Klo 19:12 kirjoitin, että haluaisin nähdä blogini vähän kuin virtuaalisena vaatekaappina, voiden siinä ohessa jakaa paloja arjesta, kirjoittaa siitä, mikä milloinkin tuntuu hyvältä. Kerroin olevani innostunut tyyliblogeista ja nautivani arjen pienistä asioista ja estetiikasta, sellaisesta kuin vaikkapa kauniit vaatteet. Tuota pientä pätkää kirjoittaessani en tiennyt mihin kaikki johtaa, mutta jännittyneenä annoin tekstin lipua ulos. Vuosi oli 2008 ja päivä 25. maaliskuuta.

Edellisenä kesänä olin kotiutunut vaihdosta Malesiasta ja tutustunut siellä blogeihin, tavoittanut tutut oman matkablogin muodossa ja eksynyt sen jälkeen Suomeen rantautuneiden tyyliblogien maailmaan. Nelliinasta kaikki taisi alkaa, se ensimmäinen seuraamani pukeutumispainotteinen blogi. Olin 23-vuotias, opintoja päättämässä ja juuri työarkeen siirtymässä. Vaatepainotteinen blogi oli kokeilu, joka imaisi mukaansa ja muuttui harrastukseksi, osaksi arkea ja elämää. Taival eteni, ja liki vuosi sitten sain ilon ja kunnian siirtyä Bella-blogien valloittavaan joukoon! Tuosta ensimmäisestä postauksestani tuli juuri kuluneeksi viisi vuotta. V-i-i-s-i vuotta. Älyttömän pitkältä kuulostava aika, mutta huikean nopeasti mennyt – hyvässä seurassa kai ajan kuuluukin lentää?

viisivuotiasviisivuotias 10

Viiteen vuoteen on mahtunut paljon, olen tutustunut uusiin ihmisiin, ystävystynyt, eronnut, muuttanut, matkustanut ja rakastunut. Elänyt täydemmin kuin kai koskaan aiemmin, ja tehnyt ja tavoitellut asioita, joita elämääni tahdonkin kuuluvan. Vuosiin on mahtanut vaikka mitä, pieniä ja suuria asioita. Blogi-iän aikana olen ehtinyt asua neljässä eri osoitteessa, kohta viidessä (joku voisi erehtyä kuvittelemaan, että tykkään muuttaa!), ja suuren osan ajasta olen haikaillut pysyvän kodin perään. Olen käynyt 30 maassa, eli karkeasti jaettuna kuudessa eri maassa vuotta kohden. Olen julkaissut 1574 postausta, keskiarvoisesti 315 postausta vuodessa. Olen siis julkaissut postauksen päivittäin noin 11 kuukautta vuotta kohden, ja niinä päivinä joina en ole julkaissut tuoretta sisältöä, olen kuitenkin valmistellut tulevia postauksia tai ainakin piipahtanut lukemassa ja vastaamassa kommentteihinne. Julkaistuja kommentteja onkin kertynyt yhteensä yli 20 000.

Löydätte tienne tänne hyvin suoraan, mutta on tänne eksytty monen moisten hakusanojenkin avustuksella, sellaisten kuin vaikkapa ”allu tuppurainen kuollut” (ei kai!), ”hutiostos” (sattuu aina aika-ajoin), ”eläinkuosinen sisustus” (ei sentään tavoitteissa), ”introvertti secret wardrobe” (juu, pitää paikkansa), ”läppärin käyttö makuuasennossa” (tulee välillä harrastettua), ”bikini fitness” (ei täällä kyllä, mutta kävisikö pala kakkua?), ”suvaitsevainen porvari” (suvaitsevainen joo, mutta että porvari?), ”rappimamma” (?), ”secret wardrobe poikaystävä” (löytyy joo), ”tämä sivustu on turvallinen” (kyllä on), ”secret wardrobe puhelin” (numero salainen, malli Lumia), ”perhostarroja” (kuulostaa kivalta!), ”sexy secratary” (ikävä tuottaa pettymys..), ja liuta kaikkea muuta.

Blogiin käytettyä tuntimäärää en edes uskalla arvailla, mutta käytetty aika on antanut valtavasti ja tuskin sitä kuitenkaan uuden kielen opiskeluun tai lenkkeilyyn olisin käyttänyt, joten hetkeäkään en pois vaihtaisi. Eniten olen tunnistepilven mukaan pukeutunut hameeseen, mutta matkan varrella olen opetellut käyttämään myös farkkuja. Kaiken kaikkiaan taidan olla tavoitellut selvästi mennyttä klassisempaa linjaa, ja siinä ohessa olen paljastanut myös menneiden vuosien tyylimokani, joiden tekemiseen en koskaan halua kadottaa rohkeutta.

viisivuotias 8viisivuotias 8

Nyt olen 28-vuotias, uusia työtuulia metsästävä, uutta asuntoa etsivä, opiskeluvaihtoehtoja pohtiva, ihanan miehen avopuoliso ja edelleen matkakuumeileva esteetikko. Minulta kysyttiin miten blogi on muuttanut minua, ei se ole muuttanut sen enempää tai vähempää kuin jokin toinenkaan asia, mutta väistämättä jokainen harrastus ja elämänvaihe jättää jälkensä, niin myös tämä. Blogi on antanut minulle valtavasti, ja se on osaltaan lisännyt elämäni vuorovaikutteisuutta, tuonut rohkeutta ja saanut tarkastelemaan maailmaa linssin läpi. Se on täyttänyt kaipuun kädenjäljen näkemiseen ja antanut mahdollisuuksia tutustua uusiin asioihin ja virtauksiin.

Ja onhan se mahdottoman huikea juttu nähdä päivän asunsa kuvista! Se tarjoaa loistavan tilaisuuden tarkastella yksityiskohtien toimivuutta toisella tapaa ja palata kokonaisuuksiin jälkikäteen, ihme jos se ei hioisi tyyliä mitenkään. Silti, ei se ole sitä kuka minä olen muuttanut, se kaikki on jossain niin syvällä, että se muuttuu vain ajan kanssa, erityisesti vasta-aallokossa ja ennen kaikkea kovalla työllä, jota teen vuodesta toiseen kehittääkseni itseäni suuntaan, missä haluan seistä tulevaisuudessa, päivittääkseni itseäni entistä parempaan versioon minusta.

Mutta tämä kaikki, te sytytätte harrastuksen eloon. Blogi ei merkitsisi minulle sitä mitä se merkitsee ilman sinua.

viisivuotias 3viisivuotias 5

Leivoimme poikaystävän kanssa yhteistuumin kakun, vaaleanpunaisen prinsessakakun viisivuotiaalle blogille. Vain vaaleanpunainen kuohuva puuttui. Leikkasin kakun, ja mies kysyi mitä päivänsankari saa lahjaksi. Ehdotin uutta ylläpitäjää ja hän vapaapäivää, eli ilmeisesti pitäisi pysyä hetki erossa? ;) En taida kuitenkaan osata…

Samalla kun puhalsin kynttilän, en juhlistanut vain tätä taivalta, vaan kiitin mielessäni myös teitä, sillä jokainen kommenttinne on minulle uskomattoman tärkeä. Kaikki pienet ja suuret sananne herättävät ajattelemaan ja tuntemaan, aihe-toiveenne ja -ideanne inspiroivat uuden äärelle. On mahdottoman ihanaa huomata, kuinka tietyt nimimerkit tuntuvat jo niin tutuilta ja kuinka uusien nimimerkkien pienet viestit sykähdyttävät. Pienillä sanoilla iso merkitys. Ei, tätä ei olisi ilman teitä, vaan te olette pitäneet inspiraatiota yllä, mahdollistaneet tämän viisivuotisen taipaleen. Tosin, tämä merkkipäivä on toivottavasti vasta välietappi.

Tarjoan kaikille virtuaalisen palan kakkua, ja julkaisen ohjeen myöhemmin, jotta voitte leipoa oman pienen blogikakkunne. ;) Ja siinä ohella virittäytykäähän pieneen synttäriarvontaan..

Katso myös nämä

69 comments

Vastaa

Voi että. Tämä oli niin ihana hyvänmielenpostaus! Olen juurikin vasta blogiisi eksynyt (2kk sitten) ja kollannut kaikki asupostuksesi läpi. Tykkään niin kovin! <3

Vastaa

Oi ihana, kiitos! Ihan mahtavaa että olet eksynyt blogiini ja jäänyt, olen otettu <3 Tervetuloa mukaan :)

Vastaa

Onnea Korundi, Onnea! Viisi vuotta on hurjan pitkä aika!

Vastaa

Kaunis kiitos <3 Viisi vuotta kuulostaa ihan mielettömän pitkältä ajalta, mutta ei blogi kyllä yhtään itselle niin vanhalta tunnu – miten nopeasti ja huomaamattomasti aika meneekään!

Vastaa

Paljon onnea :) Ihana kakku!

En ollutkaan tuota tyylimokapostausta aiemmin nähnyt. Ihana postaus! Voi kun minullakin olisi kuvia tallessa teiniajoilta.

Vastaa

Kiitos ihana! Nimimerkkisi on yksi niistä ihanista tutuista, jotka on aina erityisen ilo bongata joukosta! Kaunis kiitos, että olet piristänyt arkeani kommenteilla ja läsnäolollasi <3

Nam, kakku oli nii hyvää, että katosi hetkessä, vaikka syöjiä oli vain kaksi. Hups.

Vastaa

Hei ihana kuulla <3 En tiennytkään, että olen tullut jo tutuksi.

Luin juuri tuon kakun ohjeen ja tekisi miltei mieli itsekin leipoa.. Saattaisi tulla vain yksin syödyksi sitten :D

Vastaa

Suosittelen testaamaan, jos vähänkään on prinsessakakun ystävä :) Mutto tosiaan, niin kuin sanoit, kakku tulee kuitenkin mätettyä viimeistä murusta myöten ja jos syöjiä on vähän, sitä enemmän sitä päätyy omaan suuhun! Onneksi annoskokoa voi aina vähän viilata, mutta toisaalta, eipä vastaavaa kakkua kannata ehkä lähteä leipomaan ihan minikokoisena :)

Vastaa

Hahaa, olen seurannut blogia jo joitakin aikoja, joskaan en ihan alusta asti, ja tuleekin mieleen millaisen kuvan sitä jättää kommenttien muodossa… No, todennäköisesti kaikkia jättämiäni kommentteja ei osaa yhdistää samaan kirjoittajaan koska aina välillä unohdan mitä nimimerkkiä olenkaan eri sivuilla käyttänyt enkä aina ole kirjoittanut samasta ip-osoitteestakaan (jos ne edes näkyvät tällä alustalla).

Onnea merkkipäivän johdosta ja hienoa jatkoa odotellen =)

Vastaa

Kaunis kiitos onnitteluista! :) Nimimerkkisi pieni m on yksi niistä, joka tuntuu jo niin kovin tutulta! Muita nimimerkkejä en sinuun osaakaan yhdistää, ja joku on joskus jättänyt kommentteja isollakin M:llä, mutta niitäkään en ole sinuun yhdistänyt, kai eivät vain ole tuntuneet, hmm, sinulta? Vaikka mistä minä tiedän, vaikka olisivatkin juuri sinun käsialaasi :)

Jännä ajatella, enpä minä voi tietää sitä kuka nimimerkkien takana kirjoittaa ja kuinka monta yhdellä on käytössään, kai sitä jumittuu niin siihen mikä on nähtävissä, se puumerkki jonka kommentoija päättää itse jättää yhdistäväksi tekijäksi itsestään. Vaikka käytännössä kuka vain voisi lainata toisen nimimerkkiä tai vaihtaa sitä joka kerta. Ip-osoitteista jää kyllä jälki, mutta ne eivät kerro kaikkea enkä muutenkaan ole järin innostunut näkemään vaivaa niillä haarukoidakseni.

Kiitos sinulle kaikista kommenteistasi, niistä, jotka osaan yhdistää sinuun, pienen m-kirjaimen taakse, ja niistäkin, joita en. Yhtä kaikki, jokainen niistä tuo palan vuorovaikutteisuutta mukaan ja ovat iso ilo! Kiitos siis sinulle :)

Vastaa

Yritin hieman pohtia millaisia nimimerkkejä olen käyttänyt ja mahdollisesti tämän lisäksi myös b saattaa olla minun ”kynästäni”, mutta joitain yhtä merkkiä pitempiakin sanoja tiedän joissain paikoissa käyttäneeni. Iso M ei ole minun koska en käytä isoja kirjaimia.

Tässä muuten kun vilkaisin mitä muut ovat kommentoineet täytyy lisätä vielä yksi kiitos. Tänne on nimittäin poikkeuksellisen mukava jättää kommentteja koska vastaat niihin aina niin ihanan positiivisesti ja kypsästi. Se kertoo jo paljon ihmisestä – pelkkää hyvää =)

Vastaa

Ihana postaus!! Paljon onnea! Bloggaaminen antaa paljon!!

Vastaa

Kaunis kiitos Essi!! Totta, aikaa vievä, mutta sitäkin antoisampi ihana harrastus :)

Vastaa

Onnea – ja kiitos. Tämä blogi on opettanu minulle tuhat kertaa enemmän itsestäni kuin vaatekappaleiden yhdistelystä. Tämä on niitä harvoja paikkoja, joissa on turvallista olla erilainen, ja sen uskaltaa vieläpä sanoa ääneen. Olen nyt 19-vuotias ja blogisi on ollut minulle päivittäinen ajanviete vuosikaudet. Uskallan siis väittää, että blogi on opettanut minulle paljon myös aikuistumisesta.

Analyyttisuus. Sana jolla olet joskus kuvannut itseäsi. Ja kun näin jonkun muun uskaltavan kuvata itseään tällä sanalla, opin paljon myös omasta analyyttisuudestani.

Kiitos, Korundi!

PS. taidan asua&käydä koulua vanhan kämppäsi nurkilla. Kovasti olen odottanut törmäämistämme, mutta nyt näyttää siltä, että ehdit muuttaa alta pois. Älä pelästy, joku päivä kun törmäämme Helsingin kaduilla, tulen nykimään hihasta:)

-tupu

Vastaa

Tupu, sait minut todella sanattomaksi! En muutenkaan ole sanavalmis ja ensimmäisenä keskustelua johtamassa, mutta sinun kommenttisi kaikessa merkityksellisyydessään vaati todella niiden normaalienkin tilanteiden ohi sulattelua ja sanojen uudelleen maistelua. Miten kaunis se olikaan, todella! Osuit sellaisiin asioihin, jotka ovat minulle niin merkityksellisiä, enkä olisi uskonutkaan, että kaikki se välittyy näiden kevyiden aiheiden lomassa ruudun toiselle puolelle. Tai sitten ne, esille nostamattomat asiat, mutta todellisuudessa kaikkein merkityksellisimmät kohdat, näkevät juuri ne, jotka vain osaavat katsoa?

Kaunis kiitos sinulle, näitä sanoja, ajatuksia ja niiden herättämiä tunteita jään vaalimaan! Kiitos sinulle – en osaa tai edes halua laittaa saamiani kommentteja järjestykseen, mutta uskallan sanoa, että tämä oli yksi merkityksellisimmistä.

Psst. Oi, toivottavasti uusi koti tulee löytymään liki vanhoja kotikulmia, se on ainakin kartalla yksi varteenotettavimmista alueista! Ja muutenkin, vaikka nyt muutankin noilta ihanilta kulmilta, niin seudut osuvat reiteilleni säännöllisesti – tiedä siis vaikka polkumme silti kohtaisivat ;)

Vastaa

Onnea ja paljon tulevia vuosia viisivuotiaalle!

Vastaa

Kiitos Santra <3

Vastaa

Onnea! minäkin olen muuttanut monta kertaa, joskus on vain vaikea löytää joko tarpeeksi hyvää kotia tai sitten paikkaa jossa viihtyisi parhaiten, tiedän tunteen. Kakku näyttää hyvältä

Vastaa

Kiitoksia onnitteluista ja kaikista niistä kivoista kommenteista, joita blogiini olet jättänyt <3 Nam, kakku oli kyllä herkkua, prinsessakakku on yksi suosikeistani :)

Vastaa

Onnea blogisynttäreiden johdosta ja jälleen kerran kiitokset erinomaisesta blogistasi, joka on suosikkini vuodesta toiseen :) Hauskasti sinäkin tunnut tutulta, vaikka ei olla koskaan tavattukaan! Jokailtainen vierailuni blogissasi tuntuu siltä kuin lukisi ystävän kuulumisia. Toivon, että me lukijat osaamme osaltamme kannustaa sinua jatkamaan blogisi parissa vielä piiitkään!

Vastaa

Kiitos Helen ihanista sanoistasi ja jokaisesta jättämästäsi kommentistasi, joista jokainen on tuonut iloa arkeeni ja ollut osaltaan tekemässä tästä ihanasta harrastuksesta sitä, mitä se minulle tänä päivänä merkitsee <3

Hih, vielä ei näy merkkiäkään kyllästymisestä, päinvastoin, ideoita uusiin postauksiin olisi vaikka kuinka, vielä kun olisi piirun verran lisäaikaa päivässä koneella vietettäväksi ;)

Vastaa

Paljon onnea!! Olen seurannut sun blogiasi helmikuusta 2009 lähtien. Tulen Meksikosta ja sun blogin kautta olen opetellut suomen kieltä. Tykkään kovasti sun kirjoitustyylistä. Ja parasta on se että bloggaajalla on mahtava persoona!

Vastaa

Oi, kiitos ihana Alejandra! Mielettömän upeaa, että olet jo niin pitkään ollut blogimatkallani mukana – olen todella otettu :) Kiitos ihanista sanoistasi ja kommentistasi <3

Vastaa

Onnittelut viisivuotiaalle! Blogisi oli ensimmäinen, jota aloin seurata pari vuotta sitten. Myöhemmin niitä on tullut listalle muitakin. Tämän blogin vilkaisen aina viimeiseksi, vähän kuin jälkiruuaksi. Kiitos kivasta blogista, jatka samaan malliin!

Vastaa

Kaunis kiitos T! Tässähän ei lakkaa hymyilemästä, niin ihania sanoja ja kommentteja, eikä vähäisimpänä sinun <3 Aivan ihanaa, että olet ollut osa blogiarkeani jo parin vuoden ajan :)

Vastaa

Paljon onnea viisivuotiaalle! :) Olen seuraillut blogiasi täältä taka-alalta aika lailla alusta saakka tyyliäsi ihaillen, mutta usein puumerkki jää jättämättä. Tähän maljannostoon halusin kuitenkin osallistua. Ansaitset tulla muistutetuksi siitä, että teet upeaa, mukavalukuista ja inspiroivaa blogia. Hyvä, että valitsit juuri tämän harrastuksen. ;) Kaikkea hyvää sekä sinun että blogin tulevaisuuteen!

Vastaa

Oi, apua, ihan mielettömän ihanaa, että olet ollut alusta asti mukana!! Hih, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, huikeaa siis kuulla nyt mukanaolostasi, olen todella otettu ja hymy tässä sen kuin levenee :)

Kiitos sinulle ihanasta kommentistasi ja kauniista sanoistasi! <3

Vastaa

Vau, oikein paljon onnea blogisynttäreiden kunniaksi! Blogisi on muuten ensimmäisiä seuraamiani ja edelleen yksi suosikeistani! :)

Ihanasti mukaansa tempaava postaus, jälleen kerran!

Vastaa

Oi, kiitos Maija ihanasta kommentistasi siinä missä upeasta blogistasikin, joka tuo lukuiloa ja visuaalista nautintoa omaan arkeeni :) Käyn sitä aina kurkkimassa, mutta höh, taidan kuulua hiljaisten lukijoiden joukkoon, mikä on vähän tyhmää, kun bloggaajana tiedän hyvin kuinka iso ilo kommentit ovatkaan :)

Vastaa

Oi upeaa – paljon, paljon lämpimiä onnitteluja viisivuotiaalle blogille ja bloggaajalleen! En ole varmaan aiemmin kertonutkaan, mutta blogisi on seuraamieni blogien joukossa ihan ”seuraa ainakin tämä” -kärjessä, ja arvostan bloggaustyyliäsi paljon. Niin läppäriin kuin puhelimeenkin on kertynyt blogien kirjamerkkejä kymmenittäin, mutta jos aika on tiukalla, Sinun blogisi on se, joka pitää päästä lukemaan.

Kiitos siitä, että arvostuksesi meitä lukijoita kohtaan välittyy kaikessa, mitä blogiisi liittyy: sisältö, tekstit, kuvat, aiheet, tyyli… Pettämätöntä Korundi-laatua!

Onnea, ja kiitos!

t. Tupuna

Vastaa

Kiitos ihana Tupuna!

Hih, menen ihan hämilleni sanoistasi, enkä tiedä miten välittäisin sinne ruudun toiselle puolelle, kuinka otettu olen ja kuinka hyvältä kommenttisi tuntuu! :)

Nimimerkkisi on yksi niistä jo niin kovin tutulta tuntuvista ja sanasi tuovat aina mukanaan hymyn ja hyvän mielen. Ihanaa, että olet mukana blogimatkallani ja tuot iloa arkeeni ja lisäintoa harrastukseen. <3

Vastaa

Paljon onnea! Tämä on ensimmäinen ja oikeastaan ainoa blogi, jota olen kunnolla seurannut. Nyt kun mietin, niin varmaan tuli kolme neljä vuotta sitten tänne eksyttyä ensimmäisen kerran :) Ihan ensimmäisestä postauksestasi asti en ole siis roikkunut mukana, mutta hurjan pitkän aikaa kuitenkin! Tuon tyylimoka-postauksen taidan hämärästi muistaa lukeneeni.. Nyt uudella silmäilykerralla tuli ikään kuin flashbackina sellasia omia asukokonaisuuksia mieleen muutamien vuosien takaa, että olen erittäin onnellinen, ettei niistä ole missään kuvia tallessa :D Onnea vielä kerran ja toivottavasti kirjoittelet blogiasi vielä pitkään!

Vastaa

Oi, kaunis kiitos onnitteluista ja kommentistasi! Olen otettu. Mahtavaa kuulla, että olet pysynyt matkassa jo pitkään, ja nimimerkkisi onkin ehdottomasti yksi niistä niin kovin tutuista ja mieleen painuneista – aina yhtä ilo löytää postauksen lopusta :)

Voikun voisin muistaa teitä kaikkia ihania edes ruusulla, ja onnistuisin jotenkin välittämään kaikken sen ilon mitä pienikin kommentti tuo lisää bloggaukseen!

Heh, mietin kyllä kahdesti laitanko linkkiä tuohon vanhaan, ei nimittäin vieläkään pysty ihan nieleskelemättä kaikkia kuvia katsomaan ;) Huh, jännä miten maku elää suhteellisen lyhyessäkin ajassa, käsitys siitä, mikä on tyylikästä ja mikä ei. Noh, onneksi elää, haluan uskoa, että kehitys vie aina hieman parempaan!

Vastaa

Lämpimät onnittelut blogillesi! Blogistasi huomaa, että sinulla on paljon kokemusta: kuvat ja tekstit vaikuttavat hyvin harkituilta ja viimeistelyiltä. Ja kaunis ”maljapuhe” tässä :)

Vastaa

Oi, touossa olisi ollutkin ihan loisto otsikko postauksella; maljapuhe! Otsikoiden keksiminen on ehkä se kaikkein vaikein juttu ja kohta, jossa saatan jumittaa kaikkein kauiten saamatta aikaan kuitenkaan yhtään mitään järkevää ;)

Mutta mutta, kaunis kiitos ihanista sanoistasi ja onnitteluista! Olen otettu <3

Ps. Loistavaa saada kommenttien kautta linkkejä minulle uusiin blogeihin, täytyykin siis käydä tutustumassa sinunkin blogiisi ajan ja ajatuksen kanssa :)

Vastaa

Merkkipäivän kunniaksi kaivoin arkistoistasi postauksen, joka on piirtynyt verkkokalvolleni tyrmäävän kauneuden vuoksi:

http://anna.fi/secretwardrobe/2010/08/21/elaman-tahtihetki/

Lisäksi mieleeni ovat jääneet kaikki asut, joissa on käytetty joko Zaran sinapinkeltaista huivia taikka Asosin oljenkeltaista kirjekuorilaukkua. Kyseiset asusteet yhdistettynä harmaaseen, tummansiniseen, valkoiseen, beigeen tai ruskeaan hivelevät mun värisilmääni. Mitään vastaavia tuotteita en ole löytänyt parin vuoden etsimisen jälkeenkään…

Välillä olen unohtanut tämän blogin turhan jäykkyyden takia, mutta jostain syystä olen aina palannut lukijaksesi uudelleen ja suurella innolla selannut kaikki missaamani asukuvat. Blogisi poikkeaa massasta sen takia, että tämän katseleminen todella inspiroi miettimään pukeutumista, kun taas valtaosa muista muotiblogeista herättää ainoastaan himoa turhiin heräteostoksiin.

Vastaa

Kiitos kaunis sanoistasi ja kaikista jättämistäsi kommenteista, nimimerkkisi on pienellä erilaisuudellaan jäänyt hyvin mieleen :) Hih, ymmärrän hyvin tuon tietyn jäykkyyden, taidan välillä arastella vähän liikaa, ja tasaisen (tylsän) linjan taakse on turvallista kätkeytyä. Yritänkin aina haastaa itseäni ulos siitä tutusta ja turvallisesta, ja siinä erinomaisia ovat juuri kaikki kommentit, kysymykset ja postaustoiveet, jotka saavat sukeltamaan syvemmälle sekä antamaan itsestään vielä vähän lisää. Ihanaa, että olet kuitenkin palannut, kiitos siitä, kuten myös sanoistasi ja kommenttisi jättämästä hyvästä mielestä sekä hymystä :)

Mielettömän hienoa kuulla, mikä on asuissa jäänyt mieleen ja mitkä ovat suosikkeja! Tuon linkkaamasi asun vaaleat väri miellyttävät näin talven täyttämää mieltä, kapuaisipa mittari jo plussan puolelle, että pääsisi kunnolla keventämään.

Hyvin menee makusi yksiin mieleesi jääneistä asusteista minun kanssa, jos kysyttäisiin suosikkiasusteitani, niin varmaan sen pidempään miettimättä mainitsisin ainakin juuri nuo samat kaksi, keltaisen laukun ja konjakinvärisen huivin! Ne toimivat mielettömän hyvin niin monen värin ja asun kanssa, etten vain voi kyllästyä niihin. Kaivan ne aina uudestaan esille talvivaatteiden jäätyä varastoon – niin tulee takuuvarmasti käymään myös tänä keväänä, joten samat asusteet tulevat vilahtelemaan toivottavasti jo ihan pian jälleen asukuvissa :)

Huh, mikä kilometrivastaus.. yritin kai vain sanoa, että iso kiitos :)

Vastaa

ihana postaus, meni ihan kylmät väreet sitä lukiessa.
sylin täydeltä onnea sinulle ja blogillesi, olette upeita! :)

Vastaa

Kiitos ihana S, tässähän ihan liikuttuu! Oi, halauksia sinne :)

Vastaa

Paljon onnea sekä bloggaajalle että blogille! Ja inspiraatiosta kiittäen.

Vastaa

Oi, suuri kiitos Pepe sinulle onnitteluista sekä kommenteista, tästä ja menneistä – toivottavasti myös tulevista :)

Vastaa

Onnea Korundi!
Blogisi on muodostustunut suosikkiblogikseni, ja täytyy kiittää lukijana sinua ilahduttavan, inspiroivan ja monipuolisen sisällön tarjoamisesta. Päädyin tänne joskus sattumalta, ja olin heti myyty tyylisi ja persoonasi suhteen. Tyylisi on pitkälti samaa mitä itse etsii, ja matkan varrella on tullut löydettyä yhdistäviä asioita useammasta kohtaa elämää.
Kiitos antoisista hetkistä täällä, ja toivotaan pitkää yhteistä taivalta! Haleja :).

Vastaa

Oi, kiitos sinulle ihanasta kommentistasi! Ja tietenkin jokaisesta niistä, joilla olet minua matkan varrella muistanut – nimimerkkisi onkin yksi niistä tärkeistä ja tutuista. Aina yhtä iso ilo löytää kommentti juuri sinulta :)

Ihana kuulla, että persoonaa onnistuu välittymään ruudun kautta, kaikkien näiden kevyiden aiheiden lomasta :) Ajatus aikoinaan blogia aloitellessa, kaiken muun ohella oli samantyyppisten ihmisten löytäminen. Itse kun en ole järin sosiaalinen tai helposti uusiin tutustuvaa sorttia, niin blogi tavallaan tarjosi turvallisen väylän kuitenkin tuoda pientä vuorovaikutusta elämään sekä mahdollisuuden löytää samankaltaisuutta ja jakaa kiinnostuksenkohteita.

Kiitos siis sinulle, ihana olet!

Vastaa

Oi, paljon onnea siulle ja blogillesi viidestä vuodesta, joka on kunnioitettavan pituinen taival! :) Hassua, että sinäkin tunnut jollain tavalta tutulta. :) On kuin lukisi ystävän kuulumisia ja uutta postausta jo oikein odottaa, vaikka eihän ketään voi tuntea pelkän blogin perusteella.

Blogisi on ihastuttava ja ispiroiva. Toivon, että jatkat blogiharrastuksen parissa. :) Jos miulla olisi suosikkiblogi, niin se olisi varmastikin tämä, mutta haluan ajatella ettei ole olemassa yhtä ylitse muiden-blogia, vaan erilaisia blogeja, joita kirjoittaa erilaiset ihmiset. Ja se on rikkaus. :) Jännä juttu, kuten eräs toinenkin kommentoi, niin itsekin mietin monesti, että apua, millaisen kuvan sitä jättää itsestään, kun kommentoi. Mutta jos ei koskaan kommentoisi, niin jäisi jotain sanomatta… Joten kommentoin nyt… Kiitos upeista ja inspiroivista asuista, matkajutuista, kauniista ja laadukkaista kuvista, herkullisista resepteistä ja tästä blogista kokonaisuudessaan! ♥

Vastaa

Tässä olen sanattomana lukenut kommenttiasi yhä uudelleen kestohymy päällä, enkä vain tiedä yhtään mitä vastaisin, kiitos kun tuntuu tässä(kin) tapauksessa aivan liian lattealta! :) Olen todella otettu, ihana kommenttisi lämmitti mieltä ja jätti varmaan pysyvän säteilyn jälkeensä – ehkä tämän valoisuuden voimalla jaksaa loppupakkaset ;)

Jos pitäisi luetella teitä jo niin tutulta tuntuvia ihania, niin luulen, että nimimerkkisi nousisi ensimmäisenä mieleen, se kertoo jo sen tuttuudesta, sinun tuttuudesta! Ja joka kerta kommenttisi on ilo löytää ja lukea :)

Heh, minä taas aloin tässä miettimään sitä, että millaiset asiat minusta korostuvat ja miten persoona teksteistä välittyy ruudun toiselle puolelle. Itselle kun arki on niin läsnä, että on todella vaikea hahmottaa mitä palasia itsestä ja elämästä kulkeutuu sinne, etenkin kun sitä mitä on ja ajattelee, ei tietoisesti pyri korostamaan tai tuomaan esiin, usein jopa ehkä päinvastoin. Tietty myös toiset ovat herkempiä lukemaan rivien välistä kuin riveiltä, joten totta kai yhteyteen ja etäisyyteen vaikuttaa ketkä kaksi sattuvat virtuaalisesti (tai muutenkin) kohtaamaan :)

Kiitos ihanasta kommentistasi, tästä ja jokaisesta jättämästäsi. Niillä on iso merkitys, sinulla on iso merkitys!

Vastaa

Oi, kiitos kaunis kauniista sanoistasi, Korundi! :) Blogisi perusteella uskoisin siun olevan hyvin lämmin, herkkä, fiksu, ymmärtäväinen ja pohdiskeleva persoona (jolla tyyli-ja tilannetaju kohdallaan). :) Hyvää Pääsiäistä!

Vastaa

Sun blogisi taitaa olla ensimmäisiä muotiblogeja, joita aloin seurata 4 vuotta sitten! Välissä katosit lukulistalta, mutta onneksi löysin tieni takaisin ja olet ollut yhtenä innoittajana oman tyylin kehittymiselle ja vihdoin oman blogin perustamiselle :) Kiitos näistä vuosista ja tästä mahtavasta blogista, onnea 5-vuotiaalle :)

Vastaa

Oi ihana, miten kaunis kommentti <3 Sanattomuus ja hölmö hymy sen kuin pysyvät yllä ;)

Ihanaa, että löysit takaisin, ja ilo on puhtaasti minun puolellani! Ehdinkin jo avata blogisi ja iskeä silmäni OPI:n upeaan vihreään kynsilakkaasi muutama postaus sitten, hih, täytyy palata pian paremmalla ajalla takaisin uppoutumaan blogisi sisältöön :)

Vastaa

Onnea kokonaisesta viitosesta!

Pidän blogistasi siksi, koska teksti on laadukasta ja kuvat tarkkaan harkittuja. Lisäksi pidän siitä, että kirjoitat aina perusteellisesti valitsemastasi aiheesta.

Kiitos kun jaksat kirjoittaa!

Vastaa

Oi, kiitos Hanna ihanasta kommentistasi! Olen pelkkää hymyä :) Huh, viisi vuotta on pitkä aika, mutta juuri tällaiset kommentit muistuttavat kyllä siitä, miten paljon tämä harrastus antaakaan :)

Vastaa

Ihana postaus!!! Ja hurjasti onnea 5 vuotiaalle, vaikkakin päivän myöhässä :)

Vastaa

Hih, ei tämä juhlinta niin päivän päälle ole ;) Kaunis kiitos onnitteluista ja ihanasta kommentistasi! :)

Vastaa

Onnea viidestä, ihanasta vuodesta! Iltaisin on mukava istahtaa koneen äärelle teekupposen kanssa ja lukea uusin postauksesi. Erityisesti olen inspiroitunut matka-aiheisista blogimerkinnöistäsi – iso kiitos niistä siis :) Kiitos, skål ja pala vaaleanpunaista kakkua! Olette upeita, sinä ja blogisi!

Vastaa

Oi, kiitos Aisha aivan ihanista sanoistasi ja blogimatkalla mukana olosta! <3 Ihana kuulla, että matkajutut ovat olleet mieleen, niiden kirjoittelu on iso ilo itselle, kai kroonista matkakuumetta potevalle tuottaa hyvää mieltä pureutu menneisiin lomiin ja uppoutua matkakuvakansioihin, niitä lomakuvia kun rittää ;) Seuraavina tulossa matkapostaus Skotlannista sekä Hong Kongista, ja niin, toki vilautus tuleviin matkoihin :)

Kaunis kiitos hymyn jättäneestä kommentistasi ja ihanaa viikon jatkoa sinulle!

Vastaa

Onnea kovasti! En ole kovinkaan usein (joskus sentään ehkä?!) kommentoinut, mutta blogiasi olen lukenut varmaan noin kolmen vuoden ajan. Kovasti siis pidän!

Olen itse aloitellut bloggaamista noin kuukausi takaperin ja tämä postauksesi, jos jokin, antoi taas lisää innostusta tähän harrastukseen! Jotenkin minusta tästä paistoi ensimmäisenä läpi kiitollisuus. :-) Tykkään kovasti pohdiskelevasta tyylistäsi, joka on samalla kuitenkin hyvin rehellinen ja elämänmyönteinen.

Toivottavasti jaksat vielä bloggailla ainakin seuraavat viisi vuotta! :-) Onnea vielä!

Vastaa

Ooh, mielettömän pitkään olet sinäkin ollut matkan varrella mukana! Olen todella otettu <3 Kommentit ovat ihania, mutta kaikkein arvokkain on tietää, että teitä siellä ruudun toisella puolella on – hiljaiset ja osallistuvat lukijat ovat kaikki aivan yhtä tärkeitä!

Kiitos ihanista sanoistasi, jotka lämmittävä mieltä vielä pitkään, ja ihanasti nappasit tunteen, joka päällimmäisenä on, kiitollisuus. Olen kiitollinen ja onnellinen siitä, että kaikki te ihanat, olette jakamassa kanssani tätä matkaa ja tekemässä tästä harrastuksesta niin antoisaa kuin se on!

Bloggaaminen imaisee nopeasti mukaansa, ja ihanaa kuulla, että olet laittanut oman blogin pystyyn – tässä onkin jo kertynyt kiva lista uusi blogeja, joihin täytyy tutustua kunnolla heti kun muutto on ohi, ja sinunkin blogisi on nyt painettu mieleen rauhallista hetkeä odottamaan! :)

Kiitos Emppu kommentistasi ja ihanaa viikon jatkoa :)

Vastaa

Ihana postaus! Olet loistava kirjoittamaan. Mielestäni tästä
blogista huokuu terve aikuinen asenne elämään ja bloggaamiseen, ja täällä jatkuvan mainostuksen sijaan hallitsee jatkuva asiasisältö höystettynä huumorilla. :)

Vastaa

Kiitos Heini ihanista sanoistasi! Nämä kaksi päivää ovat kyllä olleet yhtä hymyä, niin ihanalta tällaiset kommentit tuntuvat. Olen otettu ja onnellinen omatessani sellaisia lukijoita kuin sinä <3

Vastaa

Kiitos ihanasta blogista , olen seurannut blogiasi useamman vuoden ajan . Ihanan leppoista ja rentouttavaa lukemista kaiken muun hektisen elämän keskellä. Pelästyin jo kirjoituksestasi että nämä olisivat ”hyvästit” !!!! Kun sain luettua postauksen loppuun niin huh pelästyin turhaan :) :)

Vastaa

Hih, oi ei, loppua ei vielä näy! ;) Otsikkoa kirjoittaessani mietin, mistä ei välittyisi lähdön tunnelmaa, kaikki ”minä kiitän” –tyyppiset sanaparit, jotka itselle mieleen ensin tulivat toivat heti mielleyhtymän aivan kuin olisin lopettamassa, enkä missään tapauksessa tahtonut johtaa harhaan tässä synttärihumussa – silti, taisin onnistua! ;)

Suuri kiitos sinulle kauniista leveän hymyn jättäneistä sanoistasi, nimimerkkisi on yksi niistä ihanan tutuista, jotka on aina yhtä iso ilo löytää ruudulta! Takuupiristäjä arjen keskellä! Kiitos siis sinulle, että olet mukana matkassa :)

Vastaa

Paljon onnea, Korundi!
Viisi vuotta on pitkä aika! Aloin seurata blogiasi aluksi harvemmin, mutta sitten tiiviimmin, koska viehätyin kovasti persoonaasi ja tapaasi kirjoittaa. Olin tosi otettu, kun olen palkissasi lukulistalla. Tyylimme ovat hyvinkin erilaiset, mutta minusta se on juuri tämän blogimaailman rikkaus, että voi ammentaa iloa ja inspistä nimenomaan erilaisista tyyleistä, kauniista kuvista jne. Toivon sinulle edelleen postausintoa, tykkään kaikista jutuistasi, mutta erityisesti matka- ja ruokajutuista. : )

Vastaa

Oi, suur kiitos Marjukka onnitteluista ja sanoistasi! Viisi vuotta kuulostaa tosiaan häkellyttävän pitkältä ajalta, ja hassua on, että kertaakaan ei ole kyllästyttänyt, niin tehokkaasti blogimaailma on imaissut mukaansa :) Itsekin luen paljon omasta tyylistäni poikkeavia blogeja, ja kuten sanoit, se on valtava rikkaus ja toisentyyppiset sekä –tyyliset tuovat kivasti uutta tuulta ja yllättäviäkin inspiroitumisia omiin tutuihin kuvioihin.

Kiitos myös sinulle tyylikkäästä blogista, jota on ilo seurata! Taidan olla kovin hiljainen lukija, mikä on hölmöä, sillä bloggaajana tiedän kommenttien merkityksen! Liki päivittäin käyn kuitenkin lukemassa blogiasi ja kurkkimassa asukuviasi :)

Vastaa

Paljon onnea ja kiitos ihanasta blogista. <3

Vastaa

Oi ihana, kaunis kiitos onnitteluista <3

Vastaa

Aivan hirvittävän paljon onnea viisivuotiaalle! Mukavaa pääsiäisen aikaa myös :)

Vastaa

Oi, suur kiitos! Tämä alkuviikko on mennyt kyllä ihan sumussa viisi vuotista taivalta fiilistellessä – niin hurjan pitkä aika :)

Oikein ihanaa pääsiäistä myös sinulle!! :)

Vastaa

Halaus ja onnea Korundi! Sinun matkaasi on ollut mukava seurata. :) Kaikkea hyvää tulevaan ja ihanaa kevättä. – Kati

Vastaa

Oi ihanaa, kaunis kiitos sanoistasi! Kuin myös, oikein antoisaa jatkoa ja kesän odotusta sinulle :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.