Olen tänään tehnyt töitä kotoa käsin ja kiitos sallivan aikataulun ennätin pitää pienen breikin kaiken lomassa ja poiketa blogin kautta Hotelli Tornin kupeessa sijaitsevassa Living Day Spassa tutustumassa Berliinistä Suomeen rantautuneisiin kynsilakkoihin, joissa pakkaus mukailee Hollywoodin glamouria, mutta sävymaailma yhtä ikitrendikäs kuin Berliini. Kynsilakat kiinnostivat erityisen paljon sen takia, että ensinnäkin olen kynsilakkojen heavy user, eli omistan varmaan enemmän kynsilakkoja kuin ehtisin koko elinikäni aikana käyttää loppuun, mutta toisaalta myös käytän niitä ahkerasti – harvassa ovat ne päivät kun kynnet eivät ole lakatut. Myönnän kyllä viime aikoina haikailleeni taas vähän helpomman vaihtoehdon perään ja tänään pohdinkin, pitäisikö kokeilla geelilakkausta. Mullahan oli joskus muutaman vuoden ajan rakennekynnet ja sitä huoliteltua fiilistä kaipaan, mutta koska kynsieni muoto on oikeastaan aika hyvä, voisi ihan vain geelit riittää – en siis kaipaa lisäpituutta vaan ainoastaan helppoutta.

treat nail polish 1

Toinen syy miksi Treat Collectionin lakat kiinnosti, oli niiden sisältö. Esimerkiksi hajuttomassa kynsilakanpoistoaineessa on käytetty raaka-aineena soijaa ja arganiaöljyä, kynsilakoissa taas haitallisimmat kemikaalit on korvattu muilla, eli ovat ns. ”5-free” -lakkoja. Aikaisemminhan olen vastaavista riskikemikaaleja sisältämättömistä lakoista hehkuttanut Kure Bazaaria, jossa on myös erinomainen laatu ja ihana värimaailma. Niinpä innolla toivotankin tervetulleeksi myös Treatin lakat ja testailin jo tänään metallinhohtoista Date night -sävyä ja seuraavaksi kynsiin päätyy mukaan saamani harmaaseen taittuva French Vanilla.

treat nail polish 06

Alemmassa kuvassa taustalla vilahtaa Vita Liberatan tuotteet, jotka ovat saaneet uudistuneet ulkomuodot ja todella freesit pakkaukset (tulevat kauppoihin tammikuussa). Ihan mahtavaa kun niin monella merkillä olen viime aikoina törmännyt ns. siivottuun ulkoasuun, eli yksinkertaistettuun ja raikkaaseen lookiin. Just pari viikkoa sitten ihastelin Swartzkopfin hiustenhoitotuotteita, joissa oli maailman kaunein helmenvalkoinen pinta ja todella yksinkertainen hopea-musta teksti. Näitä lisää!

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Olen oikeastaan sinun postauksiesi myötä kiinnostunut noista Kure Bazaarin lakoista. En tosin ole vielä saanut hankittua ainuttakaan! Ehkä tätäkin merkkiä voisi harkita.

Minulla on aina lakatut kynnet, sillä omat kynteni ovat ilmeisesti niin ohuet ja huokoiset, että aluslakasta huolimatta ne värjääntyvät lakkailuista. Niinpä en tykkää olla ilman lakkaa. Olisi kuitenkin mukavaa löytää vähemmän kemikaaleja sisältävä vaihtoehto normilakalle, jotka ainakin hajun perusteella ovat tujua tavaraa. Muuten en ole erityisesti kosmetiikan sisältämistä kemikaaleista huolissani, mutta kun lakka on kynnellä käytännössä kuitenkin koko ajan, niin altistus on jatkuvaa.

Vastaa

Totta, ihan samaa olen itsekin pohtinut noiden lakkojen kanssa – käytän lakkaa jatkuvasti ja siten niiden todella vahvoille kemikaaleille myös altistuu paljon. :/

Sain testiin nyt tuon Treatin aluslakan ja innolla otan sen testiin, Kure Bazaarin aluslakkaa en olekaan päässyt vielä kokeilemaan, mutta värilakkoja voin kyllä suositella lämpimästi – ne ovat laadukkaita ja värivalikoima on mielestäni ihana! Sama muuten Treatin kanssa, tosi herkullisia ja jollain tapaa hienostuneita värejä – tai sitten se on vain nuo kauniit pakkaukset, jotka saavat sen fiiliksen aikaan ;)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.