Ihan parissa kolmessa viikossa koko syksyn kestänyt energinen oloni on heittänyt kuperkeikkaa ja syysväsymys on todella hiipinyt luihin ja ytimiin. Silmäluomet tuntuvat raskailta ja mieli sumealta. Haluaisin saada aikaa enemmän, mutta samaan aikaan koko kroppa tuntuu kuin olisi kohmeessa. Aloitin tällä viikolla popsimaan syysvitamiineja (sain blogin kautta testiin tarpeisiini räätälöidyn vitamiinikombon ja mielenkiinnolla päätin aloittaa testikauden ja katsoa, huomaanko vaikutusta) siinä toivossa, että ne edes vähän auttaisivat ja kirkasvalolamppu on kaivettava viimeistään ensi viikolla esiin.

Siitäkin huolimatta, että tiedän tämän olon hiipivän mieleen ja kehoon joka ikinen syksy, niin silti sitä kai toivoo, että juuri tämä vuosi olisi erilainen ja säästyisi kaamoskankeudelta. Tai sitten sitä vain unohtaa, kuinka ärsyttävää se on, kun energiataso romahtaa kertaheitolla ja tekisi mieli käpertyä talviunille. Niinpä tänäänkin oli tarkoitus lähteä liikkeelle, mutta eipä me jaksettukaan lähikauppaa kauemmaksi. Saa nähdä miten huomenna. Tosin todennäköisesti joudun istumaan läppärin ääressä koko päivän, sillä mulla on eräs videopostaus tulossa alkuviikolla ja klipit on jo kasassa (mies raukka joutui tänään todistamaan vuoronperäistä kiusaantunutta hihittelyäni ja jäätymistä kun yritettiin kuvata pientä meikkipätkää), mutta huomisen aikana pitäisi sekä opetella käyttämään koneeni editoitintiohjelmaa että kursia klipeistä jotain julkaisukelpoista. Heh, saa nähdä, mitä siitä tulee… Veikkaan muutamaa hermojen menetystä ja vähintään paria luovutuksella leikittelyä.

Tässä asu parin viikon takaa, yllättäen harmaata linjaa siinäkin. En todella ymmärrä, miten neutraalit värit vetävätkään nyt näin puoleensa!

odd molly leather skirt 1odd molly leather skirt 39odd molly leather skirt 21zaran valkoinen jakkuodd molly leather skirt 30Villapaita: Lindex* / Takki: Zara / Nahkahame: Odd Molly* / Korkkarit: Buffalo / Laukku: Marc Jacobs
*saatu blogin kautta

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Loistoasu ja loistokuvat – mä aloin leijua nirvanassa katsellessani tota toiseksi ylintä kuvaa. Siinä on vaan valo ja kaikki niin kohdallaan, että huhheijaa. Mikä kynsilakka? OPIn Cement the Deal?

Vastaa

Voi kiitos!! Mulla on kotona liuta harmaita kynsilakkoja, ne kun tuntuvat täydellisiltä talvikauteen, mutta juuri näissä kuvissa kynsissä on Treat Collectionin French Vanillaa :)

Vastaa

Syyskooma – tuttu juttu. Nyt on edessä se pahin aika, kun lunta ei ole vielä tullut ja kauniit aurinkoiset päivät ovat takana. Masennusta ei ole onneksi, mutta vä-syt-tää ? Itsellä on nyt helpompi syksy, kun on opintovapaalla ja koulu on iltaisin. Aamut voi aloittaa rauhallisesti kahvia juoden ja koiran kanssa lenkkeillen.

Jaksamista <3 Aina se pimeys yllättää, mutta hei, vähän yli kaksi kuukautta ja päivä rupeaa pitenemään.

Terkuin, optimisti-Johanna

Vastaa

Voi niinpä! Sama juttu onneksi itselläkin, masennusta ei sentään näköpiirissä, mutta voi vitsit, tuon väsymyksen kanssa! Aamulla ei meinaa keho herätä millään ja kroppa tuntuu kulkevan puolikäynnillä läpi päivän. Normaalisti kauhistelen ajankulun nopeutta, mutta tässä kohtaa täytyy todeta, että ihan hyvä vaan! Kuten sanoit, ennen kuin huomataankaan, päivä alkaa pitenemään ja ollaankin taas kevässä ;)

Ja tuo vapaa tekee kyllä ihmeitä kun voi rytmittää päivää oman jaksamisen mukaan – itse olen yrittänyt samaa ja sillä on kyllä tosi iso vaikutus. Huomenna tosin pitää herätä aikaisin aamusta toimsitolle, jaiks, mutta loppuviikosta taas etäilen :)

Ihanaa alkavaa viikkoa, toivotaan, että siitä tulee aurinkoinen! :)

Vastaa

Onpa kiva toi harmaan, valkoisen ja mustan yhdistelmä :). Upean kynsilakan sävynkin olet valinnut :).

Vastaa

Kiva kuulla, kiitos paljon :)

Vastaa

Hei!
Ihana harmaus.
Kiinnostuin missä miljöössä nuo kuvat on otettu?
t.Kirsi

Vastaa

Kiitti! Nämä on napattu Töölön ratikkahallin edustalla :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.