Huomaan, että innostun helposti kausittain tietyistä kynsilakkasävyistä, jotka sitten ovat käytössä kyllästymiseen asti unohtuen herkästi uuden suosikkisävyn ilmestyessä kuvioihin. Kausi jämähtämistä estääkseni otinkin tavoitteeksi rikkoa kaavaa ja vaihdella kynsilakkasävyjä ahkerampaan. Hyvä alku onkin ollut uuden kynsilakan testaus viikottain, mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että kävisin ostamassa uuden lakan joka viikkoa, vaan että kaivan rohkeammin kynsilakkalaatikkoani ja noukin sieltä erityisesti niitä vähemmän käytettyjä sävyjä sekä vanhempia purkkeja. Ja toki jos uusia sattuu vastaan, niin täytyyhän nitäkin heti testata, kuten vaikkapa tätä hattaraista vaaleanpunaista. Gina Tricotin sävy Ice Pink on saatu blogin kautta ja sopii mainiosti kevääseen. Tosin vaaleanpunainen tuntuu sopivan tämän kauden kaavaan, sillä pikaisella vilkaisulla menneisiin kynsikuviin, roosaisia sävyjä näyttää eksyneen kynsiin useammankin kerran tämän alkukevään aikana. Mutta mitäpä tuosta, vaaleanpunainen on ihana hyvän mielen sävy ja sopii jotenkin tosi kivasti talven jäljiltä vielä kalpeaa ihoa vasten!

gina tricot ice pink 4

Tämä Ice Pink muuten sävynä tuntui hurjan tutulta ja oli pakko mennä tutkimaan jo lakkalaatikkoani ja kaksoissisar sille löytyikin, Kure Bazaarin Macaron on nimittäin sävynä häkellyttävän liki tätä. Oli pakko vertailla sävyjä lasipullojen läpi eri valoissa ja todella, ihan melkein samanlaiset, paitsi että Macaronissa on ihan häivähtävä hohto (joka ei kyllä näy enää kynnellä). Eroa toki on koostumuksessa, siinä missä Kuren lakkaan riittää kaksi kerrosta, on tämä sen verran kuultavampi, että täysin peittävä lopputulos tulee kolmella. Lakka kuitenkin kuivuu nopeasti, joten kolme kerrosta ei aiheuttanut kummoista lamaantumista. Pinta jää kivan kiiltäväksi, hieman kiiltävämmäksi kuin Kure, joten kolmen kerroksen ja lasipintaisen lopputuloksen jälkeen päällyslakkaa en kokenut enää tarpeelliseksi laittaa.

gina tricot ice pink 8

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Oi että, nyt on kyllä herkku väri! Ihan kuin karkki! Mä ostin kanssa reissusta aivan ihanan vaalenpunaisen lakan. Siinä on jotain hörhellyksiä mukana, saas nähdä miltä se näyttää kynsissä, pitänee testata pian!

Vastaa

Voi eikä olekin, niin soma! Väri-innostus on levinnyt kynsilakasta myös vaatteisiin, haluaisin niin paljon vastaavaa karkkiväriä myös vaatekaappiinii, vaikkapa neuleen tai muun kivan yläosan muodossa. Niin ja kengät, voi kuinka tämän väriset kengät olisikaan ihanat! :)

Vastaa

Multa löytyy hyvin samanlainen sävy O.P.I:lta. Tosin sillä on hyvin haastavaa saada kaunista lopputulosta, mutta on minunkin mieleeni. Ihana karkki!

Vastaa

Vaaleanpunainen on kyllä ihana herkkusävy! Paakkuinen tai muuten epätasainen lopputulos pilaa sävyn vetovoimaa, joka on juurikin täydellisessä tasaisessa lopputuloksessa :) Mulla on kanssa joitain vaaleanpunaisia lakkoja, millä ei tule helposti tasaisen kaunista lopputulosta, ja ne jääkin sitten selvästi herkemmin käyttämättä.

Vastaa

Moi!:)

Kyselin aikaisemmin siitä sun ihanasta kimallemekosta, mutta linkkasin väärän postauksen vahingossa. Tätä mekkoa siis tarkoitin:

http://anna.fi/secretwardrobe/2012/11/28/paljettien-peitossa/

Olisitko ollut halukas myymään sitä? :)

Vastaa

Oi voi, pahoittelut, taisin unohtaakin vastata vanhempaan postaukseen jättämääsi kommenttiin – hyvä, että muistutit :) Tuo paljettimekko löytyy vielä kaapista, mutta on vielä niin mieleen, etten ihan raaskisi siitä nyt luopua. Huikkaan ilman muuta blogissani jos muutan mieleni ja mekko lähtee kiertoon! Kiva kuitenkin kun kysyit :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.