Poikkesin viikon alussa Business Womanin Pian luotsaaman Oasis Finlandin Showroomilla Korkeavuorenkadulla ihastelemassa ja sovittelemassa talvialetuotteita sekä alkuvuoden uutuuksia.

On ollut hienoa saada seurata sivusta Pian huikean kovaa työtä Oasiksen parissa ja brändin asteittaista rantautumista meidänkin saataville. Itseä ihastuttaa ihmiset, jotka uskaltavat ja jaksavat tehdä työtä tavoitteidensa eteen, ja sellaista on myös ilo kannustaa sekä tukea. Muistan kuinka Pia silloin kun brändi oli vielä salaisuus, sanoi, että tulisin niin ihastumaan tulevaan. Se piti täysin paikkansa. Muutamia Oasiksen vaatteita olen saanut blogin kautta, mutta yhtälailla niitä on tullut myös ostettua.

Oasiksen mitoituksissa sekä leikkauksissa on jotain ihanan imartelevaa ja eikä ole mallistoa, etten löytäisi useita mieleisiä siitä. Ihan lemppareita on Oasiksen hameet, niissä on usein omaan makuu nähden sopivan korkea vyötärö ja muutenkin freesit leikkaukset, toinen merkin erityisyys onkin mekot.

Oasiksen mekot ovat tosi kauniita ja järkevän hintaisia. En itse pidä yhtään laatikkomallisista mekoista, ja siksi onkin erityisen ihanaa, että Oasikselta löytyy niin paljon mekkoja, joissa on selkeä vyötärö ja tyköistuvat mallit. Käytöstä löytyy useampi Oasiksen arkimekko ja nyt kotiutui yksi uusi, samettinen vähän pidempi malli. Tai en ole vielä osannut päättää onko se arki- vai juhlamekko, mutta ehkä ainakin yritän tehdä siitä arkikelpoisen.

Näissä kuvissa näkyvät mekot ovat ihania, mutta koska itsellä on vähemmän tarvetta ilta- tai juhlamekoille, olen pitäytynyt arkikelpoisissa hankinnoissa. Tosin jos tuo mustavalkoista olisi löytynyt yhden koon isompana, niin se olisi lähtenyt matkaan. Koko 32 jäi pienesti kiristämään rintojen kohdalta, joten viimeinen kappale jäi odottamaan sopivampaa omistajaa.

Myös neuletakit ovat huippuja, itseltä löytyy kaksi klassista Crew cardi -mallia (jotka muuten nyt on alessa), joista musta on varmasti viime syksyn eniten käyttämäni neuletakki. Nyt mukaan tarttui peräti kolme neuletta, joista kaksi lähtee mukaan viikonloppureissulle.

Alla kuvassa näkyvä pinkki poolo oli vähän ylläri-ihastus. Olin ohittanut sen tyystin nettikaupassa, mutta kun näin viileän pinkin sävyn livenä, ihastuin ja ihan viime hetkillä päädyin hankkimaan poolon itselleni. Tosi kaunis sävy ja kiva talvimalli. Myös kuvan keinonahkahame löytyy Oasiksen valikoimasta. Malliltaan se on aivan ihana, mutta koska itse yritän suosia uusissa hankinnoissa aitoa nahkaa, jäi se tällä kertaa hankkimatta.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Olen ihaillut noita Oasiksen mekkoja ja hameita, MUTTA ovatko ne kaikki noin lyhyitä? Itse tykkään polvi- tai midimitasta. Ja tuo pinkki neule, niin kaunis :)

Ihanaa Prahan matkaa!

Vastaa

Ei ole kaikki, vaikkakin toki lyhyitäkin malleja on melko paljon! Itsellä painaa sekin, että olen pitkä ja suht hoikka, niin pienet koot sitten näyttää helposti tosi lyhkäisiltä päälläni kun jollain vähän lyhyemmällä olisi todennäköisesti suopeamman mittaisia :)

Mutta nyt hankin esim. tämän, joka on itsellä edestä polveen ja takaa pidemmälle: https://www.oasis-stores.fi/vaatteet/mekot/rosetti-samettinen-midimekko-65919.html (vastaava löytyy myös ei samettisena) – aivan ihana mekko livenä muuten!

Syksyllä ostin tämän (enemmän toki kesämekko, mutta neuleen kanssa käy talvellakin): https://www.oasis-stores.fi/vaatteet/mekot/frill-rose-midi-dress-65958.html

Nyt ihalin myös tätä polveen ulottuvaa arkikelpoistakin mekkoa: https://www.oasis-stores.fi/vaatteet/mekot/tatiana-midimekko.html

Jottei nyt tulisi linkkipaljous, niin kantsii kurkata vaalikoimaa, on siellä tällä hetkellä muutama muukin pidempi, mutta toki noita lyhyempiääkin malleja. :)

Ja kiitos, loma sekä reissu todellakin tulee tarpeeseen, en malta odottaa! :)

Vastaa

Kiitos näistä. Nuo linkit ei toimi, mutta löysin ne googlettamalla.
Itse olen saman mittainen kuin sinä, mutta en yhtä hoikka :) Itsellä tulee hirveä halu nykiä helmaa alemmas, jos mekko tuntuu liian lyhyeltä :D

Vastaa

Oho, onpas kumma! Mulla ne näyttää menevän oikein, joten en nyt yhtään tiedä missä vika :(

Vastaa

Auts, neule olikin akryylia. Ei tarvinnutkaan ostaa :D

Vastaa

Joo, noi taitaa pääsääntöisesti olla keinomatskuja! :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.