Tykkään vaihdella tiuhaan kynsilakkoja, joten myös kynsilakan poistajalla on merkitystä. Olen vannonut yhden merkin nimeen jo useamman vuoden ajan, oikeastaan siitä lähtien kun sain ensimmäisen purkkini lahjaksi ystävältä. Dependin kynsilakanpoistoainetta löytyy Kickseistä ja se on sanalla sanoen loistava, oikeastaan en keksi mitään negatiivista sanottavaa! Hinta on hyvä, lakka lähtee nopeasti, haju on liki olematon ja mikä parasta, suosikkini kyljessä lukee ympäristöystävällinen – vetoaa ehdottomasti minuun! Dependiltä löytyy ilmeisesti pari muutakin kynsilakanpoistoainetta, mutta olen ollut tähän niin tyytyväinen, etten ole kokenut tarvetta kokeilla muita.

En siis ole kaivannut lisävahvistusta kynsilakanpoistorintamalla, mutta tulin saaneeksi taannoin blogin kautta Gina Tricotin Dip&Twist -kynsilakkapoistopurkin, jollaisia vastineita löytyy myös muilta merkeiltä. Ideahan on siis se, että sormi työnnetään purkkiin ja täyte yhdessä kynsilakanpoistoaineen kanssa pyyhkii kynnen puhtaaksi. Pidin tätä heti vuoden turhakkeena, enkä edes yritä väittää, että olisin täysin kääntänyt kelkkaani, mutta olen myöntänyt, että ehkäpä tällekin on käyttötarkoituksensa ja omalla kokemuksella se on vahva punainen kynsilakka. Siinä missä vanulapulla poistaessa vahva väri herkästi sotkee sormenpäät ja kynsinauhat, niin tällä puhdistus on supersiistiä ja nopeaa.

kynsilakanpoistoaine 1

Kun pääsin poistoainepurkin makuun, olen huomannut sen näppäräksi myös silloin, kun ei muka jaksa säätää vanulapun kanssa ja jotenkin tuntuu helpommalta vain napata purkki ja tökätä sormi sisään (vaikka todellisuudessa ajansäästö taitaa olla olematon tai ei ainakaan merkityksellinen). Toki selviä miinuksiakin on, siinä missä luottopoistajani on superhellävarainen, niin tämä kuivattaa kynttä ja sormea siinä samalla koska lakanpoistoaine tavoittaa väkisin suuremman ihoalueen kuin kohdistamalla aine vanulapulla suoraan kynteen. Lisäksi haju on voimakas.

Niinpä olen leppynyt kompromissiin asti, eli vannon edelleen Dependin nimeen, mutta poistan voimakkaan väriset lakat purkin avulla ja joskus laiskuuttani ihan muutenkin. Silti en tiedä ostaisinko uutta, sillä ennen tämän kokeilua en tullut kaivanneeksi mitään enempää. Joka tapauksessa, en enää väitä purkkia turhakkeeksi, mutta en nimeäisi sitä välttämättömyydeksikään!

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Minäkin pidin purkkia vuoden turhakkeena kunnes päätin testata. Olin kyllästynyt kun vanulapuilla ei saanut kaikkia lakkoja kunnolla pois. Lisäksi käyttämäni poistoaineet tuoksuivat kamalille. Otin testiin Dermoshopin purkin ja sehän oli huippuhyvä. En käytä vanulappusysteemiä enää ollenkaan. Dermoshopin purkki ei tuoksu oikeastaan millekkään. Suosittelen!

Vastaa

Kiitos vinkistä! Täytyykin hankkia jos sattuu vastaan :) Tuossa Dependissä on kanssa mainiota tuoksu, tai siis tuoksuttomuus – inhoan nimittäin kynsilakanpoistoaineen hajua! Itsellä ei tuo kynsilakan lähtemättömyys ole koskaan ollut ongelma, mutta juurikin noissa vahvanväsisissä lakoissa väri leviää ensin helposti ja vanulappukäsittelyn joutuu helposti toistamaan.

Vastaa

Mä olen noita eri valmistajien purkkeja tähän asti vain ihmetellyt, että mitä hömppää tämäkin nyt taas on, mutta nyt taidan kokeilla, sillä kynsissäni räiskyy juurikin eilisillan pirskeisiin vartavasten laitettu syvänpunainen lakka.
Tuota Dependin vihreää hehkutti myös Ostolakossa-blogin Virve, mutta minä en ole oppinut tykkäämään koko tuotteesta sitten niin yhtään.

Vastaa

No nämä poistajapurkit kyllä vaikuttaa just sellaiselta väkisin väännetyltä uutuudelta :D Mutta näköjään niilläkin on omat vahvuutensa ja just tuohon punaiseen lakkaan ovat olleet mainiot!

Oho, onpa hassua! Musta tämä Depend on ollut ihan loisto, mutta näköjään kaikessa pätee se, että mikä sopii yhdelle, ei toimi yhtään toisella :)

Vastaa

Nuo purkit on näppäriä myös hileisen kynsilakan poistoon. Muutoin pidän itsekin enemmän perinteisistä versioista.

Vastaa

Oh, kiitos vinkistä! Mä taas arvelin, että nämä ei yhtään sopisi siihen kun ajattelin vaahtomuovinpalasten takertuvan karheaan hilepintaan, mutta täytyypä kokeilla jonkun muun merkin, jos vaikka jähmeämpi täyte vaikuttaisi asiaan :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.