Maailma kutsuu, ja siihen kutsuun on vastattava‏. Laukku on pakattu ja se pullistelee huolella valituista kesävaatteista. Kynnet on lakattu karkkivärein, iho tuunattu sileäksi ja aurinkovoiteiden mukanaolo varmistettu. Espanjan säätiedotteiden viime silmäys lupaili upeaa auringonpaistetta ja 30 asteen hellettä tuleville päiville. Yritin lähteä kevyesti matkaan, mutta jotenkin kummasti laukkuun silti eksyy kaikkea mukamas tärkeää. Ja kyllähän te minut jo tiedätte, kameran mukana olo on ensimmäisenä varmistettu, muistikortti tyhjätty ja läppäri sujahtaa käsilaukkuun heti tämän postauksen jälkeen. Kuulette siis minusta kyllä!

Joitain rästiasukuvia olen tallentanut varastoon, joten niitä julkaisen matkan varrella mutta tietenkin otan teidät myös ajantasaisesti mukaan matkalle, joten paloja reissulta luvassa aina ajan ja netin salliessa. Ja kyllähän se sallii, mies tietää jo, kuinka levottomaksi muutun jos nettiyhteyttä ei hetkeen ole saatavilla tai muuten mahdollisuutta uppoutua hetkeksi koneelle. Nyt kipulääkettä kehoon (ei ota olo hellittääkseen, päinvastoin, lämpömittarin lukema on varovaisesti liikahtanut ylemmäksi) ja suunnaksi Helsinki-Vantaa. Nauttikaa helteistä, niitä kun täälläkin näyttää olevan tarjolla yllin kyllin. Kuullaan taas pian ihanat!

matkalaukku

Katso myös nämä

4 comments

Vastaa

Ihanaa lomaa ja pikaisia paranemisia! :)

Vastaa

Kiitoksia! :)

Vastaa

Voi harmistus, kun tulit juuri nyt kipeäksi. :/ Parane pian!

Vastaa

Sanos muuta :/ Onneksi vaikuttaa olevan ”vain” flunssaa, joten eiköhän tämä tästä – kun nyt malttaisi vain alkuun ottaa ihan rauhassa :)

Ilahduta kommentilla!

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.