Sunnuntai-ilta ja takana parin päivän vapaa, mutta kroppa huutaa lepoa. Muuton esivalmistelut ovat pitäneet kiireisenä eivätkä ole jättäneet tilaa normaalisti viikonloppuihini kuuluvalle aikatauluttomuudella ja ihan vain olemiselle. En ole sen tyyppinen, että jaksan juosta illat ja viikonloput aktiviteetista toiseen, lähelläkään, vaan kaipaan säännöllisiä pieniä aikaansaamattomia hetkiä ja päiviä, omasta rauhasta nauttien ja samalla akkuja ladaten. Nyt en voi edes ajatella, että onneksi on lyhyt työviikko ja pidennetty viikonloppu edessä, sillä meidän pääsiäisviikonloppu tulee olemaan aikataulutettu äärimmilleen. Mutta sitten seuraava viikonloppu, sitten aion ottaa muuton täyttämät kiireet takaisin ja ihan vain olla. Sitä odotellessa..

Asukuville sentään liikenee hetki, ja tässä eilisen puolikkaan päivän asu. Päällä se nahkahame, jonka vähän aikaa sitten löysin Stockan Outletista, ja puseron ostin tällä viikolla Zarasta. Koru tarttui matkaan sillä samalla pienellä ostoskerralla, en voinut vastustaa sitä reilussa alennuksessaan Bikbokilla, joten sekin lähti matkaan toisen näyttävän kaulakorun kera.
punainen nahkahame 13nahkahame 03punainen nahkahame 06nahkahame 01punainen nahkahame 5

Nahkahame: Selected / Pusero: Zara / Kaulakoru: BikBok / Nilkkurit: Cafe Noir

Katso myös nämä

2 comments

Vastaa

Kauniin värinen hame ja upea tuo koru! Like!

Vastaa

Kiitoksia! Olen tosi tykästynyt viinipunaiseen, ja haaveissa siintää klassisen mallinen, mutta viininpunaisen värinen laukku… :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.