Kesä on tullut, ja miten täydellisellä ajoituksella se saapuikaan! Reissu on takana ja arjen käynnistelyn alkukankeuskin selätetty, joten juuri nyt on mainio hetki aloittaa aurinkokausi myös täällä. Sitä paitsi, nyt jos milloin on oikeasti aikaa nauttia kesästä! Kalenterini huutaa tyhjyyttään, siis se on todella liki ohjelmaton. Tällä hetkellä heinäkuulle kun on ilmestynyt jotain ennalta suunniteltua aktiviteettia vain muutamalle vaivaiselle päivälle enkä muista milloin viimeksi elämässäni olisi ollut vastaava tilanne! Nyt on siis mainio hetki totutella pieniä kivoja kesäjuttuja, eikä syytä ole unohtua sisätiloihin jos tällaiset kelit jatkuvat. Tänään suuntasimme pitkän ja rauhallisen aamun jälkeen Cafe Regattan merellisestä tunnelmasta sekä erityisen herkullisista korvapuusteista nauttimaan ja takaisin tullessa jäimme puoleen väliin kotimatkaa nurtsille pötköttelemään. Juuri sellaista kiireetöntä kesätekemistä, josta tykkään! Onneksi meillä on kiva sisäpihakin, jota voi hyödyntää arkena kun ei huvita lähteä pidemmälle.

Tämä asu ei ole tältä päivältä, vaikka hyvin olisi voinutkin, vaan reissulta. Kevyt kaftaani oli oiva hellevaate, joka toimi niin kaupungilla kuin bikinit alleen kätkien rannalle suunnatessa. Nettikauppojen alevalikoimia silmäillessäni huomasin sattumalta, että samainen kaftaani on nyt H&M:n alessa kympillä, ja kokojakin näytti olevan vielä mainiosti jäljellä!

kaftaani 11kaftaani 16porttikaftaani 15rannekorukaftaani 13kahtaani 8kaftaani 20Kaftaani: H&M Concious Collection / Kaulakoru: Six / Vyö: Global / Kengät: Via Uno / Korikassi: Anne’s Past & Present / Nilkkakorut: Accessoriez

Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

8 comments

Vastaa

Käyttäisin mielelläni korikasseja, mutta pelkään, että niiden karkea pinta hankaa kevyet kesämekot nyppylöille.

-T-

Vastaa

Ihan totta, että herkkää ja hentoista kangasta korikassi helposti repii! Yhden vahinkokerran jälkeen en itsekään ole yhdistänyt koria enää tietyn materiaalisin vaatteisiin, mutta trikoon, pellavan, tiheän neuleen ja liukkaampien matskujen kanssa se toimii mainiosti :)

Vastaa

Tosi kiva loma-asu. Juuri tuollaisia mekkoja on ihana pitää lämpimissä maissa, mutta Suomessa ne tahtovat vähän jäädä käyttämättä. Mitä laitoit mekon alle kaupungille? Oletan, että se näkyy vähän läpi? Kivat asusteet tekevät tuosta hyvinkin kaupunkikelpoisen ja taas ilman asusteita se sopii hyvin rannalle.

Vastaa

Ihan totta, lämpimissä reissukohteissa monet rantatyyliset tunikat ja kaftaanit ovat ihan loistavia, mutta kieltämättä eivät tunnu istuvan tänne läheskään yhtä hyvin ja jäävät herkästi kaappiiin odottelemaan seuraavaa reissua :)

Mulla oli reissulla mukana sellainen ihonvärinen kevyt alusmekko, ohutolkaiminen ja lyhyt, mutta laskeutuva (eli ei sellainen tiukka ja epämukava), mikä oli ihan loistava just tällaisten läpikuultavampien mekkojen alle kaupungilla! Ja toki toinen paljon matkan aikana käytössä ollut oli ihonväriset ja saumattomat alusvaatteet, jotka toimivat hyvin sellaisten lomavaatteiden kanssa, joista värit tuntuvat kuultavan läpi, mutta eivät silti varsinaisesti näy läpi :)

Vastaa

Vau mikä loma asu – todella kaunis :) Mutta eniten kiinnitin huomiota kenkiisi. Todella upeat :) Muutenkin olen ihastellut usein sun kenkiä ja on sulla kyllä hyvä maku niiden suhteen :)

Vastaa

Oi, kiitos kovasti!! Ihana kuulla, että olet kiinnittänyt huomiota popoihini :) Rakastan klassisia ja monikäyttöisiä kenkiä, mutta ehdottomasti bonusta on, jos mukana on joku pieni juju <3

Vastaa

Ai että! Ihana asu, tykkään todella paljon, ja toi koru on kyllä ihan täydellinen pari tälle kaftaanille.

Vastaa

Oi kiitos!! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.