Olenkin jo aiemmin maininnut ihastuksestani italialaisen Kikon kynsilakkoihin, joita hamstraan reissuilta etenkin alennusmyyntien aikaan ja olen löytänyt laajasta valikoimasta monta pitkään etsinnän alla ollutta sävyä. Viikko sitten korkkasin kesästä asti avaamattomana roikkuneen söpön hennon laventelisen lakan, joka on sävyltään aavistuksen lämpimämpi, kuin mitä nämä hämärässä ja kylmässä valossa otetut kuvat antavat ymmärtää (ei siis puhdas vaaleansininen, vaan laventeliin taittuva).

kiko lavender 5

Googlaillessani Kikoa, huomasin ilokseni, että heillä on myös nettikauppa, joka toimittaa Suomeen, tosin korkeilla postikuluilla, mutta tulee silti halvemmaksi kuin matkustaa lakkojen perässä! ;) Kikon värimaailma on huumaava, ja lakkojen laatu mielestäni oikein hyvä; niissä on hyvin pigmenttiä, kuivuvat nopeasti ja kestävät hyvin. Hinta-laatusuhde siis todella kohdillaan! Olen myös toistaiseksi testannut yhtä huulipunaa, jonka suhteen ei myöskään valittamista.

Harmiksi nettikaupan värikartta on huono, vaikkakin laaja, mutta googlaamalla värisävyn saa mielestäni parempaa kuvaa siitä, miltä kukin lakka näyttää luonnossa. Huomasin nettikaupassa olevan myös Kikon kynsilakanpoistolappuja, joita ehdin hehkuttaa jo viime kesänä. Niiden loputtua olen poiminut matkaan vastaavan pakkauksen H&M:ltä, jotka lyövät mennen tullen laudalta Mavalan vastaavat (vieläpä kalliimmat), mutta seuraavan kerran Kikolle tilausta tehdessäni (tai reissuun päästessä:)) taidan lisätä ostoslistalle myös kynsilakanpoistolaput, nekin kun ovat hinta-laatusuhteeltaan mainiot!

kiko lavender 8Kiko: Light lavender, 338

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Onpa upea sävy! Mulla on myös joku sinertävä kausi kynsissä menossa, vaikka yleensä en niitä värejä vilkaisekaan!

Vastaa

Kiitti! Olen jotenkin mielessäni pitänyt vaaleansinistä kesäsävynä, mutta tajusin tätä kynsilakkaa käytäessäni, että itse asiassa sehän sopii ihan loistavasti mustan pariksi ja tuo hauskaa raikkautta siihen – pyörrän siis mielipiteeni, ei suinkaan vain kesäväri, vaikka sinnekin sopii! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.