Ensimmäisenä reissultapaluun päivänä en tiennyt mitä laittaa päälle, sää tuntui oudolta ja matkakarderobiin tottuneena vaatekaapin valikoima näytti vieraalta. Samaan aikaan olin kuitenkin jo lopen kyllästynyt niihin samoihin mekkoihin ja shortseihin, ja olin odottanut koko vaatekaapin sisältöön käsiksi pääsemistä. Hetki kuitenkin meni muistia virkistellessä ja hyllyjä kaivellessa, palautellessa mieleen, että mitä sitä oikein omistaakaan.

Hetkessä laajentuneesta valikoimasta huolimatta kärsin vahvasti tunteesta, ettei ole mitään päälle pantavaa. Ehkä se oli sitä samaa hassua oloa, mitä reissulta paluu muutenkin ensimmäisille päiville aiheutti. Niinpä päädyin sunnuntaina neutraaliakin neutraalimpaan asuun, heittäen olalle mieltä kohentamaan uuden laukun. Kokonaisuus tuntui kuitenkin vähän liian tylsältä, joten vielä viime hetkellä kaivoin laatikon pohjalta kukitetun pannan, joka sopi asun värimaailmaan kuin nakutettu ja toi kokonaisuuteen edes vähän yritystä. Mietin olenko käyttänyt pantaa sitten sen neitsytmatkan melkein tarkalleen kolme vuotta sitten, mutten millään muista. Voi hyvin olla, että se oli nyt vasta toista kertaansa käytössä!

kukkaseppele 22kukkaseppele 27kukkaseppele 16kukkaseppele 29kukkaseppele 15Toppi + shortsit: Zara / Laukku: Zara, Espanja / Panta: Gina Tricot / Kengät: Mango / Korvikset: Vernada, saatu

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.