Aloitetaan siitä, mihin ihastuin ensin, eli kynsilakasta. Jälleen. Mutta kun ne vain ovat niin kivaa arjen pientä piristystä ja hauskaa värileikkiä. Helppoa ja halpaa hupia. Kynsilakoissa sävyt mintunvihreästä turkoosiin ovat ihastuttaneet kovasti jo ainakin parin vuoden ajan. Omistankin hälyttävän monta juuri niillä sävyaalloilla seilaavaa kynsilakkaa, mutta kaikki kuitenkin sopivasti vähän eri vivahtein. Haalean mintunvihreä, tai ututurkoosi kuten joskus tapaan kutsua, on älyttömän nätti väri ja kaiken lisäksi se sopii kivasti yhteen niin monen asun kanssa. Kun on hailakan mintut kynnet, suurin osa väreistä käy ainakin riittävän hyvin yksiin. Sävy ei riitele minkään kanssa eikä hyppää silmille, mutta pehmentää tarvittessa tai tuo ripauksen leikkisyyttä niin halutessa.

Uusin mintunvihreä ihastukseni on blogin kautta saatu Pronails Early Adopter (338), joka on yksinkertaisesti täydellinen sävy! Lakkapullo ei ole yhtä karkki kuin väri, mutta sisältö on kultaa. Lakka on vahvapigmenttistä, kaksi kerrosta riittää kuten näissä kuvan kynsissä, kuivuu ripeästi ja pysyy hämmästyttävän hyvin ilman päällyslakkaakin. Maalasin kynnet viime sunnuntaina ja ajatuksissa oli tänään vaihtaa kynsien väriä, mutta kun ovat vielä niin hyvässä kunnossa niin en taidakaan raaskia.

pronails early adopter 6pronails early adopter 7

Sitten se toinen, huomasitteko? Kyllä, sormus. Muistatteko milloin olisitte viimeksi nähneet blogissani sormuksen? Niinpä, kiteytettynä voisi sanoa, etten koskaan käytä sormuksia, joten tämä on todella uutta. Ei sillä, ettenkö tahtoisi, mutta kun en vain osaa. Tämän kohdalla halusin saada aikaan muutoksen ja oppia kaikkien niiden epäonnistuneiden yritysten jälkeen. Sormus on muodoltaan hauska, vähän erilainen mutta moneen sopiva. Niin, ja se on väriltään ruusukultainen, tietty! Itse asiassa tähän COSin sormukseen törmäsin jo Köpiksessä, mutta sitä aikani pyöriteltyä jätin liikkeeseen. Kotiuduttua tulin katumapäälle ja oli pakko käydä kurkkimassa josko niitä olisi myös Helsingin myymälässä ja kyllä vain, niinpä korjasin virheen ja kiikutin rinkulan kassalle.

En tiedä johtuuko se ahtaanpaikankammostani vai mistä, mutta ajatus juuri ja juuri mahtuvasta metallirinkulasta ahdistaa. Pelkään hulluna sormuksen jämähtämistä ja sellaisen pienikin liimautuminen kiinni sormeen saa aikaan melkein primitiivisen hetkellisen paniikin tunteen, jossa tulee pakonomainen tarve repiä sormus voimalla irti mahdollisimman nopeasti, vaikka se siinä tilanteessa ei olisikaan se kivuttomin ratkaisu. Niinpä käyttäisin mieluummin löysää rinkulaa, mutta eihän se sitten kuitenkaan istu kauniisti, saattaapa vielä tipahtaa pois ja hukkua. Sormus siis todella vaatii vähän totuttelua. Huomaan varmistelevani tämän kanssa, että liikkuuhan se tarpeeksi ja vekslaan sitä sormesta toiseen kunnes jossain vaiheessa päivää sujautan sivutaskuun. Mutta en vielä luovuta, ehkä pikkuhiljaa totun.

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Onpas freessin värinen kevätlakka! Kynsilakat on tosiaankin arjen pieni piristys! :) Tosin aina ei ehdi kynsiä lakata, vaikka haluaisi. Siksi yritän panostaa niihin lakkoihin, jotka OIKEASTI pysyvät kynsillä enemmän kuin ne ”pakolliset pari päivää”. Chanelin lakat on osoittautuneet parhaiksi. Samoin Diorin. Kynsiseikkailuistani olenkin kirjoitellut blogissani, koska totuus on, että vasta tajusin miten paljon parempia selektiiviset lakat oikeasti ovatkaan. Oon luullut, että niissä maksaa vain merkki (toki sekin), mutta on ne oikeasti laadukkaitakin. Mun kynsienlakkailusessiot oli ennen irvistelyä ja kamalaa pakkopullaa. Siksi sorruinkin rakennekynsiin, mutta nyt reilun vuoden niitä ilman oltuani kynnet alkaa jo pikkuhiljaa olemaan omanlaisensa, vaikka osa ei olekaan vielä ”vahvistunut” entiselleen. Minusta on kuitenkin ihana ollut shoppailla pitkästä aikaa pirteitä kynsilakkoja kevääseen ja huomata, että se kynsien LAKKAILUKIN voi olla kivaa hommaa, jos vaan on oikeat lakat käytössä, jotka tekee siitä vaivatonta! :D

Tämä kommentti taitaa repeillä liian pitkäksi, mutta kiva myös tuo sormus :) Mäkin olen aikoinani opetellut sormuksien käyttöä (ja ehkä opettelen vähän edelleen), sillä ainoat korut, mitkä tuntuu täysin ”omilta” on korvakorut ja rannekorut. Kaulakorujen käyttökin on opetteluasteella, mutta jo ihan hyvällä sellaisella. Tiedän sen tunteen mitä tarkoitat: tosi outoa, kun ei ole TOTTUNUT! :)

http://beauty-highlights.blogspot.fi/

Vastaa

Eikö olekin! Pienillä jutuilla voi kyllä saada aikaan tosi paljon :) Niin totta, lakassa panostus kannattaa, mikään ei ole ärsyttävämpää kuin huolella lakatut kynnet, jotka näyttävät päivän jälkeen siltä kuin olisivat olleet kynsissä viikon :) Sitä ei joskus tajunnutkaan, kuinka isoja eroja lakoissa voi olla! Aina hinta ja laatu ei kulje yhdessä, mutta monissa tapauksissa kyllä ja ainakin antaa selvää osviittaa, mitä lakalta voi odottaa!

Itse olen sen verran kärsimätön, että keston lisäksi lakan täytyy kuivua nopeasti. Muuten isken sen johonkin ja koko lakkapinta on pilalla. Siksi sitä huomaakin päätyvänsä herkemmin sellaisiin, jotka tietää sekä kestäviksi että nopeasti kuivuviksi ja moni jää vähemmälle käytölle jo ihan sen takia, että tietää ettei ole malttia odotella kuivumista. Heh, pienillä jutuilla todella on iso merkitys!

Oot kyllä varmasti niin oikeassa, että tämä sormusjuttu on ihan opettelu ja tottumiskysymys. Ei siis muuta kuin sormustreeniä ja ehkä jo ensi syksynä en enää osakaan olla ilman :D

Vastaa

Todella nätti lakka! Ja sormuskin. Tsemppiä sen kanssa ;D

Vastaa

Kiitos!! Hih, katsotaan tuleeko ensin tottuminen vai luovuttaminen :D

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.