On niin klisee, että viimeinen työpäivä ennen lomaa, lyhyttäkin sellaista, räjähtää käsiin. Yhtäkkiä puskista ilmestyy kaikkea toinen toistaan akuutimpaa, ja ennakolta päivää varten koottu hallittavalta tuntunut to do -lista saa jatkokseen vähintään saman mittaisen spontaanin tehtäväjonon.

Niinpä rauhalliseksi ajateltu matkaa edeltänyt fiilistely- ja pakkausilta oli kaikkea muuta, ja illalla tykytti sydän miettiessä, mitä kaikkea pitää ehtiä ennen lähtöä. Ilta kymmeneltä sain painettua työläppärin kiinni ja suljettua matkalaukun odottamaan tätä aamua. Kuvittelin tosin lähteväni reissuun ihan ilman töitä, mutta mitä vielä. Muutamia päivityksiä on tehtävä myös työkanaviin reissulta käsin. Toisaalta, mieluummin Prahasta kuin kotoa käsin.

Tämä loma on siinä mielessä poikkeuksellinen, etten aio viettää yhtään aikaa läppärin ääressä. Kaikki mitä teen, tapahtukoon kännykän välityksellä Hyvin tyypillistä itselle on, että olen reissuiltakin päivittänyt blogia edes vähän, mutta nyt kyseessä on niin lyhyt aika, matka muutenkin aika erityinen sekä ihan vain olen todella loman tarpeessa, joten matkajuttuja blogiin tulee vasta palattua.

Kannattaa kuitenkin seurata Instagramissa, sillä sitä päivitän ja yritän jopa olla vähän aktiivisempi InstaStoriesin puolella. Jos siis ajantasaiset matkapalaset kiinnostaa, kannattaa kurkata myös ne läpi.

Nyt on laukku pakattuna ja suunta kohti Prahaa, Karlovy Varya ja Plzeniä. Ihanat neljä päivää edessä. Nauttikaahan tekin viikonlopusta!

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Hei Anna-Maria,
En ole ikinä kommentoinut blogiisi mitään, vaikka olen joskus selaillut ja etsinyt inspistä pukeutumiseeni. Haluaisin vain kiittää hienosta blogistasi ja täytyy sanoa että tekisin varmasti mitä vain että saisin sun ulkonäön! Olet kyllä aivan jäätävän kaunis, mietin aina että miten joku voi ees olla tommonen :) Luin joskus jotain postausta, missä kerroit riittämättömyyden tunteistasi ja olin oikeasti että et voi olla tosissasi, aivan hullua :D
Tämä nyt ei liity postauksen aiheeseen mitenkään, mutta oli vaan pakko sanoa. :) Hyvää reissua Prahaan ja jatka hyvää työtäsi blogin parissa!

Vastaa

Anteeksi tuhannesti viivästynyt vastaus, en reissulta käsin päässyt kunnolla kirjautumaan blogiin, joten täytyi odottaa kotiinpaluuseen ja koneen ääreen pääsyn :)

Mutta voi ihana! Menin ihan sanattomaksi sanoistasi. Ja hämilleni :) Haha, sitä on niin vaikea välillä itse nähdä mitä muut näkee ja jossain syvällä elävä itsekriittisyys puskee niin hirvittävän helposti ja armottomasti pintaan! Mutta kommenttisi todella toi hymyn ja ilahdutti päivää, kiitos siitä. Ihana olet! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.