Aikoinaan kehuin Kicksissä myynnissä olleita yksittäispakattuja kynsilakanpoistoliinoja, joiden kohdalla kävi niin kuin monen muunkin tuotteen, johon tykästyn – ei mennyt kauaa kun ne poistuivat valikoimasta. Siitä lähtien olen yrittänyt etsiä vastaavaa, matkakäyttöön sopivaa, mahdollisimman pienikokoista ja tietenkin tehokasta kynsilakanpoistotuotetta, mutta heikoin tuloksin. Lähimmäksi kokonsa puolesta pääsin Mavalan Nail Polish Remover Pads -rasian kanssa. Yksittäispakatut olisivat paremmat, mutta kyllähän tällainen pieni rasiakin toki matkalaukkuun sujahtaa, eli siinä mielessä vielä ihan käypä vaihtoehto. Kuitenkin verrattuna niihin yksittäispakattuihin liinoihin, näillä joutuu jynssäämään ihan kunnolla (ja käyttämään liudan lappuja), että kynsi tulee puhtaaksi. Olen tosin huomannut, että mitä alemmas purkissa menee, sitä parempi teho on, eli en tiedä onko poistoaine pakkaantunut paremmin alimmaisiin? Joka tapauksessa, käytän toki tätä jos parempaa ei tule vastaan, mutta mielelläni ottaisin tehokkaamman.

Vastaavan tuotteen löysin sattumalta Espanjan Kikosta. Purkki oli hieman Mavalaa pienempi ja kevyempi, mutta samanlaisilla vanulappuja muistuttavilla puhdistusliinoilla, ja ilokseni sain todeta, että näissä lakanpoistoteho on kohdillaan. Loppumatkan aikana en enää Mavalaan koskenut, sillä nämä pikkuliinat poistivat lakan ilman hinkkausta. Purkki on kuitenkin pieni, eikä kynsilakanpoistolappuja suurta määrää siinä ole, joten kohta sekin on tyhjä. Toki seuraavalta matkalta voisin hamstrata näitä Kikon tuotteita lähivuosiksi, mutta helpompaa ehkä olisi löytä korvaava tuote meidän valikoimastamme. Vinkkejä?

kynsilakanpoistolaput

Muita oivallisia matkalle mukaan otettavia ovat minikynsilakat. Hyviä löytyy monelta merkiltä, mutta yhdet pienimmistä löytyvät Dependin valikoimasta, ja ne toimivat hyvin myös hinta-laatusuhteeltaan. Monesti otan mukaan pidemmälle reissulle vain yhden tai kaksi pikkuista lakkaa, mutta nyt tein poikkeuksen ja otin vähän isomman (mutta kuitenkin verrattain pienen) L’Oreal Color Richen sävyn Shocking Pink ja ihan puhtaasti herkullisen värinsä takia Kure Bazaarin Caicosin. Vaikka ehkä ei olisi tarvinnut, sen verran monta uutta kynsilakkasävyä reissulta tuli ostettua. :)

Dependin läpinäkyvä minilakka on myös loistava käsilaukkuun mukaan sujautettava sukkisten korjailuun käypä. Kokonsa puolesta ne menevät pieneenkin laukkuun ja edullisen hintansa myötä niitä raaskii käyttää silmäpakojen korjailuun. Itse en juuri sukkiskautena astu ulos ovesta ilman väritöntä kynsilakkaa laukussa, sillä aivan varmasti kun sitä ei ole mukana, sille tulee tarvetta!

Katso myös nämä

7 comments

Vastaa

Kiitos vinkistä tuon Kikon tuotteen suhteen. Itsellänikin on noita mavalanin pyyhkeitä, mutta ovat kyllä niin surkeita, etten oikein viitsi edes käyttää niitä. Hieman syksymmällä lähdössä reissuun ja Kikon liike tulee olemaan yksi shoppailukohde.

Vastaa

Suosittelen kyllä ehdottomasti poikkeamaan Kikossa! Nuo Kikon lakanpoistoliinat sattuivat juuri olemaan alessa ja maksettavaa jäi muistaakseni 2,5 euroa, mikä oli erittäin kohtuullinen hinta purkista. En tosin nyt yhtään muista mikä oli alkuperäinen hinta niille :)

Vastaa

Niistä sinun vinkkaamista lapuistahan minäkin viime syksynä intouduin etsimään vastaavia. Päädyin sitten näihin (en muista löysinkö edes muita vaihtoehtoja): http://salonkijuoruja.wordpress.com/2012/09/27/travel-pack-ja-kynsilakan-poisto/

Aika harvoin tuollaisia tarvitsen, mutta reissussa toimivat hyvin ja menivät myös kiitettävän pieneen tilaan. :)

Vastaa

Ah, loistavaa! Kiitos vinkistä :) En yhtään muistanutkaan tuota postaustasi, vaikka nyt kun linkkasit niin niinpä tietysti, olenhan minä tuon lukenut, mutta miksei nyt kun olen samanmoisia liinoja etsinyt tullut mieleen? Joka tapauksessa, kiitos muistutuksesta, täytyykin poiketa Stockalla! :)

Vastaa

Usko tai älä olen löytänyt omat kynsilakanpoistolappuni Tigeristä! 30 kpl purkki maksaa euron ja toimii ihan kivasti :)

Vastaa

Oho, no jopas! Iso kiitos vinkistä, täytyykin selvittää mistä löytyy lähin liike ja käydä koluamassa jos löytäisin samanmoisen purkin! :)

Vastaa

Käypäs kurkkaamassa lähimmästä Glitteristä (kyllä vaan!), siellä purkki maksaa 2,5e ja ovat huippuhyviä. Ovat valitettavasti loppu omastani, mutta ehkä teilläpäin on vielä:)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.