Kerrankin ajantasaista asukuvaa – todella poikkeuksellista! Muistikortilla on vielä asukuvia kuukaudenkin takaa purkamatta koneelle, kun niitä julkaisemattomia kuvia löytyy varastosta muutenkin vielä, enkä liiemmin ole saanut tehtyä mitään liitoksistaan ratkeilevalle koneen muistille. Se todella on saavuttanut rajansa jo aikaa sitten, mutta vieläkään en ole saanut kuvia siirrettyä muualle ja poistettua koneelta, vaikka mies ja kone vuorotellen muistuttelevat, että olisi ehkä aika tehdä jotain. Saamaton, myönnän.

Mutta siihen asuun, käytiin siis huvittamassa itseämme täpötäydessä Finlandia-talossa Jaakko Saariluoman stand up:ia katsomassa, ihan viihdyttävää kyllä, vaikken ehkä ihan täysin kohderyhmään kokenut kuuluvani. Oltiin myöhässä, taas (kumma juttu, miten yksin olen aina ajoissa tai vähintään ajallaan, mutta yhdessä olemma aina myöhässä, tai todella täpärästi ajallaan), joten vain pari hätäistä otosta ehdittiin matkan varrella illan asusta ottaa, mutta jäipä sentään muisto vaatetuksesta jaettavaksi kanssanne.

perjantain asu 1Mekko: Stradivarius, Veronasta / Bleiseri: Sheinside / Kengät: Nome / Laukku: Malesiasta

Sää on ollut ihana koko päivän, ja meillä on koti tuntunut niin kuumalta, että en tiedä miten selvitään kun lämpötilat tästä vielä kohoavat kesää kohti mennessä. Koko päivän lämpimässä vietettyä havahduin vasta matkalla siihen, että lähdinpä kevyissä vaatteissa liikkeelle. En edes huivia muistanut kaulalle kietaista, mutta ei kyllä tullut kylmä, edes kotiinpäin hipsiessä. Tuoksuikin jo ihan kesältä, ja luonto on alkanut vihertää. Tätä on odotettu!

Katso myös nämä

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.