Kirjoittelen juuri postausta päiväasujen muodostumisesta ja kauhulla mietin mitä tehdä sen kanssa. Teksti on nimittäin venähtänyt aikamoiseksi romaaniksi, joten täytynee ottaa hetken paussi ja miettiä karsiako, vai saisiko sen ehkä jotenkin järkevästi jaksotettua luettavammaksi kokonaisuudeksi. Siksipä siis hyppäsin tänne, uuden ja kevyemmän postauksen pariin.

Otin kupin kahvia, jota muuten taas läikytin sohvallemme (mutta onneksi meillä on nyt tuollaista supertehokasta roll-on putsaria, jonka taidan jättää suoraan tähän sohvan viereen kun en näköjään vain osaa olla sotkematta) ja palaan eiliseen. Poikkesin Yves Rocherin tuoksulanseerauksessa nuuskimassa uutta rakkausteemalla kehitettyä Quelques Notes d’Amour -hajuvettä, jonka tuoksumaailma rakentuu ruusun ympärille, sisältäen ripauksen mantelia ja vaniljaa, sekä yllättäjänä häivähdyksen savuntuoksua. Minä tosin notkuin jälkkäritarjoilujen äärellä ja hullaannuin täyteläisistä macaroneista, joissa oli teemaan sopivasti häivähdys ruusua!

yves rocher 3 yves rocher 2

Olin liikkeellä tylsässä arkiasussa, joka on aika tyypillinen sellaisten päivien asu kun inspistä ei ole eikä jaksa sen enempää vaivata päätään vaatteilla. Koska kuitenkin törmäsin tapahtumassa Taruun ja Annaan, en voinut olla käyttämättä tilaisuutta hyväksi saada asukuvat, niinpä koukkasimme Espalle kamerat kädessä napsimaan kuvia puolin ja toisin – kiitos siis Taru kuvista!

arkiasu 3

Jatkoin matkaa vielä Kanavarantaan mielettömän tunnelmalliseen Café Kokkoon, ja unohduin Englannin vanhimman luonnonkosmetiikkasarjan Neal’s Yard Remediesin purkkitaivaaseen. Paikanpäälle oli aseteltu kauniisti palanen merkin jopa 500 tuotteen valikoimasta, joten testailtavaa ja hypisteltävää riitti. Olen testannut aiemmin sarjan ravitsevaa shampoota ja hoitoainetta (ihan hyvät, mutta liian miedot omalle kuivalle ja käsitellylle tukalleni), enkä silloin tajunnut tuotevalikoiman olevan näinkin laaja. Luulenkin, että minun juttuni on ehdottomasti sarjan ihonhoitotuotteet, joista sain muutaman mainion vinkin kun kerjäsin Katja Kokolta ajatuksia siitä, miten pääsisin lähemmäksi yhtä kadehdittavan kauniin kuulasta ihoa kuin hänellä.

neils yard remedies 3neils yard remedies 2

Muhun iski pieni ihokriisi tässä kun kesän jälkeen huomasin, että jo valmiiksi isot ihohuokoseni tuntuivat laajentuneen entisestään ja edellisen yövoiteen loputtua päätin kokeilla vaihtelun vuoksi erästä markettivoidetta ja ihoni kehitti ihan muutamassa päivässä (tai siis yössä) kasan tukkeumia ihon alle. Yöks, se voide jäi nyt käyttämättä ja mietin millainen tuotekombo pitäisi räätälöidä, että ihoon tulisi lisää hehkua, mustapääarmeijan saisi (edes kerran elämässä) hallintaan ja ihohuokosia vähän maltillisemmiksi. Siinä siis proggista alkusyksylle, mutta onneksi nyt on muutama kullanarvoinen vinkki takataskussa!

neils yard remedies 4neils yard remedies 5

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

5 comments

Vastaa

Ja het jakoon kaikki vinkit! Kun ihohuokoset alkaa olla sitä kokoa, että niitä voisi luulla pisamiksi, on aika hankkia apua. :D Eli helppiä kiitos.

Harmittaa, että olin itse muissa maisemissa. Olisi ollut kiva päästä paikanpäälle..

Vastaa

Voi eikä, sulla?!? Sullahan on ihan täydellinen iho! Mutta siis mulla on just tuo tilanne, ihohuokoset on kuin pieniä kraatereita, yök – jotain täytyy tehdä, mutta mitä, siinä riittää purtavaa! :)

Oi, olisikin ollut kiva jos olisit päässyt, olisi ollut kiva nähdä, mutta onneksi pian nähdään! :)

Vastaa

Oi mutta toihan on tosi kiva asu! :)

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii!! Musta tuntui ihan tavalliselta ja tylsältä :D

Vastaa

Pretty lady, oli kiva taas törmäillä. :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.