Olen tämän vuoden aikana testaillut ihan hirvittävän hyviä ihonhoitotuotteita ja erityisesti nyt loppukesän ja alkusyksyn aikana kasvojen kosteutukseen on löytynyt ihan täydellinen kombo. Sen sijaan, että päätyisivät ne vasta loppuun kulutettuina kuukausiyhteenvetoihin, ansaitsevat ne ihan oman postauksensa – tässä siis kolme tämän hetken suosikkituotettani!

BIO Effect EGF Serum

bio effect serum

Islantilaisen Bio Effectin tuotteista olen halunnut kirjoittaa jo pidemmän aikaa, mutta myönnän, etten ole löytänyt oikeita sanoja. Tarkoitan, että pelkään kuulostavani liian imelältä ja sitä kautta epäuskottavalta, vaikka totuus on, että voisin vuodattaa loputtomasti ylistyssanoja kahden testaamani Bio Effectin tuotteen kohdalla, kuvassa näkyvän EGF Serumin* (joka ikäväkseni juuri mutama päivä sitten kului loppuun) sekä EGF Day Serum*. Molemmat seerumit ovat heittämällä parhaat kasvoseerumit, mitä olen tähän mennessä koskaan käyttänyt. Mutta niin ovat myös kalleimmat. Olen seerumia käyttäessäni yrittänyt kovasti pohtia, olisinko oikeasti valmis maksamaan kyseisistä tuotteista noin 130 euroa, sillä tähän mennessä kipurajani on kulkenut muutamassa kympissä, mutta mitä enemmän asiaa olen haudutellut, sitä enemmän olen kallistunut myöntävään vastaukseen.

Perusteluja on kaksi, todella riittoisa ja miellyttävä koostumuus sekä silmin nähtävä teho, jollaiseen oikeasti todella harva tuote pystyy. Pohdinkin, että jos olen valmis maksamaan hoitolassa tehdystä kasvohoidosta päälle sata euroa, miksen olisi valmis maksamaan samaa tuotteesta, joka saa ihoni selvästi voimaan paremmin pidemmän aikaa. Olen testaillut EGF seerumia kausissa halutessani varmistua siitä, että ihon kunnon selvä koheneminen ei ole sattumaa, ja ei se ole, joka kerta kun palautan seerumin käyttöön, ei mene montaakaan päivää kun iho tuntuu ja näyttää selvästi paremmin voivalta; sävy tasaisemmalta, kirkkaamalta ja muutenkin freesimmältä, ja lisäksi näppyjä tulee merkittävästi vähemmän kuin normaalisti. Harmillisinta on, että näiden jälkeen tuntuu aika ankealta palata perusvoiteisiin.

Tässä tapauksessa on siis sanottava, että hinta korreloi laatua, eli suosittelen todella lämpimästi! Tuotteet ovat tarkoitettu 30+ iholle ja suosittelenkin nimenomaan aikuiselle iholle, joka kaipaa oikeasti tehokkaita tuotteita ja saa varmasti eniten irti kyseisistä tuotteista.

Joe Blasco Protective Care Cream

joe blasco anti aging

Olen tykännyt kovasti Joe Blascon meikkeistä, mutta Protective Care -kasvovoide* on ensimmäinen kokeilemani Blascon ihonhoitotuote. Protective Care tuntuu ylelliseltä käyttää, purkki on kaunis ja voide herkullisen helmiäistä, mutta tärkeintä on tietenkin toimivuus. Voide ei tunnu pelkästään kosteuttavalta vaan myös hoitavalta, kaiken kaikkiaan todella miellyttävältä iholla, lisäksi se on erinomainen meikinalusvoide. Itsellä on usein ongelmana, että iho alkaa kiiltelemään päivän mittaan, siksi suosin kevyitä ja nopeasti imeytyviä päivävoiteita. Tämän kanssa iho tuntuu matalta ja sileältä, sopii siis hyvin sekaiholle! Ainoa miinus tulee tuoksusta, joka on mielestäni suht voimakas. Ei se nyt varsinaisesti häiritse, mutta toisaalta lisätty tuoksu on mielestäni tarpeeton ominaisuus. Joka tapauksessa todella hyvä päivävoide aikuisemmalle iholle!

Clarins Eye Countour Gel

clarins eye gel

Tällä hetkellä käytössäni on kaksi silmänympärysvoidetta, joista olen todella tykästynyt tähän Clarinsin Eye Contour geeliin. Ongelmani on silmänalusten turvotus, ja tämän raikas geelimäinen koostumus tuo helpotusta siihen vaivaan. Geeli imeytyy hyvin eikä tunnu lainkaan tahmealta. Toinen parhaillaan käytössäni oleva saman hintaluokan silmänympärysvoide on siis jäänyt selvästi Clarinsin varjoon ja kovasti harmittelen, että tämä parempi silmänympärysvoiteeni on joko melkein lopussa. Suurella todennäköisyydellä siis sellainen tuote, johon palaan vielä, kunhan saan vertailun vuoksi testattua ensin paria muuta silmänympärystuotetta. Ihan kärkipäässä toivelistalla kiikkuu suosittelemanne Bakel Cool Eyes, jonka pitäisi olla erinomainen apu turvotukseen. Kunhan saan kotona odottavat silmänympärysvoiteet testattua, kilahtaa Cool eyes ihan varmasti ostoskoriin!

*saatu blogin kautta

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Mähän en aikoinaan saanut mitään irti tuosta Bioeffectin EGF seerumista, vaikka käytin sitä kuukauden putkeen. Jäi ihan hirveästi kaihertamaan, koska olin kuullut siitä niin paljon hyvää.

Päätin kuitenkin tässä viikko takaperin alkaa testaamaan Bio Effectin 30 days treatmentia ja voi jee, jo viikossa ovat silmäni avautuneet. :D Tällä kertaa huomasin ihossa eron jo noin neljän päivän käytön jälkeen. Iho tuntuu jotenkin sileämmältä, pehmeämmältä. Kuivuuskaan ei vaivaa enää yhtään. Jään odottamaan, mikä on fiilis kuukauden jälkeen. Vuosi sitten olisin sanonut, etten käsitä tämän tuotteen hypeä, mutta no olen nyt tästä asiasta aivan eri mieltä. ;)

Vastaa

Onpa mielenkiintoista kuulla! En olekaan testannut tuota 30 päivän kuuria, mutta nyt heräsi kiinnostus siihenkin. Itse olen tykännyt melkein enemmän tusota päiväseerumista (se kun toimii hyvin meikin alla) kuin tusota yleisseerumista, mutta lopputulos omalla kohdalla on just tuota, mitä kuvailit; sileämpi ja pehmempi iho. Tosin ongelmana on ollut, että lopputulos ei ole pysyvä, eli kun tuotteen käytön lopettaa ja siirtyy muihin tuotteisiin, samat haasteet palaa, eli tämän pitäisi olla kokoaikaisessa käytös ;)

Mielenkiintoista siis olisikin kuulla, että ssako tuo 30 päivän kuuri aikaan yhtään pysyvämpiä tuloksia! Ai juu, ja kiitos tuhannesti tuosta Bakelin silmänympärysvoidevinkistä, se on mulla ostoslistalla, mutta kiletämättä hinta hirvittää, mutta kyllä mä sen vielä hankin, kuulosti niin lupaavalta!

Vastaa

Ewww! Hinta on sydäntäraastava. Mä olen varmaan korkeimmillaan maksanut ehkä 80e jostain Juvenancen seerumista. Talveksi on kyllä pakko hankkia jotain… Luulen kyllä, että tällä kertaa tyydyn edelleen johonkin edullisempaan versioon ja satsaan roposeni mieluummin Lontoon teattereihin ;-)

Vastaa

Tiedän!! Tuo on ihan järkky hinta! Mä olen maksanut vissin enimmillään mistään meikkituotteesta (jos hajuvesia ei lasketa mukaan) noin 40 euroa ja sekin on vaatinut harkintaa (todellakin mieluummin pistää budjetin elämyksiin!) :D Blogin kautta olen testannut muutamia kalliimpia, mutta suurimman osan kohdalla on täytynyt tunnustaa, että sokkotestissä tuskin huomaisin eroa halvempaan, mutta tämä on ensimmäinen kallis tuote, jonka kohdalla on ollut toisin. Tätä ehkä vertaisinkin siihen, että meneekö kasvohoitoon vai ostaako tämän, eli voisin jättää kasvohoidon välistä ja ostaa mieluummin tämän (on kestänyt hyvin puolisen vuotta), mutta jos ei edes kavohoidosta huvita maksaa, niin sitten mieluummin johonkin muuhun, kuten vaikkka hyvään illalliseen, matkaan tai kulttuurielämykseen ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.