Suunnitelmat elävät ja sainkin ihanan iltavapaan! Käytännössä se on tarkoittanut omaa rauhaa, pientä siivouilua, läppärin hitaanlaista varmuuskopiointia ja ystävältä aiemmin päivällä saadun valaisevan joulutähden kiinnittämistä ikkunaan. Sainpa myös kaivettua asukuvat viime viikonlopulta blogiin ja tässä kuvia katsellessani huomaan kokonaisuudesta välittyvän, ainakin näin minun silmiin, pienet 90-luvun alun vibat, kunnon heittari vain puuttuu hiuksista! :)

neulehame 880s lookneulehame 15neulehame 37Neule: Gina Tricot, saatu blogin kautta / Neulehame: Guess / Kengät: Diavolina / Vyö: Nini’s

 Seuraa blogiani Facebookissa, Instagramissa, Blogilistalla ja Bloglovin’ssa.

Katso myös nämä

6 comments

Vastaa

Moi Anna-Maria! Kyselisin majoitusvinkkiä Hong Kongiin – satutkohan muistamaan hotellinne nimeä, jos majoituksenne oli sellainen, että sitä suosittelisit? Olen saanut sinulta vuosien varrella hurjasti hyviä vinkkejä ja inspiraatiota omille matkoilleni, kiitos paljon! :)

Vastaa

Heippa! Oi olen kade, ilmeisesti olet matkalla Hong Kongiin? Se paikka teki lähtemättömän vaikutuksen ja voisin milloin vain palata takaisin :) Hotellin etsintä ei kyllä ollut maailman helpointa, sillä vaihtoehtoja riittää eripuolilla kaupunkia ja etäisyyksiäkin on jonkun verran. Lopulta pääsyimme Hotel LBP:hen, joka osoittautui hinta-laatusuhteeltaan mainioksi, huoneet olivat siistejä (mutta todella pieniä, tosin niinhän varmaan vähän jokapuolella Hong Kongia!) ja metropysäkki kivenheiton päässä. Olimme siis tyytyväisiä valintaan :)

Tästä löytyy vielä linkki hotellin TripAdvisor -sivulle: http://www.tripadvisor.fi/Hotel_Review-g294217-d2357091-Reviews-Hotel_LBP-Hong_Kong.html :)

Vastaa

Kiitos paljon avusta! Syksyn Hulluilta päiviltä tarttui mukaan lennot Hong Kongiin ja tammikuussa olisi tarkoitus lähteä matkaan miehen ja 1,5-vuotiaan tyttäremme kanssa. Paljon olen kuullut kohteesta hyvää enkä enää millään malttaisi odottaa reissua! :)

Vastaa

Mikä nepalilainen on suosikkisi? :)

Vastaa

Me ollaan ihan koukututtua Diyaloon! Lähellä on häkellyttävän monta intialaista ja nepalilaista, mutta mun mielestä tuo on paras :)

Vastaa

Kiitti. Täytyypä käydä testaamassa!

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.