Olen suhtautunut vähän varauksella vaaleanpunaisen ja punaisen, ja vastaavasti punaisen ja tummanpunaisen yhdistämiseen, mutta reissukarderobini ollessa rajallinen, päätin kokeilla jälkimmäistä yhdistelmää matkantekopäivänä, siirtyessämme Dublinista Lontooseen. Ei kokonaisuus ehkä ideaalein ole, mutta ei silmiinikään sattunut, joten voisin valita saman väriparin toistekin. :) Ehkä joku päivä tulen kokeilleeksi myös punaisen ja vaaleanpunaisen liittoa, kunhan ensin löydän oikeat palaset kokonaisuuteen. Vaaleanpunaista tosin kaapistani löytyy valitettavan vähän, mutta se olisi erittäin toivottu lisä väripalettiin!

                   red pencil skirt 1red pencil skirt 08red pencil skirt 04  Hame: Zara / Neule: H&M / Huivi: Zara / Kengät: Shoeshibar

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Ihana yhdistelmä! :)

Vastaa

Oi, kiitoksia :)

Vastaa

Hyvä yhdistelmä :)

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii!! :)

Vastaa

Itsekin vierastan noiden yhdistelemistä, mutta hyvältähän tuo näyttää:)

Vastaa

Kiva kuulla, että toimii! Tällä värikombinaatiolla on kyllä helppo mennä metsään, mutta ehkä tummat sävyt tässä tapauksessa tasapainottavat riittävästi :)

Vastaa

Kaunis! Erityisesti vaalenpunaisen ja punaisen yhdistelmä on kyllä vaikea (mutta siitä huolimatta toimii joskus!). Jotenkin siitä tulee sellainen ”tuttifrutti” -fiilis, ainakin itselleni. :D

Vastaa

Oi kiitos! Hih, ihan totta, ihan sama fiilis noiden kahden värin kombinaatiosta tulee myös itselle, siksipä ei ole tarvinnut hirveästi pinnistellä välttääkseen kyseistä väriparia ;) Joskus (harvoin) ne näkee hauskasti toimivan yksiin, ja siitä on tullut pientä kimmoketta kokeilla, joten ehkä täytyy haastaa itsensä kokeilemaan uutta :)

Vastaa

Toimii minustakin oikein kauniisti. :) Ehkä se on tuo musta, joka tasapainottaa.

Vaaleanpunaista vaan lisää, sitä ei voi olla liikaa. ;)

Vastaa

Kiva kuulla! :) Tummat sävyt ehdottomasti tasapainottavat (toisaalta kesäaikaan, esimerkiksi nudekin voisi toimia parina kivasti!). Tuo huivi on itse asiassa sininen, ja mietinkin hetken, että onko liikaa, että on sininen huivi, punainen hame ja viininpunainen pusero, mutta onneksi sen sävy on niin tumma, että näyttää melkein mustalta ja vain tietyissä valoissa sinisyys tulee paremmin esiin :)

Vastaa

UPEAupeaUPEA!

Vastaa

Oi kiitos!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.