Niin kesä! Tänään uskaltauduin ulos ihan vaan keveässä kesähameessa ja bleiserissä, eikä ollut yhtään kylmä. Luulin olevani rohkea, mutta kun pysäkillä rouva odotti ratikkaa varvassandaaleissa, shortseissa ja t-paidassa, tunsin itseni melkein ylipukeutuneeksi. Poikkesin tänä aamuna ruokatapahtumassa Palacessa ja kävelin paikalle rauhallisen keskustan läpi nauttien suuresti arkiaamupäivän tunnelmasta. Tuuli tuntui lempeältä, valon määrä häikäisi ja ydinkeskusta oli ihanan rauhallinen. En malta odottaa kesäisiä toripäiviä ja munkkikahveja kauppatorilla – tällä menolla ne on edessä jo hyvin pian!

Ennen kuin hyppään taas ratikkaan ja suuntaan takaisin takaisin keskustaan, kurkataan viime sunnuntain asua pääsiäispäivälliseltä. Sää oli silloinkin mieletön, mutta enhän minä kesäkeleihin ollut vielä osannut varautua, niinpä päällä paksu neule ja musta hame. Piristeenä kuitenkin pinkit korkkarit, joita olen palanut halusta päästä käyttämään siitä asti kun ne joskus pari kuukautta sitten ostin.

pinkit korkokengat 03pinkit korkkaritpinkit korkokengat 04pinkit korkkarit 1 Neule: Selected / Hame: Zara / Laukku: Ted Baker / Vyö: Nini’s / Kengät: Carvela

Katso myös nämä

12 comments

Vastaa

Vau, kylläpä pinkki näyttää hyvältä! :) Pakko hankkia itsekin jotain pinkkiä kesäksi, vaikka bleiseri!

Vastaa

Oi, pinkki bleiseri! Mä haluan kanssa :) Pinkki on kyllä ihana pirteä, ja toimii tosi monen värin kanssa yksiin – aivan erityisesti se tuo pirteyttä mustan parina ja syvyyttä valkoisten vaatteiden rinnalla!

Vastaa

Aivan älyttömän söpöt korkkarit! :)

Vastaa

Hih, kiitos kovasti! Nämä on mun tän hetken ihan ehdottomat suosikkipopot :)

Vastaa

On kyllä niin makeat kengät :)
Minä just tilasin Zalandolta yhdet kivat korkkarit, mustat mutta niissä oli pieni rusetti. Ne olis ollu niin ihanat, mutta isompi koko jonka otin oli liian suuri ja sitten pienempi muuten hyvä mutta silti aina joka askeleella lipsahtaa pois jalasta, vielä pienempi koko olis sit jo liian pieni. Harmmittaa ihan hitosti ku ne kengät oli niin nätit. Mulla ei korkkareita juurikaan ole tai no ei ollenkaan ihan peruskorkkareita vain sandaaleja ja nekin melko matalakorkoisia. Piti kommentoida siihen kenkä postaukseen, mutta se jäi. Mulla ei oo ikinä päkiät kestänyt korkoja ja kyllä polttaa ja särkee jalkoja kun on korkoja pitänyt ja muutenkin juuri tuntuu korkkareissa, että varpaat on niin klimpissä, kun jalka valuu eteenpäin. Ja lisäksi vielä mun kengän koko on 41 niin ei oo ihan siroimmasta päästä kengät. Hitto ku vois tuollasia pinkkejä käyttää, aivan ihanat :)

Vastaa

No voi höh, toi on niin ärsyttävää kun koko ei istu just eikä melkein! Vähänkin liian pieni/iso kenkä aiheuttaa heti haasteita ja usein jos siinä määrin, ettei popoja tee mieli kovin usein käyttää tai jäävät jopa käyttämättä :/

Tiedän niin tuon tunteen, että jalat ikään kuin valuvat kärkeen!

Se voi johtua siitä, ettei koko ole tismalleen oikea tai ettei vaan kengän mittasuhteet ole just sun jalalle tehdyt (voi olla, että näin isommissa koissa mittasuhteet ei säily yhtä ideaaleina kuin vaikka mallikappalekoossa, mutta tiedä tuosta). Itse olen joskus laittanut korkkareihin sellaisen liukuestepuolipohjallisen tai sitten geelipohjallisen, mikä pitää vähän enemmän jalkaa balanssissa – kun kärki on napakka ja liukumaton, ei jalatkaan pääse pakkautumaan niin pahasti kärkeä kohti.

Heh, tai sitten tää vaan on ihan tottumiskysymys enkä enää paremmasta tiedä kun kuljen aina korkkareissa :D

Vastaa

Nuo kengät olis vielä ollut niin miellyttävät kuitenkin jalassa, ihanan pehmeä ja paksu sisäpohja, juuri mitä mun jalka tarvitsee. Oli bugatti merkkiset, ehkä niiltä löytyis muitakin yhtä hyviä kenkiä :)

Vastaa

Oi, olenkin kuullut hyvää Bugattin jalkineista vaikken itse ole päässyt vielä kokeilemaan! Just tuollainen paksu ja pehmeäs sisäpohja on herkkua jaloille kaikkien niiden kovien ja muovisten rinnalla :) Kannattaa ilman muuta katsoa muitakin, itse yleensä painan tarkasti mieleen kengät, joiden lesti tuntuu hyvältä ja palaan saman merkin äärelle kun etsin muitakin kenkiä! :)

Vastaa

Aaawww ihanat! Niin kaunis sävy. Mulla on hitsi viekööt vastaavan väriset mutta myyjä meni tyrkyttämään yhtä kokoa liian isoja. Nekin louskuvat jaloissa. Murr. Mut hei siitä tulikin mieleen, otankin mukaan ne nudet huomena jos muistan? Tai sit jos menee laukku liian täyteen niin sopiiko sillon 24 päivä?

Vastaa

Eikö ookin!! Voi höh, vähän väärän kokoiset kengät on ärsyttäviä, se melkein väistämättä tarkoittaa käyttämättömäksi jääviä kenkiä :( Jos siis jaksat kantaa, niin tuo ihmeessä mukanasi, mutta kyllä se 24pväkin sopii mainiosti! Kiva nähdä :)

Vastaa

Kengät on NIIN upeat. On kyllä koko nainenkin ;)

Vastaa

Oi kiitos!! <3

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.