkeitä, keskipäivän tunnit lensivätkin kurkkiessa sisään kenkäkauppoihin ja vaateliikkeisiin. Ostettavaa löytyisi vaikka kuinka ja ihanat syysuutuudet ovat täälläkin vallanneet kauppojen rekit. Sitä joutuu todella hillitsemään itsensä, ettei shoppaile itseään konkurssiin, mutta joitain kivoja syyshankintoja sentään olen tehnyt ja pari on jäänyt vielä hautumaan mieleen potentiaalisina tuliaisina itselle.

barcelona shopping 2

Kaupoissa kulkiessa olen tehnyt muutamia havaintoja, ensinnäkin Zara ja Mango on ihan joka ydinkeskustan kulmassa ja toiseksi, tarjolla on valtavasti tekoturkista. On puuhkia, turkistakkeja ja karvakauluksia, muhkeita sekä siroja. Paljous saa melkein omankin mielen kääntymään pörrötakin puolelle, mutta vielä olen pysynyt muissa matskuissa. Sen lisäksi tarjolla on paljon nahkaa, sekä aitoa että keinotekoista, ja väreistä on ollut hauska kiinnittää huomiota runsaaseen määrään vihreää. Tarjolla on etupäässä sammaleenvihreää ja meilläkin kaupoissa jo alkusyksystä näkynyttä oliivinvihreää, jotka on kivasti yhdistetty punaiseen ja beigeen. Olen yrittänyt bongailla joukosta niitä haikailemiani havunvihreitä housuja, mutta valitettavasti vaikka oikean värisiä onkin tullut vastaan useita, sitä täydellistä mallia ei vain ole löytynyt. Onneksi on vielä hetki aikaa tehdä löytöjä!

Katso myös nämä

10 comments

Vastaa

Tuo kaulakoru on todella kaunis – väri sopii todella hyvin syksyyn :)

Vastaa

Tuo väri vetosi minuunkin, hauskan monikäyttöinen ja kivasti syksyinen :)

Vastaa

Kyllä sattuikin nyt huono sää reissusi ajaksi! Syys-lokakuu ovat monesti aivan ihanat täällä Barcelonassa, ei liian kuumaa, mutta merivesi on vielä lämmintä. Nyt juuri ukkonen jyrisee, hrrrr….

Vastaa

Sadetta on kyllä riittänyt! :) Onneksi aurinko on sentään silloin tällöin näyttäytynyt ja näin vika päivä näyttää varsin lupaavalta! Vähän vain harmittaa, ettei tullut ihan varustauduttua oikein näin sateista reissua ajatellen ;)

Vastaa

Tuo muhkea neule on ihana. Ystävä on menossa viikon päästä Barcelonaan. Kertoisitko mistä neuletta voisi siellä etsiä?

Vastaa

Se oli ihastusta ensisilmäyksellä, erityisesti väri kolahti heti :) Tuo on ihan Zaran, joten hyvällä tuurilla saattaa olla jopa Suomen myymälöissä saatavilla! :)

Vastaa

Tuo hattu!! Tuntuu, että shoppailuhimotus räjähtää käsiin. Ihan kuin en osaisi edes hillitä itseäni.. ;)
Barcelona oli kyllä yksi parhaimpia kaupunkeja shoppailua ajatellen. Välillä sai pysähtyä viinilasilliselle ja tapaksille ja kas kummaa, pian löytyi lisää shoppailtavaa.

Vastaa

Kuulostaa niin tutulta! Nyt on ihan älyttömästi kaikkea ihanaa kaupoissa, ettei vain meinaa kestää :) Ja tämä Barcelonan tarjonta, huh hei, ostettavaa olisi vaikka kuinka!!

Vastaa

Kaunis hattu :)

Vastaa

Kiitti <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.